Αστρολογια 20-21/08 Απροσμενες Ευκαιριες Αγαπης

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια 20 Αυγούστου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία (Λέοντα / Ζυγό)

Υπάρχουν δυνατότητες αισιοδοξίας, χαράς και αυξημένης ενέργειας κατά την διάρκεια αυτής της όψης.

Θα χρειαστεί πιθανότατα να τις κυνηγήσετε αντί να περιμένετε να πέσουν στα γόνατά σας, αλλά με λίγη προσπάθεια θα μπορέσετε να φτιάξετε την διάθεσή σας και να αυξήσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας.

 

Η αυτοπεποίθηση και η γενική σας στάση μπορεί να βελτιωθούν, αλλά προσέξτε να μην χαθείτε σε αυτά τα καλά συναισθήματα που ξεχάσετε τη λογική σας, την προσοχή ή τον ρεαλισμό.

zodia-taro-45

Αυτή η εποχή είναι ιδανική για να εξετάσετε τις ηθικές, φιλοσοφικές ή ευρύτερες συνέπειες των πράξεων σας και έπειτα να κάνετε προσαρμογές για να ευθυγραμμίσετε την συμπεριφορά σας με τα πιστεύω σας, τις φιλοδοξίες σας και τα ιδανικά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 21 Αυγούστου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (Λέοντα / Κριό)

Είστε πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο στον αυθορμητισμό, τις εκπλήξεις και στο να ενεργείτε με τη διαίσθηση σας! Η αίσθηση του χιούμορ και της διασκέδασης αφήνονται χαλαρές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, όπως και η ικανότητά σας να ξεφεύγετε από παλιές τετριμμένες συνήθειες.

Μπορεί να έχετε μια στιγμή ενόρασης, μια έκρηξη θάρρους ή ένα κύμα έμπνευσης στο πλαίσιο της παρούσας όψης. Το πνεύμα του εαυτού σας μπορεί αν απελευθερωθεί τώρα, ενδεχομένως οδηγώντας σας σε συμπεριφορές εκτός του χαρακτήρα σας. Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε με κάτι που είναι έξω από τον χαρακτήρα σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Για την ακρίβεια, μπορεί να σας εκπλήξει το πόσο εύκολο είναι να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας… σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που θα είναι καλό να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην γίνετε υπερβολικά απερίσκεπτοι υπό την όψη αυτή.

Αν η αυτοπεποίθηση, η έκφραση του εαυτού ή η αυτοεκτίμηση σας ασφυκτιούσαν ή είχαν χάσει την ένταση τους τον τελευταίο καιρό, θα μπορούσαν εκραγούν από μέσα σας με αστάθεια, απρόσεκτα ή χαοτικά. Προσπαθήστε να επεκτείνετε τα όριά σας, χωρίς όμως να τα καταστρέψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot