Αστρολογια 20-21/07 Καρμικες Ευκαιριες

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αστρολογια 20 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό ( Καρκίνο / Κριό)

Ο κόσμος σας μπορεί να βιώσει ένα ταρακούνημα τώρα, καθώς το Σύμπαν αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Αυτή είναι μια αφύπνιση που έχει σχεδιαστεί για να σας ξεσηκώσει από τους τρόπους που έχουν γίνει ρουτίνα, έχουν κολλήσει ή έχουν καθυστερήσει. Το «ριζοσπαστικό κάθαρμα» μέσα σας μπορεί να τρώγεται για να βγει και να προκαλέσει προβλήματα, τα οποία από τη μία πλευρά μπορεί να είναι αναγκαία, αλλά από την άλλη να προκαλέσουν πολλή αναστάτωση και ενδεχομένως ακόμη και καταστροφή.

 

Να είστε σε επιφυλακή για νέες ιδέες και ευκαιρίες συγκαλυμμένες ως ατυχήματα ή κρίσεις. Η συνηθισμένη εικόνα που έχετε για τον εαυτό και τον σκοπό σας μπορεί να γίνει κάπως άστατη τώρα, αλλά πιθανότατα δημιουργείται χώρος για νέα ανάπτυξη και για περισσότερες δυνατότητες. Αν προσπαθείτε να κόψετε παλιές συνήθειες ή να απαλλαγείτε από παλιούς περιορισμούς, αυτή μπορεί να είναι η ώρα – αλλά μπορεί αυτό να δημιουργήσει ένα χάος που θα πρέπει να καθαρίσετε αργότερα.

zodia-taro-45

Αντισταθείτε στον πειρασμό να επαναστατήσετε μόνο και μόνο για να κάνετε κάτι διαφορετικό και έχετε αντ’ αυτού ως στόχο να απελευθερωθείτε από παλιές μορφές αυτο-έκφρασης και ιδανικών που δεν λειτουργούν πια για σας. Περιμένετε το απροσδόκητο και έπειτα σερφάρετε στα κρουστικά κύματα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια  21 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Χείρωνα ( Καρκίνο / Ιχθύες)

Αυτή είναι μια εποχή που μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι πρόσφατες προσπάθειές σας να επιδιορθώσετε και να θεραπεύσετε τους χρόνιους αγώνες σας στη ζωή, αρχίζουν να αποδίδουν. Είναι πιθανό να έχετε την αυτοπεποίθηση τώρα να δοκιμάσετε νέες λύσεις, ή τουλάχιστον να προσεγγίσετε τα προβλήματα σας από μια διαφορετική οπτική γωνία που ρίχνει νέο φως στην κατάσταση σας.

Μέρος αυτής της προόδου μπορεί να προέρχεται από την τόλμη σας να περπατήσετε το δικό σας μονοπάτι ή από την εύρεση θάρρους για να αντιμετωπίσετε την κρυφή σκιά της ανησυχίας σας και της αδυναμίας σας (το κρυφό πλεονέκτημα που σας δίνουν αυτές οι ανησυχίες).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Μπορεί να υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών αγώνων και πληγών στη ζωή σας που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό το είδος θεραπείας, αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να αφήσετε αυτή την όψη να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείτε.

Επιδιώξτε να βρείτε ένα σημείο ισορροπίας μεταξύ του απλώς να βυθίσετε τα δάχτυλα σας στα ταραγμένα νερά και αυτού που πιστεύετε πως είναι αρκετό, σε σχέση με το να βουτήξετε ολόκληροι στα βαθιά και να μείνετε εκεί.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια 21 Ιουλίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Λέοντα)

Οι ιδέες είναι στο επίκεντρο, ειδικά όταν μοιράζονται με τους άλλους. Μπορεί να είναι η εποχή που παρατηρείτε ή καταλαβαίνετε κάτι νέο, γεγονός που σας δίνει μια νέα προοπτική να συλλογιστείτε για τους επόμενους μήνες. Ή ίσως κληθείτε να δώσετε μια διάλεξη ή μια παρουσίαση που μοιράζεται πληροφορίες με άλλους.

Μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα ενεργή εποχή με e-mail, Facebook, Twitter ή γραπτά μηνύματα. Η επικοινωνία και η συλλογή σκέψεων και ιδεών είναι το κεντρικό θέμα εδώ. Κρατήστε τα μάτια σας, το μυαλό σας και την περιέργεια σας ανοιχτά – ο κόσμος θα μπορούσε να σας δείχνει κάτι σημαντικό και συναρπαστικό!

zodia-zvdia-75