Αστρολογια 22/08-22/09 Η Εποχη της Παρθενου

sxeseis-anamoni

Αστρολογια Σεπτέμβριος 2016

Είστε έτοιμοι να θερίσετε αυτά που σπείρατε;

Αφού το Φως του Ήλιου βοηθά τα φυτά της Άνοιξης να αναπτυχθούν και να δυναμώσουν, η συγκομιδή της γενναιοδωρίας μας είναι προ των πυλών.

Η Παρθένος αντιπροσωπεύει τη μετάβαση από την ανάπτυξη στην ωριμότητα. Μετά τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό του Λέοντα, η Παρθένος μας φέρνει πίσω στη γη και μας θυμίζει ότι υπάρχει ακόμα μια πραγματικότητα για να αντιμετωπίσουμε και ότι οι πρακτικές λεπτομέρειες της ζωής δεν φεύγουν μακριά μόνο και μόνο επειδή θα προτιμούσαμε να περνάμε καλά.

zodia-taro-45

 

Τα συστήματα και διαδικασίες είναι σημαντικές πτυχές του τρόπου που η Παρθένος λειτουργεί. Η ενέργεια της Παρθένου τείνει να είναι πολύ οργανωμένη και ακόμη και αν αυτή η οργάνωση δεν εκφράζεται φυσικά, είναι συνήθως αρκετά εκπληκτικό το πως οργανώνονται τα μυαλά και οι σκέψεις των ανθρώπων που έχουν την ενέργεια της Παρθένου.

Η Παρθένος φαίνεται να δείχνει επίσης έναν απίστευτο πλούτο πρακτικής γνώσης, το οποίο εξυπηρετεί τα άτομα με ισχυρή ενέργεια της Παρθένου στο να ολοκληρώνουν πράγματα και να φροντίζουν τον εαυτό τους.

zwdia-66

Αν λάβουμε υπόψη ότι ο Ταύρος αντιπροσωπεύει αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και ασφαλείς στη ζωή μας, η Παρθένος θα είναι το πώς θα φέρουμε αυτά τα στοιχεία ασφάλειας στη ζωή μας μέσα από τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Η Παρθένος είναι η πρακτική εφαρμογή των πληροφοριών που μαθαίνουμε και ξέρουμε στην καθημερινή μας ζωή και είναι το πως εφαρμόζουμε αυτή τη γνώση για να κάνουμε απτή πρόοδο στη ζωή μας.

Έτσι τι έχουν να κάνουν όλα αυτά με την αποκόμιση της συγκομιδή μας;

Οι σπόροι που φυτέψαμε την άνοιξη, κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού, έρχονται τώρα να αποδώσουν καρπούς. Έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι εμφανίζεται στη ζωή μας, καθώς επίσης και τι απέτυχε να εμφανιστεί στη ζωή μας. Είναι η ευκαιρία μας να δούμε το πόσο υγιείς ήταν πραγματικά οι σκέψεις και οι ενέργειές μας (και ίσως είναι ακόμα), καθώς τώρα θερίζουμε ό τι σπείραμε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σας καλώ να σκεφτείτε πίσω σε αυτό που ήσασταν, με σαφήνεια και αυτοπεποίθηση, να σκεφτείτε πίσω στα τέλη Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου.

Κάνατε οποιεσδήποτε επιλογές σχετικά με οποιαδήποτε πτυχή (ες) της ζωής σας;

Φυτέψατε σπόρους για ότι θέλατε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας και τη ζωή σας; Αν ναι, τι βλέπετε τώρα ως αποτέλεσμα;

Οι σπόροι της σκέψης σας μεγάλωσαν και είναι έτοιμοι για συγκομιδή στην πραγματικότητα της ζωής σας;

zwdia

Κοιτάξτε που η Παρθένος πέφτει στο αστρολογικό σας χάρτη για να ανακαλύψετε ή να επιβεβαιώσετε τις περιοχές της ζωής σας, όπου μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε τη συγκομιδή.

Μπορεί επίσης να βρείτε καθοδήγηση για το που και πως μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα αυτή την ενέργεια στο προσωπικό σας ταξίδι. Για περισσότερες πληροφορίες και ιδέες, δείτε το Ωροσκόπιο σας για τον Σεπτέμβριο του 2016.

zwdia shmera