Αστρολογια 21/08 ωροσκοπια Ν Σεληνης Εκλειψης

Αστρολογια τα ζωδια υπό την Ηλιακή Έκλειψη

Πολλά γράφονται και λέγονται για την επερχόμενη Έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου. Άραγε πώς αναμένεται να επηρεάσει το κάθε ζώδιο χωριστά, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του;

Αξιοποιήστε τις συμβουλές, για να λειτουργήσει προς όφελός σας!

zodia-taro-45

 

Κριός

Αν θεωρείτε ότι η ατμόσφαιρα έχει βαρύνει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να την αναθερμάνετε. Θα ανοίξει μια μεγάλη πύλη για εσάς και θα στρωθούν κόκκινα χαλιά, για να υποδεχθείτε ξανά το ρομαντισμό και τον έρωτα! Αυτό ισχύει τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους αδέσμευτους.

Έφτασε ο καιρός να χαρείτε ξανά τη ζωή, να ανορθώσετε την αγάπη σε εντελώς καινούργια επίπεδα, ενώ και τα παιδιά θα αποτελέσουν πηγή χαράς. Θα απολαύσετε θριάμβους όσο αφορά ένα δημιουργικό εγχείρημά σας, ένα νέο χόμπι ή αν αποφασίσετε να προχωρήσετε αυτόνομα στα επαγγελματικά σας!

zodia-astra-tarot

Ταύρος

Το σπιτικό σας θα είναι το επίκεντρο της δράσης σας αυτή την περίοδο. Μπορεί να σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση, ίσως και σε μια μετακόμιση. Είναι μεγάλες οι αλλαγές που σας προσεγγίζουν, όσο αφορά την έδρα σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ειδικά αν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, τώρα ανοίγουν οι πύλες γι’ αυτό! Μπαίνουν τα θεμέλια για την προώθηση του μέλλοντός σας, το παρελθόν θα λειτουργήσει υπέρ σας υπό εντελώς νέα οπτική και θα αποκτήσετε ξανά την επαφή με όλη τη δημιουργική σας ενέργεια!

Δίδυμοι

Η σιωπή θα αποδειχθεί χρυσός για εσάς αυτή την περίοδο, γιατί μέσα από αυτή τη σιωπή θα σας προσεγγίσουν νέες και ευφυείς ιδέες! Θα δείτε να εκτοξεύεται ένα εγχείρημά σας, ειδικά αν αφορά τον τομέα της επικοινωνίας ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Είναι η καίρια στιγμή να απελευθερώσετε όλους τους δημιουργικούς χυμούς σας και το επικοινωνιακό σας χάρισμα! Ενδείκνυται να αρχίσετε να γράφετε, ακόμη και να στήσετε μια δική σας ιστοσελίδα ή κανάλι. Αν έχετε ήδη κάτι ανάλογο, είναι καιρός να γνωστοποιήσετε τις θέσεις σας διεθνώς!

zwdia-768

Καρκίνος

Πώς κρίνετε την παρούσα οικονομική σας κατάσταση; Αν δεν είστε ευχαριστημένοι, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε τον απολογισμό σας αλλά και ένα νέο ξεκίνημα. Αν είστε ευχαριστημένοι, σημαίνει ότι δεν κάνετε αρκετά μεγαλεπήβολα σχέδια!

Μια εξαιρετική ευκαιρία όσο αφορά το εισόδημά σας, φτάνει στο μέρος σας μετά τις 21 Αυγούστου. Το μόνο που χρειάζεται, είναι ενέργεια και λαχτάρα να την αδράξετε – ο τολμών νικά! Απρόβλεπτες συγκυρίες θα αναδείξουν ταλέντα που δεν ξέρατε ότι είχατε ή ήταν σε αδράνεια, είτε κάποιες καινούργιες πηγές εσόδων θα ανανεώσουν τα οικονομικά σας για πολλές δεκαετίες στο μέλλον! Αλλάξτε τώρα τις προτεραιότητές σας!

Λέων

Γίνεται πολύς ντόρος για την επερχόμενη Ηλιακή Έκλειψη – αλλά πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού συντελείται μέσα στο επιδεικτικό και βασιλικό σας ζώδιο! Εσείς προετοιμαστείτε για μια ολοκληρωτική αναγέννηση! Αποδιώξτε τον παλιό σας εαυτό και εγκαταλείψτε το κενό κουφάρι της έως τώρα ταυτότητάς σας. Αυτό αφορά τόσο τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας, όσο και την εμφάνισή σας.

Έχει έρθει η στιγμή να δείτε τον κόσμο με καινούργια οπτική. Πρόκειται για μία κομβική εποχή για εσάς, τόσο κομβική που στο μέλλον θα μιλάτε γι’ αυτήν με χαρακτηρισμούς τύπου «πριν και μετά»! Οι αλλαγές που σας προσεγγίζουν είναι δραστικές και είναι όλες για το καλύτερο, αρκεί να απλώσετε το χέρι σας και να τις αδράξετε. Εναπόκειται σ’ εσάς να εντάξετε περισσότερη χαρά, φως και δημιουργικότητα στον κόσμο σας!

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Παρθένος

Κάντε μια υπόκλιση και αποχωρήστε από τη σκηνή. Όσο αφορά εσάς, αυτή η περίοδος θα εκτυλίξει όλη τη δράση στο παρασκήνιο. Η πνευματική απομόνωση είναι αυτή που θα σας εκτοξεύσει, θα σας φέρει σε επαφή με τη θεϊκή σας υπόσταση, θα αφυπνίσει τη διαίσθησή σας και θα απελευθερώσει τη δημιουργικότητά σας!

Είστε αναπόσπαστο κομμάτι σε κάτι εξαιρετικά σπουδαίο και έχετε ήδη το δάκτυλό σας υπό τον τύπο των ήλων… Δώστε μεγάλη σημασία στα όνειρά σας αυτές τις μέρες! Σας αναμένει μια νέα πόρτα, που θα σας εντάξει σε ένα μεγάλο κίνημα έμπνευσης ή έναν σημαντικό θεσμό.

Ζυγός

Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές, στο πλαίσιο των κοινωνικών ή φιλικών σας κύκλων. Ένας μεγάλος θρίαμβος σας προσεγγίζει, που μπορεί να αφορά μια πολιτική καριέρα ή μια εξέχουσα ομάδα στην οποία προσπαθείτε πολύ καιρό να ενταχθείτε.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου μπορεί να σηματοδοτήσει για εσάς την αναχώρηση ενός φίλου ή την έναρξη μιας νέας αλλά πολύ σημαντικής φιλίας, είτε την οριστική πραγμάτωση των μεγάλων σας ονείρων! Αδράξτε την ευκαιρία!

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι να κάνετε την ολική και ουσιαστική αναθεώρηση της πορείας της ζωής σας; Φροντίστε να είστε, γιατί έφτασε η στιγμή να στερηθείτε τις παρωπίδες που φοράτε εδώ και πολύ καιρό! Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για την επαγγελματική ή την κοινωνική εικόνα που βγάζατε προς τα έξω, σημασία έχει ότι πλέον καλείστε να δείξετε τον αληθινό και τολμηρό εαυτό σας.

Η επερχόμενη Ηλιακή Έκλειψη αποτελεί μεταίχμιο για έναν θρίαμβό σας ή την καθαίρεση κάποιου που θα ανοίξει μια υψηλή θέση για εσάς. Το άστρο σας ξεκινά για την ανόρθωσή του, φροντίστε να πάρετε τα ηνία της ζωής σας για να αναβαθμιστείτε μαζί του!

Τοξότης

Μήπως σχεδιάζετε να μετοικίσετε κάπου πολύ μακριά; Είστε από τα πλέον περιπετειώδη ζώδια, όμως ακόμη κι εσείς θα συνειδητοποιήσετε τώρα ότι το όραμά σας δεν ήταν αρκετά μεγαλεπήβολο… Οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας, θα σας επιτρέψουν να ξεδιπλώσετε πλήρως τα φτερά σας και να εξερευνήσετε, να βιώσετε μια εντελώς καινούργια εμπειρία ζωής!

Αυτό που πρέπει να κάνετε από την πλευρά σας, είναι να εγκαταλείψετε δια παντός όλες τις παλιές σας προκαταλήψεις και πεποιθήσεις. Το πεδίο μπροστά σας είναι αχαρτογράφητο και αναμένει από εσάς να το ανακαλύψετε, σπιθαμή προς σπιθαμή. Εστιάστε σε τομείς που αφορούν τη δημόσια προβολή, τις δημόσιες σχέσεις και την προώθηση πωλήσεων!

zwdia

Αιγόκερως

Προετοιμαστείτε για τις οικονομικές ομάδες της πρώτης κατηγορίας, αγαπητοί! Είναι πιθανό οι περισσότεροι Αιγόκεροι να είστε ήδη εκεί. Τώρα όμως, μια επαγγελματική συμφωνία ή οικονομική αλλαγή του τοπίου, θα σας αλλάξει φορολογική κατηγορία ή τον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματά σας.

Μια καινούργια πόρτα ανοίγει διάπλατα! Αν βρίσκεστε σε διαπραγματεύσεις για κάποια περιουσιακά θέματα, να είστε έτοιμοι για την οριστική διευθέτησή τους που θα γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή σας!

Υδροχόος

Η πιο σημαντική σχέση της ζωής σας είναι στο κατώφλι ενός νέου επιπέδου. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για το έτερό σας ήμισυ, μια συνεργασία ή την επαφή που έχετε με τους θαυμαστές σας, αυτό που έχει σημασία είναι να ξεχάσετε όσα ξέρατε ως τώρα!

taro-oroskopio-54

Το μέλλον έχει ήδη φτάσει για εσάς, πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε το πιο τολμηρό σας βήμα! Θα μπείτε σε ένα καινούργιο περιβάλλον με συνεχή χαρά και ευτυχία, τόσο με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας όσο και με το ένα και ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας!

Ιχθύες

Απίστευτες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας φέρνει μαζί της αυτή η Ηλιακή Έκλειψη! Είναι η καίρια στιγμή να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή πόστο, να τολμήσετε να βάλετε άλλες συνήθειες στη διατροφή και την άσκησή σας, να αποφασίσετε να χειριστείτε κάποια προβλήματα υγείας που ίσως σας ταλανίζουν.

Δεν έχετε το περιθώριο για συντηρητική σκέψη πλέον, ο Λέοντας είναι στο προσκήνιο και απαιτεί από εσάς τόλμη! Εντοπίστε όσα συνάδουν με τη φαντασία σας, αναζητήστε δραστηριότητες που απολαμβάνετε. Βελτιώστε την τελματωμένη καθημερινότητά σας και θα δείτε να αλλάζει η ζωή σας ριζικά και οριστικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66