Αστρολογια 19/05 Ερωτικες Ευκαριες

zwdia-afriditi-krios

Αστρολογια 19 Μαΐου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Ταύρο / Λέων)

Όταν ο Ήλιος βρίσκετε σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, η αίσθηση του σκοπού και η ταυτότητά σας φαίνονται να είναι σε σύγκρουση με τα διδάγματα που πρέπει να μάθετε από τη ζωή.

Μπορεί να νιώθετε σαν να είστε αναγκασμένοι να κάνετε μια παράκαμψη γύρω από την άμεση διαδρομή προς τον προορισμό σας (όποιος και αν είναι αυτός).

 

Αυτό μπορεί να ισχύει μόνο στην επιφάνεια – αν κοιτάξουμε βαθύτερα μέσα στην κατάσταση (ή, ενδεχομένως, εκ των υστέρων), θα δούμε πιθανώς ότι η αίσθηση του εαυτού βοηθήθηκε πραγματικά από τα οφέλη αυτής της παράκαμψης, την οποία θα είχαμε χάσει αν δεν είχαμε εκτραπεί από την αρχική μας διαδρομή.

zodia-taro-45

Εναλλακτικά, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια σύγκρουση ή ένα αγχωτικό δίλημμα, στο οποίο συνήθως αντιστέκεστε ή κοπανάτε πάνω του. Αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο των βιωμάτων και των συναισθημάτων σας. Ίσως να υπάρχει φόβος ή δυσαρέσκεια ή περιφρόνηση πίσω από την αντίδρασή σας.

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αυτή είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε μια διαφορετική οπτική και να ανταποκριθείτε με έναν διαφορετικό τρόπο, που μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε μέσα από την κατάσταση, αντί να αποκλειστείτε απλώς από αυτή.

Όταν ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνα με τους Δεσμούς, κάποιες φορές ονομάζεται «Ταλαντώσεις Σελήνης», το οποίο δεν είναι ακριβές. Η ίδια η Σελήνη δεν ταλαντεύεται, ούτε απαραίτητα αλληλεπιδρά άμεσα είτε με τους Δεσμούς είτε με τον Ήλιο. Αντίθετα, το τμήμα της Σελήνης μέσα μας (το εσωτερικό, η αίσθηση, το διαισθητικό, το ευαίσθητο μέρος της ζωής μας) μπορεί να νιώθει λίγο ότι ταλαντεύεται ή ότι είναι ασταθές, όταν σχηματίζονται τετράγωνα με τους Δεσμούς. Οι συνέπειες της ταλάντευσης λέγεται πως χτίζονται και διαλύονται για μέχρι και 10 ημέρες πριν και μετά το ακριβές τετράγωνο Ήλιου-Δεσμού.

zwdia-fotia

Αστρολογια 19 Μαΐου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία (Κριό / Ζυγό)

Αυτή είναι μια εποχή που η επιθυμία σας για την ευχαρίστηση είναι μεγάλη. Η σεξουαλική επιθυμία μπορεί να βγει με την αποπλάνηση. Η επιθυμία για ευχάριστες γεύσεις μπορεί να φτάσει στην υπερβολή με υπερκατανάλωση τροφίμων που μπορεί να μην είναι καλά για την υγεία σας (π.χ. γλυκά, αλκοόλ κλπ.).

Τα έξοδα μπορεί να γίνονται παρορμητικά και να βγουν εύκολα από τον προϋπολογισμό σας. Οι ευκαιρίες για χρήματα μπορεί να μετατραπούν σε εργασιομανία. Μπορεί να νιώθετε ότι τίποτα δεν είναι αρκετό και να αισθάνεστε την ανάγκη να αποκτάτε συνεχώς περισσότερα – ένα απύθμενο πηγάδι επιθυμίας.

zwdia-66

Από την άλλη πλευρά, αυτή η ενέργεια μπορεί επίσης να αναδείξει τη φυσική σας ομορφιά και τη γοητεία σας σε κοινωνικές καταστάσεις αν είστε ντροπαλοί ή μαζεμένοι. Εάν έχετε κάνει την έρευνά σας και τις συγκρίσεις σας, αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή που θα κάνετε μια μεγάλη αγορά.

Ή μπορεί να νιώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας με ένα ερωτικό ενδιαφέρον και να επεκτείνετε τη στενή σχέση σας με αυτό το άτομο. Ή ίσως να αισθανθείτε γενναιόδωροι και να αποφασίσετε να δωρίσετε χρήματα ή τα ταλέντα σας σε έναν σκοπό. Απολαύστε, αλλά μην καταστρέψετε την τσέπη σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις