Αστρολογια 20/09 Ν Σεληνη – Μια Νεα Αρχη στην Αγαπη

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

Αστρολογια Νέα Σελήνη στο ζωδιο της  Παρθένου, 20 Σεπτεμβρίου

Ο Λέων χουζουρεύει στις ατέλειωτες χρυσαφένιες παραλίες του καλοκαιριού. Προς τη λήξη αυτού του κύκλου του θα αρχίσει να τεντώνεται νωχελικά στους ουρανούς, όπως όταν έχετε μείνει στο κρεβάτι περισσότερο απ’ όσο πρέπει και οι δουλειές σας περιμένουν!

Γυρίστε για λίγο το βλέμμα σας στο ιδρωμένο μαξιλάρι, δείτε τα χέρια σας που θα λερωθούν από τη δουλειά, στήστε καλά το κεφάλι στους ώμους για να ετοιμαστεί για την κούραση που σας περιμένει, πιάστε τα εργαλεία σας και ξεκινήστε!

zodia-taro-45

 

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανορθώνει την επαφή με το συνειδητό. Καραδοκεί ενόσω περιφέρεστε κάτω από τον καυτό ήλιο, σύντομα θα φωνάξει το όνομά σας. Θα εφορμήσει με διαστημική ταχύτητα, σαν ένα σμήνος από χαρωπές μέλισσες. Απολαύστε αυτή την ύστατη μεταβατική ελευθερία, γιατί ήδη ακούγονται τα βήματά της που προσεγγίζει το κατώφλι… Ένας ακόμη μεθυσμένος χορός κάτω από το φεγγαρόφωτο και μετά πιάνετε δουλειά!

Η φωνή της Παρθένου κατακερματίζει κάθε ψευδαίσθηση. Είμαστε όλοι ταπεινοί αλλά εκστασιασμένοι αγρότες που στροβιλίζονται στα χωράφια, που καίγονται σε μεγάλες φωτιές στους αγρούς μέσα σε ένα νιόφαντο ντελίριο. Οι σπόροι έχουν σκάσει από το χώμα κάτω από τον καυτό ήλιο και λικνίζονται οι βλαστοί από το βάρος του καρπού, του ώριμου και αναμενόμενου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Δεν μπορούμε να ξαναφυτέψουμε, ούτε να αχρηστεύσουμε τη σοδειά. Την ώρα της συγκομιδής, θα λάβουμε ό,τι κάρπισε το αμπέλι. Όλα τα καρμικά αγαθά έρχονται χωρίς εγγυήσεις… Μόνο υποκλινόμαστε στη μάνα – γη και δράττουμε τρυφερά από την αγκάλη της τους καρπούς των κόπων μας.

Αυτή η σοδειά της ψυχής θα μας μεταφέρει γρήγορα από το ένα επίπεδο συναίσθησης στο επόμενο. Τέτοιες μεταμορφώσεις είναι εφικτές μόνο αν έχουμε καταθέσει σωματικό μόχθο και/ή αν κάνουμε μια σημαντική αλλαγή στην επαγγελματική μας ζωή. Κοιτάξτε ουσιαστικά τη φύση της δουλειάς σας, τους ανθρώπους που συνεργάζεστε και τα ειλικρινή σας αισθήματα για την εργασία σας.

Η αρχή της Παρθένου είναι: «Αναλύω». Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο λατρεύει τον πραγματισμό χωρίς μελαγχολίες, και κινείται γρήγορα – γι’ αυτό καλείστε να αποφασίστε εν ριπή οφθαλμού τι θα κάνετε, πώς θα το χειριστείτε και τι θα πάει πού! Να έχετε στήσει το πλάνο σας πριν έρθει η στιγμή της δράσης. Ευτυχώς δεν θα υπάρξουν μυστήρια, ψευδαισθήσεις ή περισπασμοί να καθυστερήσουν την πορεία σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Το μυαλό είναι αρκετά καθαρό για να δει με κρυστάλλινη διαύγεια. Τα παιχνίδια και η ανεμελιά τελείωσαν επί του παρόντος. Ανοίξτε την πόρτα και πάρτε ήσυχα στα χέρια τα εργαλεία σας, τις γραφίδες σας, τις βελόνες σας. Η αυγή θα σας πασπαλίσει με δυναμωτική πούδρα, κάνετε το πρώτο στιβαρό βήμα προς την αυλόπορτα, η ανάσα σας κόβεται λίγο, το δέρμα ανατριχιάζει, μια βαθιά γαλήνη αγκαλιάζει την καρδιά με τον απαλό γαλάζιο μανδύα της.

Παράλληλα με τη Νέα Σελήνη, στην Παρθένο θα βρίσκεται ο Ήλιος και οι άλλοι εσώτεροι πλανήτες – ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης. Αυτό προσδίδει στο νέο φεγγάρι πολύ περισσότερη δυναμική. Ώρες μετά, η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό. Τα πετράδια που ενδείκνυνται για την Παρθένο είναι ο αμαζονίτης, το καρνεόλιο, η χρυσόκολλα, ο ίασπις, ο μαγνητίτης και ο βρυώδης αχάτης.

zwdia

Τα βότανα που την ενισχύουν είναι ο μάραθος, το αγριοκύμινο και η μέντα, όπως και τα αποξηραμένα φρούτα και οι σπόροι.  Η Παρθένος είναι κυβερνήτης της κατώτερης γαστρικής περιοχής και του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, γι’ αυτό θα είναι συνετό αυτή την περίοδο να τρέφεστε καλά και όχι πολύ αργά το βράδυ. Τα γεύματά σας να είναι ελαφριά και συχνά. Αν θα είστε πολυάσχολοι, θα σας κάνει καλό να γυμνάζεστε και να κάνετε διαλογισμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot