Αστρολογια 20-23/01 Στενες Επαφες

aris-sex-zwdia

Αστρολογια  20 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (Ιχθύες / Αιγόκερω)

Οι στενές, τετ α τετ επαφές με τους ανθρώπους (τους στενούς φίλους, εραστές, τους συνεργάτες όλων των ειδών) θα μπορούσαν ενδεχομένως να ωφεληθούν πηγαίνοντας σε ένα βαθύτερο επίπεδο τώρα, μέσα από τον συνδυασμό δημιουργικά ισορροπημένης αρμονίας με βαθιά σύνδεση.

Απλά προσέξτε ώστε η οικειότητα και το δέσιμο να μην γίνουν υπερβολικά και φτάσουν την εμμονή ή την κυριαρχία. Υπάρχει μια σύντομη ευκαιρία τώρα να γίνετε πιο αυθεντικοί στον τρόπο που σχετίζεστε με αυτούς που είναι κοντά σας και στο πώς δημιουργείτε μια ισορροπία δυνάμεων μαζί τους.

 

Το κόλπο είναι να το κάνετε αυτό χωρίς να προσπαθείτε να καταστείλετε, να ελέγξετε ή να εξουδετερώσετε τα συμφέροντα του άλλου ατόμου. Οικονομικά, είναι μια εποχή που μπορεί να έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις συνδιαλλαγές σας με τις τράπεζες, τις ασφαλιστικές εταιρείες, τους φόρους και άλλα ιδρύματα που ασχολούνται με τα συλλογικά χρήματα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αστρολογια  23 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (Αιγόκερω / Ιχθύες)

Το μυαλό σας είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, με μικρή προσπάθεια και εστίαση. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, όταν οι ιδέες ρέουν σαν μαγικό ποτάμι.

Μπορεί επίσης να είναι εύκολο να εμπλακείτε στην λαχτάρα και τις φαντασιώσεις σας για τις κρυφές σας επιθυμίες, αν και είναι δυνατόν να τις διοχετεύσετε αυτές σε δημιουργική έκφραση (π.χ., στην ποίηση, το χορό, τη νοσταλγική μουσική, το τραγούδι στο ντους, οτιδήποτε!).

Το πιθανό μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να θέλετε τόσο πολύ να φτάσετε σε μια κατάσταση εμπνευσμένης διαίσθησης, μαγικών προοπτικών και αβίαστης επικοινωνίας που να είστε πρόθυμοι να εξαπατηθείτε αντί να πάρετε λιγότερα από αυτά που ελπίζετε να πάρετε.

zwdia

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να ακούτε με συμπάθεια τα προβλήματα των άλλων και είναι πιο πιθανό να πάρετε μια συμπονετική απάντηση από τους άλλους στα δικά σας προβλήματα.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να χαραχθούν σαφή και αμετακίνητα όρια με τους άλλους, καθώς είστε πιο επιρρεπείς στη συναισθηματική βαρύτητα των άλλων.

Είναι, τελικά, μια εποχή αισιοδοξίας, ελπίδας, δημιουργικότητας και διαίσθησης, αν και είναι σοφό να κρατήσετε τουλάχιστον το ένα πόδι στο έδαφος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις