Αστρολογια 22/05 Εντασεις Απογοητευσεις

dias-lewn-erwtiki-afthonia

αστρολογια 22 Μαΐου – Ο Ήλιος σε Αντίθεση με τον Ανάδρομο Άρη

Όταν είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο, ο Άρης είναι πάντα ανάδρομος. Αυτό επίσης σηματοδοτεί το σημείο στα μισά του δρόμου στον ανάδρομο κύκλο του Άρη. Στις επικείμενες 6 εβδομάδες θα συμμετέχετε στο βαθύτερο έργο του ανάδρομου Άρη.

Έτσι πρέπει να σκεφτείτε: που επενδύατε την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι εβδομάδων (το πρώτο μισό του ανάδρομου κύκλου του Άρη); Ίσως ήσασταν απασχολημένοι με την ανάπτυξη ενός νέου έργου;

 

Ή ίσως παλεύατε με μια κατάσταση που περιλάμβανε θυμό, αντιπαράθεση, επιθετικότητα ή εχθρότητα; Ή ίσως είχατε εστιάσει στην ανάγκη να ενισχύσετε και να ενδυναμώσετε τη φυσική σας ενέργεια, την υγεία ή τη φυσική σας κατάσταση, ή στο να αλλάξετε την εμφάνιση σας;

zodia-taro-45

Οι επόμενες 6 εβδομάδες καλούν για μια βαθύτερη, πιο σταθερή προσήλωση στο στόχο, στη φιλοδοξία, στη πρόκληση ή στο θέμα σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε ήδη καταναλωθεί στην απογοήτευση, την ανυπομονησία, το θυμό ή τα πάθη, που φαίνεται πως μπορεί να καθορίζουν τη ζωή σας, τώρα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή να βρείτε κάποιες εποικοδομητικές ή ασφαλείς διεξόδους για τα συναισθήματά σας. Αυτό θα το κάνει ευκολότερο για εσάς να ελέγξετε τα συναισθήματα σας, από το να σας ελέγχουν αυτά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ένα δεύτερο παράδειγμα: αν δουλεύετε πάνω στην ανάπτυξη ενός έργου ή τη βελτίωση της φυσικής σας ενέργειας, να είστε προσεκτικοί να μην οδηγήσετε τον εαυτό σας στο σημείο της επαγγελματικής εξουθένωσης. Αντ’ αυτού, δώστε προσοχή στις στιγμές που διστάζετε ή αποφεύγετε να αναλάβετε δράση – αυτό μπορεί να σας δείχνει σημαντικές ενδείξεις για το τι σας κρατά πίσω και πώς μπορείτε να ξεφύγετε αν έχετε κολλήσει.

Ή, παρακολουθήστε τις στιγμές που το παρακάνετε και πιέζετε μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο – θα είστε σε θέση να δείτε τι είναι αυτό που σας οδηγεί, πίσω από τις συνειδητές σας προσπάθειες. Για παράδειγμα, ίσως προσπαθείτε να αποδείξετε τον εαυτό σας, για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με το έργο μπροστά σας, ή ίσως να προσπαθείτε να κερδίσετε την έγκριση κάποιου, έτσι ώστε να αισθανθείτε άξιοι, αποδεκτοί ή ορατοί. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να καταλήξουν να είναι τα πιο πολύτιμα και ουσιαστικά μαθήματα αυτού του ανάδρομου κύκλου του Άρη για εσάς.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Θυμηθείτε να κάνετε διαλειμματα κατά καιρούς και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκτιμήσει και να γιορτάσει τις νίκες του, μεγάλες και μικρές και να αναγνωρίζετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα.

Εάν σχεδιάζετε ένα εγχείρημα ή μια σημαντική απόφαση, θα ήταν καλύτερα να περιμένατε μέχρι ο Άρης τελειώσει την ανάδρομη πορεία του. Χρησιμοποιήστε την τελευταία εβδομάδα πριν το τέλος της ανάδρομης πορείας του Άρη για να εξασφαλίσετε πως αυτά που κάνετε είναι πολύ προσεκτικά και επιμελώς σχεδιασμένα.

zwdia-agnh