Αστρολογια 21/11- 21/12 Η Ωρα της Αληθειας

genia-paidiwn-indigo

Αστρολογια Ο Ήλιος στον Τοξότη, 21 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου, 2016 (Χειμερινό Ηλιοστάσιο)

Κουρασμένε ταξιδιώτη, γύρνα προς την κατεύθυνση αυτού του νέου ορίζοντα. Ο Τοξότης ο Μεγαλόπρεπος τρεμοσβήνει μέσα στην εικόνα. Ο σκοπός του κύκλου του Τοξότη είναι ο φωτισμός της Αλήθειας. Εκεί που πιστεύεις ότι ξέρεις τι έρχεται, ο κένταυρος λέει Όχι, δοκίμασε ξανά.

Προετοιμαστείτε για μια επιτάχυνση – η ευμετάβλητη ενέργεια κινείται γρήγορα. Φαντάζομαι το Τοξότη σαν μια φωτιά μέσα στο χειμώνα, σαν ένα κομήτη, σαν θόρυβο και χρώμα να κινούνται σπειροειδώς για πάντα μέσα στο διάστημα.

 

Ο κύκλος του Τοξότη είναι ένας ιδιαίτερα ενεργός κύκλος. Χρειαζόμαστε πολλή σωματική άσκηση για να μην γίνουμε ανήσυχοι. Ακόμη και το μικρότερο των παύσεων φέρει πλήξη. Αφήστε το απροσδόκητο να υπερισχύσει του σχεδιασμού.

zodia-taro-45

Το να κάνουμε τη δουλειά μας θα είναι δυνατόν μόνο αν μπορέσουμε να υπερνικήσουμε αυτή την (υπερβολική) ενέργεια. Η μεγαλύτερη πρόκληση του τοξότη: το να ησυχάσει αρκετά για να πάρει μια ανάσα και να αναγνωρίσει τις λεπτομέρειες – ή να λάβει μια απόφαση.

zwdia-66

Ο Τοξότης ζει στο φως και την ευδαιμονία. Έχει ολοφάνερη γοητεία και ενθουσιασμό – είναι δύσκολο να μην τον αγαπήσεις. Για την ακρίβεια, ο κένταυρος δυσκολεύεται να σταματήσει να χαμογελά και να έρθει σε επαφή με τις βαρύτερες πτυχές της ζωής.

Η ζωή έχει ήδη γίνει πολύ βαριά με τα γεγονότα που εκτυλίσσονται. Μπορούμε να βρούμε τους σπόρους αυτής της εκδήλωσης στις σκοτεινές πτυχώσεις της αστρολογίας, αλλά είναι πολύ πιο μεγάλο από αυτό. Αυτή η νέα εποχή μιλά στην συλλογική ανθρώπινη μοίρα μας. Είναι δικαίωμα και καθήκον μας να παλέψουμε, να βάλουμε ομορφιά εκεί που δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μίσος.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι αυτός είναι ένας νέος ορίζοντας. Είναι καιρός να θέσουμε όλη την πίστη μας στο γεγονός ότι δεν ξέρουμε τίποτα. Η θεωρία στραγγαλίζει το μυαλό. Απαγκιστρώστε τα νύχια της και μπείτε μέσα στην βεβαιότητα του άγνωστου.

Δεν θα απορροφήσουμε ενέργεια από τη συλλογική για να υποστηρίξουμε μια ατομική διαδρομή. Ο Τοξότης θα διδάξει την ενότητα στο όνομα της πίστης, της ελπίδας, της σωστής κατεύθυνσης.

Δεν θα πούμε ή δεν θα κάνουμε ό,τι θέλουμε για προσωπικό μας κέρδος. Ο Τοξότης μας διδάσκει τις συνέπειες αυτού του εγωισμού.

zwdia shmera

Δεν θα στεκόμαστε αποστασιοποιημένοι στο πρόσωπο της αδικίας. Δεν θα περιθωριοποιούμε. Δεν θα υποκύψουμε. ΕΜΕΊΣ. ΕΊΜΑΣΤΕ. ΈΝΑ.

Ο Τοξότης μας παραδίδει στην πύλη της φωτιάς, ανυψώνει αυτή τη γη, την τόσο γεμάτη από χαμένους και θλιμμένους ανθρώπους. Πάρτε μια ανάσα, όχι από κάποια συγκεκριμένη τραγωδία, αλλά από όλους τους πόνους. Το δικό σας πόνο, τον τώρα και τον πριν. Τα μαθήματα που παίρνουμε από τον πόνο. Τον τρόπο που ο πόνος σε ανοίγει σαν καυτό μαχαίρι.

Πορευτείτε στους δρόμους με τους γείτονές σας. Φωνάξτε μαζί, μέχρι να έρθουν τα δάκρυα. Μοβ και λευκά αστέρια ενώνονται …

zodia-zvdia-75