Αστρολογια 22-28/08 Γκαζι η Φρενο ;

test-odigwntas-agnwsta-meri

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Αυτή την εβδομάδα το σύμπαν θα κάνει μια στροφή στους ρυθμούς του, και θα το γυρίσει στους λίγο πιο αργούς. Αντί όμως εσείς να παραπαίετε στις αργές νότες του, προτιμήστε να συντονιστείτε με την πρακτική μαγεία…

Αυτή τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο Ήλιος πακετάρει για να αναχωρήσει από τον γλεντζέ Λέοντα, μετά από 4 εβδομάδων παραμονή. Θα περάσει στην τυπολάτρη Παρθένο, όπου και θα μείνει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Μετά από ένα μήνα φαντασμαγορικού ηδονισμού και υπερβολές χωρίς απολογίες, ετοιμαστείτε όλοι για την επιστροφή στη βάση σας. Αγκαλιάστε τη δύναμη της αγνότητας, της εγκράτειας και της απλότητας. Αυτή είναι η τακτική της Παρθένου. Αρχίστε να οργανώνεστε, να επανέρχεστε στις οξυδερκείς πρακτικές σας και να κάνετε τα πάντα απλούστερα στην έξυπνη καθημερινότητά σας.

zodia-taro-45

Με τον Ήλιο στην Παρθένο, η λιτότητα θα καθίσει στο θρόνο. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο να ισοδυναμεί αυτό με ηπιότητα ή ανία: η ενέργεια της Παρθένου είναι μποέμ και ταυτόχρονα εξεζητημένη – σοφιστικέ μποέμ θα την λέγατε!

zwdia-66

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Ο τρόπος που κτώνται τα αγαθά, είναι εξίσου σημαντικός με την εμφάνισή τους. Με τον Ήλιο σε αυτό το ζώδιο της προσφοράς, όλοι θα βρείτε ξανά την επαφή σας με την ηθική σας φύση. Παραμερίστε τις προσφορές από τα εργοστασιακά κάτεργα – όσο φτηνές και να είναι – και υποστηρίξτε τις εταιρίες με συνείδηση και συνετές πρακτικές.

Τώρα θα θυμηθείτε και την αξία του υγιούς τρόπου διαβίωσης. Φροντίστε να εντάξετε αρκετούς φρεστοστυμμένους χυμούς στην καθημερινότητά σας, βγάλτε το ποδήλατο από την αποθήκη, ανανεώστε τη συνδρομή σας στο γυμναστήριο, εκμεταλλευτείτε όσο καλοκαίρι έχει απομείνει για λίγα ακόμη μακροβούτια στη θάλασσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Με την γήινη Παρθένο στην ηγεσία των ουρανών, είναι η κατάλληλη στιγμή να θυμηθείτε τα λαχανικά. Η χώρα μας έχει άπλετη παραγωγή φρέσκων ζαρζαβατικών και φρούτων, και θα είναι απείρως καλύτερο αν μπορείτε να τα προμηθεύεστε από κάποιους μικρούς παραγωγούς που εμμένουν στις φυσικές καλλιέργειες.

Στο μέσο της εβδομάδας ενδέχεται να προκύψουν κάποιες παρακωλήσεις, γι’ αυτό ας είστε προετοιμασμένοι για πιθανές ματαιώσεις ή καθυστερήσεις.

Την Τετάρτη ο ανυπόμονος Ερμής και ο αργοκίνητος Κρόνος, θα έχουν μια ιδιαίτερα άβολη συνεύρεση στην ίδια μοίρα του Τοξότη. Για να καταλάβετε την αίσθηση αυτής της όψης, θα είναι σαν να φουλάρετε το γκάζι (Ερμής) και να πατάτε ταυτόχρονα τέρμα το φρένο (Κρόνος). Ίσως να νιώθετε ότι κάπου χωλαίνει ξαφνικά η πρόοδό σας, και να μπαίνουν στο δρόμο σας εμπόδια που δεν έχετε προβλέψει. Μην σας αγχώσει όμως αυτή η μείωση της ταχύτητας. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι η κατάλληλη για αγώνες δρόμου, χωρίς να έχετε στημένο ένα στιβαρό πλάνο.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Ο Κρόνος είναι αυτός που κυβερνά τον χρόνο – γι’ αυτό δεν ενοχλείται καθόλου να παίξει το ρόλο της χελώνας, με τον Ερμή για λαγό!  Διασφαλίστε ότι όλα κυλούν ομαλά, σαν καλολαδωμένη μηχανή. Μιας και βρίσκονται και οι δύο στον κοσμικό Τοξότη, θα μπορούσε να γίνει μια συλλογική προσπάθεια να στηθεί ένα ευρύ δίκτυο, προκειμένου να διευρύνετε την ακτίνα των ερευνών σας. Δεν πρέπει ωστόσο να το παρακάνετε – κι αυτή είναι η πρόκληση που θέτει αυτό το πλανητικό ζευγάρι.

Εντείνετε την προσοχή σας την Παρασκευή, που ο ριζοσπάστης Ποσειδώνας θα σχηματίσει ένα τετράγωνο σύγχυσης με τον Ερμή, που ενδέχεται να αλλοιώσει την εικόνα σας. Ο κόκκινος πλανήτης είναι εξαιρετικά εξοικειωμένος με τα ρίσκα, όμως ο Ποσειδώνας δεν είναι ο καλύτερος κριτής των καταστάσεων. Το ιδανικό θα είναι να κοιτάτε ξανά και ξανά, πριν αποφασίσετε να κάνετε το σάλτο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Το Σάββατο θα δράσει ο έρωτας!

Η σαγηνευτική Αφροδίτη και ο επεκτατικός Δίας θα συναντηθούν στην ίδια μοίρα της Παρθένου, ανοίγοντας όλες τις καρδιές! Είστε κρυφά ερωτευμένοι με ένα άτομο; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πιείτε τον ορό της αλήθειας του Δία, γιατί η διπλωματική και γοητευτική Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με τον πιο προκλητικό τρόπο!

Ξεχάστε τις προκαταλήψεις σας. Με τον ανοιχτόμυαλο Δία επί σκηνής, οι διαπολιτισμικές ενώσεις θα έχουν αποτέλεσμα, ενώ και οι έρωτες των διακοπών θα γίνουν τώρα πιο δυνατοί.

Αν είστε αδέσμευτοι ή οδεύετε προς αυτή την κατεύθυνση, μια αλλαγή σκηνικού αυτή τη στιγμή θα σας ανανεώσει πλήρως. Μην περιμένετε τα εργατικά συλλαλητήρια για να εκφράσετε τη διάθεσή σας για «δουλειά»… Αρχίστε να κολλάτε ένσημα τώρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot