Αστρολογια 20/03-19/04 Η ωρα της Αναγεννησης

astrologia-dieleysi-dia

Αστρολογια Ο Ηλιος στο ζωδιο του Κριου 

20 Μαρτίου (Εαρινή Ισημερία) – 19 Απριλίου, 2017

Χρόνια πολλά, Κριάρια!

Από το βάθος ενός μεγάλου, παράξενου ονείρου, ξαφνικά ξυπνάτε. Η γη είναι κρύα και η νύχτα είναι ακόμα παντού γύρω σας. Σέρνεστε προς την ακτή με αγωνία και το νερό φεύγει μακριά. Βήμα προς βήμα, μέχρι έξω από το σκοτάδι. Μπροστά βρίσκεται το βουνό. Αναπνέετε βαθιά, ανεβαίνετε αβίαστα και χωρίς δισταγμό. Ανεβαίνετε για μόνο μια στιγμή, όπως σας φαίνεται, αλλά πολύ γρήγορα είστε εκεί, στην κορυφή.

zodia-taro-45

 

Τα μάτια σας ανοίγουν επιτέλους. Ο ήλιος, το κόκκινο του αίματος σηκώνεται πιο ψηλά από τις οδοντωτές κορυφές. Είστε ο πρώτος που παίρνετε το φως του και ο μόνος. Δάκρυα και κραυγές και λατρεία γίνονται ένα και γονατίζετε μπροστά στο γκονγκ. Το σώμα σας σείεται με τη γη καθώς χωρίζεται και μέσα στις φωτιές της πέφτετε, αλλά όχι αρκετά γρήγορα.

Καλώς ορίσατε την αρχή του ζωδιακού κύκλου, όπου οι κόκκινες φλόγες γλείφουν εσωτερικές ακτές. Αν οι Ιχθύες είναι η τελευταία πνοή, ο Κριός είναι η πρώτη. Η σεζόν του Κριού σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία κάθε χρόνο. Αυτός ο κύκλος αντιπροσωπεύει, κατηγορηματικά, τη στροφή της γης προς όλα αυτά που είναι νέα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αλλαγή και τέλη που έγιναν κατά τη διάρκεια της σεζόν των Ιχθύων, ξεκινούν τώρα να βγάζουν νόημα. Πένα και χαρτί συναντώνται. Πλανήτες δημιουργούνται. Ελάτε, ας φτιάξουμε το υπόστρωμα για τη χρονιά.

Ο Κριός κοιτάζει το ποιοι είμαστε. Μερικές φορές αυτό σημαίνει το να καθόμαστε απλά με τον εαυτό μας και έρχεται πλημμυρίζοντας η ατελείωτη παρέλαση των σκέψεων και των παρορμήσεων και των αποστροφών και των κολλημάτων, η παρέλαση του Εαυτού και του τι σημαίνει να είσαι οτιδήποτε.

Θα κινείστε κι εσείς, να είστε σίγουροι. Ο Κριός ζει για να κινείται, για την ακρίβεια. Ο Κριός ενσαρκώνει το τρίτο Niyama, γνωστό ως τάπας, μεταφράζεται ως η θερμότητα που παράγεται από το σώμα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η κυριολεκτική μετάφραση του τάπας είναι λιτότητα ή πειθαρχία – έτσι δεν είναι μόνο θερμότητα, αλλά και ένα κάψιμο των μη αυθεντικών, ένα κάψιμο που μας αφήνει καθαρούς, έτοιμους να δεσμευτούμε. Συγκεκριμένα, η θερμότητα του Κριού προέρχεται από το κεφάλι – ναι, το σωματικό κεφάλι, αλλά και το κεφάλι μέσα στο εγώ – όπου η συνείδηση φτάνει στο κεφάλι.

Στην πραγματικότητα, ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, τον εγκέφαλο, τους μυς και το αίμα στο σώμα. Το κριάρι χρησιμοποιεί την ενέργειά του για να κατευθύνει τα πράνα προς τα πάνω, προς το στέμμα. Στην ιατρική Ayurvedic τον γνωρίζουμε ως pitta. Στη ζωή τον γνωρίζουμε ως ένα παιδί που δεν μπορεί, δεν πρέπει, δεν θα καθίσει ήσυχο.

Όπως συμβαίνει συνήθως, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε για αυτό που θα επακολουθήσει. Τονίζω το ρόλο του εγώ στον Κριό, διότι είναι το μοναδικό αγκάθι σε αυτή που είναι κατά τα άλλα μια απίστευτη εποχή για να είμαστε ζωντανοί. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για όλους μας, που μπορεί όλοι να ανατροφοδοτηθούμε από τη φωτιά της δύναμη της θέλησης και της διευθυντικής ισχύος. Απολαύστε τη δόξα του ιδρώτα σας!

Κοιτάξτε το σώμα σας στον καθρέφτη και φιλήστε τον εαυτό σας. Να είστε έντονοι στην προσπάθειά σας να αγαπάτε τον εαυτό σας. Αυτό πρέπει να κάνουμε, ώστε να αντέξουμε τους πρώτους πόνους που θα νιώσουμε στο δρόμο της αγάπης για τον εαυτό, θα πρέπει να γίνουμε σκληροί, όπως ο ήλιο στα μάτια του αντιπάλου. Πριν μπορέσετε πραγματικά να αγαπήσετε ή να υποστηρίξετε κάποιον άλλο, θα πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας. Είναι τόσο δύσκολο το να μάθουμε πώς να αγαπάμε τον εαυτό μας. Η αγάπη του εαυτού είναι η καθοριστική αναζήτηση, το ταξίδι όλων των ταξιδιών.

Είναι μια γεμάτη εναρκτήρια σεζόν! Η πρώτη ημέρα συμπίπτει με το τέταρτο της Σελήνης. Αν και έχω περιγράψει αυτές τις αρχές ως δύσκολες, πραγματικά εξαρτάται από τη φύση του τετραγώνου. Η τύχη έρχεται σε αυτούς που κάνουν την αλλαγή. Στις 27 Μαρτίου έχουμε τη νέα Σελήνη στον Κριό, το ισοδύναμο της Πρωτοχρονιάς στη δυτική αστρολογία.

zwdia

Όταν ο ήλιος μπαίνει στον Κριό, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα είναι ακόμα εκεί, αλλά στις 31 Μαρτίου ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο και το εγώ αρχίζει να σβήνει. Η Αφροδίτη, ακόμα ανάδρομη, οπισθοδρομεί προς τους Ιχθύες στις 2 Απριλίου. Μία ημέρα αργότερα, άλλο ένα τέταρτο της Σελήνης και έπειτα ο Κρόνος γυρνάει ανάδρομος στις 5 Απριλίου. Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στις 9 Απριλίου. Έχουμε μια πανσέληνο στις 11 Απριλίου και, τέλος, το τέλος της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στις 15 Απριλίου.

Ένα κόκκινο στολίδι σιγοκαίει στην επίφυση. Αυτή είναι η ανίκητή ζωογόνος δύναμη του κριαριού. Η αμφιβολία, η ανασφάλεια και ο φόβος δεν έχουν θέση εδώ, επειδή η φωτιά δεν αντικατοπτρίζει, απλά κινείται. Δείτε τον ήλιο να κυνηγά μια ατελείωτη νύχτα. Χορέψτε, γεμίστε το σκοτεινό ουρανό με το φως σας! Λάμψτε τόσο δυνατά ώστε να τυφλώσετε τον κόσμο! Όταν αναπόφευκτα βρείτε τον εαυτό σας την αυγή, γνωρίστε τον Κριό με πρωινές ασκήσεις αναπνοής. Ξεκινήστε στην ημέρα! Σταθείτε στο κεφάλι σας! Χαιρετήστε τον ήλιο, γίνετε πολεμιστές!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia