Αστρολογια 20/04 Μια Ξεχωριστη Ημερα

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αστρολογια  20 Απριλίου – Ο Ήλιος σε Σύνοδο με τον Ανάδρομο Ερμή (στον Ταύρο)

Όταν ο Ήλιος ενώνεται με τον Ανάδρομο Ερμή, υπάρχουν νέα ξεκινήματα στους τομείς της ευαισθητοποίησης, της επικοινωνίας, της χρήσης των πληροφοριών και της ανταλλαγής ιδεών. Αυτό μπορεί να προαναγγελθεί από ένα αναγνωρίσιμο γεγονός ή εμπειρία, αν και για μια, δυο μέρες το συνειδητό σας μπορεί να μετατοπιστεί.

Η κατανόηση σας και η πνευματική σας συγκέντρωση μπορεί να κάνει μια βαθιά βουτιά μέσα στο ασυνείδητο σας, να γίνει ασυνήθιστα σκοτεινή και θολή, ή μπορεί να ανυψωθεί στο υπέρ – συνειδητό σας και να γίνει ξαφνικά ξεκάθαρη και διαυγής (μετά επιστρέφει στη συνήθη ομίχλη του Ανάδρομου Ερμή).

 

Μια νέα συνειδητοποίηση ή οπτική για τα όσα έχουν εκτυλιχθεί κατά την διάρκεια του ανάδρομου κύκλου μέχρι τώρα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια τώρα, ή μια ανεφάρμοστη στάση ή οπτική αυτών των γεγονότων μπορεί να υποκύψει υπό το βάρος νέων πληροφοριών.Αυτή η αλλαγή στη συνειδητοποίηση μπορεί να είναι εμφανής ή διακριτική, ξαφνική ή σταδιακή, αλλά αυτή η όψη σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στον ανάδρομο κύκλο του Ερμή.

zodia-taro-45

Σηματοδοτεί επίσης μια εποχή που η πνευματική ευαισθητοποίηση μπαίνει βαθύτερα, για το υπόλοιπο της ανάδρομης πορείας, κάνοντας το ακόμα πιο δύσκολο να λειτουργήσουμε αντικειμενικά και λογικά στον εξωτερικό κόσμο. Περάστε λίγο χρόνο με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας, το διαισθητικό, μη ορθολογικό μυαλό που μπορεί να πείσει την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα σας να βγουν στην επιφάνεια.

zwdia

 

Αστρολογια 20 Απριλίου – Ο Πλούτωνας Σταθεροποιείται Ανάδρομος ( στον Αιγόκερω, μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου)

Για μία εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή η ενέργεια του Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα δυνατή και έντονη. Μπορεί να την βιώσετε με τη μορφή της έντασης, διαμαχών για την ισχύ, βαθιάς ψυχολογικής επίγνωσης ή δυνατής λίμπιντο. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αντιμετωπίσετε πτυχές του εαυτού σας ή των άλλων που είναι ενοχλητικές ή δύσκολα γίνονται αποδεκτές. Μπορεί επίσης να υπάρχει κάποιο μέρος του εαυτού σας ή της ζωής σας που έχει εκπληρώσει το σκοπό του και πρέπει να αλλάξει, όπως το δέρμα του φιδιού.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 5 μηνών (ενώ ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος) θα δουλέψετε στην χαλάρωση και την άφεση αυτού του «δέρματος» και προς την αναγέννηση αυτού που θα βγει από αυτό. Αυτή μπορεί επίσης να είναι η εποχή που θα αντιληφθείτε ποιες περιοχές της ζωής που πρέπει να ενισχύσετε την προσωπική σας ενδυνάμωση ή, ενδεχομένως, πρέπει να μετριάσετε τον τρόπο που ασκείτε εξουσία.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 20 Απριλίου – Ο Ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον Κριό (μέχρι τις 16 Μαΐου)

O Ερμής είναι ανάδρομος στον Κριό, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι σας περιμένουν μεγάλες διακυμάνσεις στις σκέψεις και τις αντιλήψεις σας. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να πάρετε μια σταθερή απόφαση, επειδή κάθε γεγονός ή συναίσθημα πυροδοτεί μια νέα σκέψη ή μια νέα προοπτική.

zodia-99

Μπορεί να αλλάξετε γνώμη αρκετές φορές πριν αποφασίσετε (πιθανώς το καλύτερο είναι να παρθεί η απόφαση μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή). Μπορεί επίσης να βρείτε τον εαυτό σας να ξεστομίζει πράγματα που συνήθως θα κρατούσατε κρυφά.

Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί θα είστε τόσο εναρμονισμένοι με τις εσωτερικές σκέψεις και τις ιδέες σας, που θα είναι εύκολο να «σκέφτεστε δυνατά» – το οποίο μπορεί να είναι ή να μην είναι καλό!

Μπορεί να βιώσετε περισσότερη ανυπομονησία και απογοήτευση απ’ ότι συνήθως τώρα, ειδικά αν συνεχίσετε να προσπαθείτε να κάνετε τα πράγματα με το συνηθισμένο τρόπο στον τρόπο σκέψης σας και επικοινωνίας. Είναι πιθανό να λειτουργήσει καλύτερα αν πάρετε κάποιο χρόνο για να επικεντρωθείτε στις εσωτερικές σκέψεις σας και να αποφασίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά πρέπει να πείτε, το οποίο μπορεί να σας προετοιμάσει για να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας όταν έρθει η ώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις