Αστρολογια 21/08 Η Μεγαλη Εκλειψη

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αστρολογια Ηλιακή Έκλειψη, 21 Αυγούστου

Το σύμπαν είναι σε οργασμό προετοιμασιών για τη μεγάλη Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου, ένα γεγονός που θεωρείται ότι θα έχει τη μεγαλύτερη θεαματικότητα όλων των εποχών! Σε αυτό συμβάλει και η πεποίθηση ότι διέπεται από κάτι πιο ιδιαίτερο, πιο μαγικό και καινοτόμο…

Όλες οι εκλείψεις φέρουν μαζί τους την αίσθηση για κάτι νέο, καθώς αντικατοπτρίζουν το πέρασμα από το φως στο σκοτάδι και την έξοδο στο φως και πάλι. Η φύση τους αφορά μια θεμελιώδη αλλαγή, κάτι που αρχικά επισκιάζεται αλλά μετά αντικαθίσταται και ξεπερνιέται!

zodia-taro-45

 

Η σημασία της κάθε έκλειψης, είναι η αναγέννηση. Για να υπάρξει αναγέννηση, πρέπει να έχει γίνει συνείδηση το ποιος είσαι και ποια θέλεις να είναι η υπόστασή σου ως ύπαρξη. Όλα τα άλλα μπορούν να παραμεριστούν, γιατί είναι ανώφελα αρχικά. Ό,τι δεν σε κάνει να νιώθεις περήφανος και δεν εκφράζει τον δημιουργικό σου Εαυτό, πρέπει να εγκαταλειφθεί.

Η προωθητική ανάγκη και η αισιοδοξία όλων, αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα υπό την επήρεια αυτών των πύρινων ακτίνων. Μια ανείπωτη δύναμη που βρίσκεται σε λήθαργο μέσα στην καρδιά, συνταράσσεται μέχρι να αφυπνιστεί, να σηκώσει το κεφάλι της και να χαμογελάσει, να υπενθυμίσει σε όλους πόσο ζωντανή είναι!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Μαζί της αναδύεται και το παιδί που έχει ο καθένας μέσα του, με όλο το αυθάδικο πείσμα του και το ανέμελο πνεύμα του. Κάθε λέξη πασπαλίζεται με δριμύτητα, γαργαλά τη γλώσσα η ανάγκη για διαφωνία ή πρόκληση – το λιγότερο. Το σώμα αποζητά άσκηση που θα το τονώσει, απαιτεί να βρεθεί κοντά ή μέσα σε υδάτινο στοιχείο για να δροσίσει την κάψα του!

Στη διάρκεια αυτού του κύκλου του Λέοντα, έχει χαριστεί σε όλους ένα νέο σεληνιακό πλαίσιο. Η αρχή του δόθηκε στις 23 Ιουλίου και τώρα θα μπει το άλλο άκρο. Αυτό που καλούνται όλοι να κάνουν, είναι να λάβουν τη διπλή δόση λιονταρίσιου βάλσαμου από το φεγγάρι με ανοικτή καρδιά!

Η νέα σελήνη έδωσε τα στοιχεία για το τι πρέπει να αναμένει ο καθένας αυτή την περίοδο, αναζητήστε τα στο ένστικτό σας. Μελετήστε τη συλλογική διάθεση και τα ιδιαίτερα σημεία που θα αγγίξει αυτή η Ηλιακή Έκλειψη. Όλα θα σας οδηγήσουν να κατανοήσετε τη σημασία της στιγμής και τον ενθουσιασμό που είναι διάχυτος.

zwdia-768

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για αυτή την Έκλειψη που συντελείται μέσα στο κυρίαρχο ζώδιο του Ήλιου, τον Λέοντα. Είναι δεδομένο πως ό,τι περνά από αναθεώρηση, επιθεώρηση ή/και αντικατάσταση, είναι άρρηκτα εμπλεκόμενο με την πύρινη αρρενωπή έπαρση του Εγώ στην έκφρασή του! Πολλοί προσδίδουν σε αυτή την Έκλειψη και δυναμική καταστροφής και απελευθέρωσης.

Ο Λέοντας επιδεικνύει την άξεστη πλευρά του εγωισμού του κάθε μέρα. Όμως αντί να τον ανορθώσει και να του διαφωτίσει το επόμενο επίπεδο συνείδησης, η Σελήνη έρχεται να καταστρέψει κάθε αφήγησή του, κάθε διάθεσή του για έκφραση. Θα σκεπάσει με ένα πέπλο όλα όσα αντιπροσωπεύει ο Λέοντας, όλα όσα πιστεύει, όλα όσα θα ήθελε να εξωτερικεύσει. Έτσι, όλοι θα ευφρανθούν!

zwdia

Αυτή η Έκλειψη φέρνει μια εξαιρετικά δυναμική δήλωση: η φλόγα του αρσενικού χαρακτήρα αλλάζει, γιατί υπάρχει λόγος. Για πολύ καιρό μεγαλοποιούσε και προκαλούσε συστηματική βία και καταπίεση πάνω στον Άλλο. Τώρα υπάρχει η πεποίθηση ότι αυτή η φλόγα θα θυμηθεί τις επουλωτικές της ιδιότητες, θα γίνει το πύρινο γιορντάνι στο στήθος της θηλυκής θεότητας! Αυτός ο Ήλιος, αυτή η φλόγα θα διεισδύσει βαθιά στις ψυχές, θα επωαστεί εκεί και θα ανθίσει με τη μεταμόρφωσή τους.

Το Γιν και το Γιανγκ ενώνονται και δένονται. Κανείς δεν θα ταλανιστεί αβοήθητος! Ο καθένας ατομικά θα συνενώσει τον ήλιο και το φεγγάρι, θα τα απορροφήσει και θα δει την άγρια αμαζόνα να σκαρφαλώνει λάγνα στην κορυφή του θρόνου της. Με τα μάτια για μάρτυρες και το πνεύμα ορθάνοικτο, ο καθένας θα καλωσορίσει τη θέα της καινούργιας Γης!

Αυτή η Ηλιακή Έκλειψη θα σχηματίσει ένα τέλειο τρίγωνο , με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στον Κριό. Κάθε χορός με τον Ουρανό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: να αναμένετε το απρόβλεπτο! Ο Ουρανός ξεπετάγεται από το πουθενά, είναι σκανδαλώδης και απροσδόκητος, απρόβλεπτος και επαναστάτης.

Με δεδομένο ότι τα τρίγωνα αποτελούν αρμονικές όψεις, να αναμένετε να πραγματωθούν μοναδικά ευοίωνες συγκυρίες ή να προκαλέσετε με τη θέλησή σας τέτοιες απρόσμενες ικανότητές σας! Λίγες εκλείψεις έχουν υπάρξει τόσο παραστατικές, εορταστικές ή κοινωνικές όσο η επερχόμενη. Εκφραστείτε και αγαπήστε!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot