Αστρολογια 21/06-05/07 Η Αληθινη Αγαπη

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Αστρολογια ο Ερμης στο ζωδιο του Καρκινου  21 Ιουνίου – 05 Ιουλίου, 2017

 Στην αστρολογία ο Ερμής είναι κατά βάση γνωστός ως ο προστάτης της οικονομίας, των ταξιδιών, της επικοινωνίας, της αντίληψης και του ανθρωπίνου μυαλού.

Ήταν, όμως, και ρήτορας και ποιητής, προφήτης, θεραπευτής, τυχερό αστέρι και οδηγός του κάτω κόσμου.  Όταν ο Ερμής περνά μέσα από τον Καρκίνο, έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε τα πιο διανοητικά δώρα του Ερμή.

 

Ο Καρκίνος είναι γλυκός και ντελικάτος, σαν καλοκαιρινή βροχή. Με τον Ερμή στον Καρκίνο περιπλανούμαστε ομαλά στο παρελθόν, στο σπίτι, στην οικογένεια. Ο Καρκίνος είναι προσεκτικός και συνετός, αλλά και σκεπτικός, ονειροπόλος. Τα λόγια του ξετρυπώνουν απευθείας από τους ψίθυρους της ψυχής, μια μορφή ιδιοφυούς επικοινωνίας, που έχει της ρίζες της στην θεϊκή σοφία. Όταν σας ρωτά τι κάνετε, θέλει πραγματικά να μάθει και ακούει πραγματικά την απάντησή σας.

zodia-taro-45

Με τον Ερμή στον Καρκίνο μας ενοχλει περισσότερο η αρνητική ενεργεια , οπότε φροντίστε να παραμένετε γύρω από τους σωστούς ανθρώπους. Πίνετε πολύ νερό και περάστε, αν είναι δυνατό, χρόνο κοντά σε ένα σώμα νερού.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο Καρκίνος είναι προστατευτικός και νοιάζεται βαθιά, ζει για την αγάπη και την προστασία της αγάπης πάνω απ’ όλα, το πιο δύσκολο μονοπάτι απ’ όλα. Η κοινωνία προσπαθεί να ελέγξει τη συναισθηματική απελευθέρωση, αλλά δεν θα υποταχθούμε. Ο Καρκίνος δεν είναι ευπαθής, ούτε γκρινιάρης. Ευαίσθητος, ναι, αλλά όχι αδύναμος. Για την ακρίβεια, το καβούρι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.

Αυτό που πρέπει να δουλέψουμε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι η δημιουργικότητα. Ο Καρκίνος τα βλέπει και τα νιώθει όλα. Αποφύγετε σταθερά σκέψεις φόβου και εξάρτησης. Τίποτα στην ζωή δεν είναι προσωπικό, αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το καταλάβει το καβούρι. Με τον Ερμή στον Καρκίνο είμαστε έρμαια της παλίρροιας, που πάντα αλλάζει,του εσωτερικού μας εαυτού, παρακινούμαστε από τα αστέρια, ακόμα και όταν δεν το θέλουμε. Αλλά αυτές οι παλίρροιες δεν είναι απολύτως ανεξέλεγκτες.

zwdia-768

Ο Ερμής στον Καρκίνο βγάζει την ειλικρίνεια. Το καβούρι ζητά την σύνδεση, και αποκτώντας τη θεραπεύει το μυαλό και την χρόνια πληγωμένη αυτοπεποίθησή του. Ο Καρκίνος είναι ένα πλάσμα που μειώνει τον εαυτό του, αυτό πρέπει να το έχετε στο μυαλό σας. Προσέξτε τι βγαίνει από το στόμα σας!

Μην προδώσετε την λαμπρότητά σας και την ομορφιά σας! Όλοι ξέρουμε κάποιους που μιλούν έτσι, αν και τους αγαπάμε σαν τρελοί, ποτέ δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν πόσο αξιαγάπητοι είναι. Τέτοιες συνήθειες είναι τόσο παλιές και οικείες, που συχνά δεν μπορούμε να τις εντοπίσουμε, αλλά οι άλλοι μπορούν.

 Ο Ερμής δεν είναι γνωστός για τη μακροζωία ή για τη αργή κίνηση του, όπως και ο Καρκίνος. Νομίζω ότι αυτή είναι η τέλεια μεταφορά για τον Ερμή στον Καρκίνο: μια αρχαία χελώνα που στεγάζεται στην αρχαία διορατικότητα. Ταυτόχρονα αργή και γρήγορη. Στερεή σαν βράχος, αλλά ελαφρύτερη από το φως.

Ο Ερμής θα συνοδεύσει τον Ήλιο και τον Άρη στον Καρκίνο. Την πρώτη ημέρα του κύκλου η Σελήνη θα είναι στους Διδύμους και θα δίνει μια φυσική ώθηση στον Ερμή, τον κυβερνήτη των Διδύμων. Και την τελευταία, ολόκληρη ημέρα, του Ερμή στον Καρκίνο, η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους και θα διευκολύνει την επικοινωνία και τα υψηλά επίπεδα της πνευματικής δραστηριότητας για τον αγαπητό Ερμή.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia