Αστρολογια 22/08-22/09 Οι Αλλαγες ειναι Εδω

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογια Ο Ήλιος στην Παρθένο, 22 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου, 2016 

Ετοιμαστείτε να πεταχτείτε μέσα στον στρόβιλο! Η αλλαγή είναι μπροστά! Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε, να βρούμε δουλειά, να πάμε στο σχολείο, να χωρίσουμε, να σκάψουμε βαθύτερα στην συναισθηματική επούλωση, οτιδήποτε είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Αυτός ο επόμενος κύκλος θα είναι εξωφρενικά γεμάτος, ειδικά τις πρώτες δύο εβδομάδες.

Θέλω να επανεξετάσουμε την Παρθένο – είναι πολύ σκληρή με την ενέργεια πάνω στο σώμα και την ιστορία της ζωής της. Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον ιπτάμενο αγγελιοφόρο του Θεού. Η ζωή της Παρθένου είναι γρήγορη, γεμάτη απίστευτες αλλαγές. Στο σώμα, η Παρθένος κυβερνά το συμπαθητικό νευρικό σύστημα και το κάτω πεπτικό σύστημα.

 

Ζει βαθιά μέσα μας: διατηρώντας, παρακολουθώντας, αφομοιώνοντας. Η Παρθένος είναι αξιόπιστη και αφοσιωμένη, εργάζεται διαρκώς για τον εαυτό της, λαχταρα τη συνεχή βελτίωση. Μπορεί να είναι συγκρατημένη στην αρχή, αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει ένας τεράστιος, ανεξερεύνητος κόσμος μέσα της.

zodia-taro-45

Ας επιστρέψουμε σε ένα κανονικό πρόγραμμα γυμναστικής, σε μια καλύτερη διατροφή ή, τουλάχιστον, σε αυξημένη σοβαρότητα. Εάν η υγεία αποτελεί ήδη προτεραιότητα, αυτή η διέλευση έχει να κάνει με την τελειοποίηση της μέσα από την πρακτική, πολύ, πολύ και πολύ πρακτική.

zwdia-66

Αστρολογια Ο Ήλιος στην Παρθένο, 22 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου, 2016 

Η μεγαλύτερη ευθύνη μας είναι να αφήσουμε απλά την αλλαγή να συμβεί γύρω μας, χωρίς να εντείνουμε ή να επιχειρούμε να ελέγξουμε αυτές τις δυναμικές αλλαγές. Καθώς το φθινόπωρο τελικά χάνεται και οι πολικοί άνεμοι πνέουν σε όλους τους τομείς, η Παρθένος θα παρακολουθήσει τις καλλιέργειες της να μαραίνονται με εντυπωσιακή ηρεμία. Θα επιστρέψει και θα ξεκινήσει πάλι από την αρχή το επόμενο έτος, όπως και εσείς, όπως και εγώ.

Η Παρθένος, η θεά της συγκομιδής, θα ήταν τόσο ευτυχής να μας βλέπει να δουλεύουμε, να μαζεύουμε φρούτα ή να χορεύουμε μέσα από καλλιέργειες σιταριού. Θα πρέπει να είμαστε έξω για να καταλάβουμε πραγματικά αυτόν τον αστερισμό. Ζει στην πρασινάδα, στην ηχώ του ήλιου και του ανέμου, στο ξηρό θρόισμα των χόρτων και στο τραγάνισμα των βημάτων στα βότσαλα την αυγή. Φτιάξτε το σπίτι σας κάτω από τα δέντρα και τα αστέρια, πλύντε το πρόσωπο σας και το πουκάμισό σας στο ποτάμι τραγουδώντας.

zwdia shmera

Αστρολογια Ο Ήλιος στην Παρθένο, 22 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου, 2016 

Πιάστε τα μούρα καθώς πέφτουν, απελευθερώστε το μανιτάρι από την πήλινη θέση του. Να θυμάστε ότι είστε ένα ανθρώπινο ον πάνω σε ένα γιγαντιαίο οργανικό διαστημόπλοιο και ότι η Γαία, μας έχει προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε. Προσπεράστε το σούπερ μάρκετ και το διαμέρισμα σας και κατευθυνθείτε πίσω στο δάσος. Εμείς οι ίδιοι βάζουμε τον εαυτό μας σε σοβαρό κίνδυνο ξεχνώντας το ζώο μέσα μας. Ροκανίστε τη ρίζα, αισθανθείτε το άχυρο, ζωγραφίστε το σώμα σας με τα χρώματα του φθινοπώρου που έρχεται.

Αφήστε όσο χώρο και ευελιξία γύρω από τα σχέδια της δουλειάς σας, μπορείτε. Στην Παρθένο αρέσει να κλειδώνει τον εαυτό της μέσα: να βυθίζεται, να είναι παραγωγική και μόλις και μετά βίας να αναπνέει ή να αναπαύετε. Αλλά ξέρω επίσης ότι στην Παρθένο αρέσει η αλλαγή. Δεσμεύεται μόνο μέσα στον κύκλο της, για να αφήσει τον Ζυγό να φέρει μια νέα σειρά από ευκαιρίες και προκλήσεις.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογια Ο Ήλιος στην Παρθένο, 22 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου, 2016 

Η Παρθένος είναι ένας φίλος που έρχεται για ένα συγκεκριμένο σκοπό και δεν μένει για πολύ, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά της, ωριμάζουν μόνο μία φορά το χρόνο. Αφήστε περιθώριο για αποδημία, για διακύμανση. Ακριβώς όπως τα σύννεφα αγνοούν τα σχέδιά μας, το ίδιο κάνουν και τα αστέρια.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν υπάρχει ανάπαυλα, δεν υπάρχει ξεκούραση, δεν υπάρχει χαύνωση εδώ. Θα την νιώθετε να μεγαλώνει, ένας σπόρος στη βάση της σπονδυλικής σας στήλης, να εξαπλώνεται στο στομάχι, ο ενθουσιασμός στα οστά των δακτύλων σας, τόσο άστατος που σχεδόν πονάει. Είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για μάθημα, σας εύχομαι το καλύτερο. Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας, γιορτάστε τις επιτυχίες σας!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια Ο Ήλιος στην Παρθένο, 22 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου, 2016 

Το ίδιο επίσης συμβαίνει όταν ερχόμαστε πίσω στο σώμα με αγάπη και αποδοχή. Τι σημαίνει αυτό; Για κάποιους αυτό έρχεται φυσικά, μια διαρκή αίσθηση οικείου και ασφάλειας, ενσωματωμένες στη σάρκα. Για άλλους είναι το έργο μιας ολόκληρης ζωής. Στο πιο βασικό του, αλλά και σπουδαιότερο, το να επιστρέφετε πίσω στο σώμα σημαίνει επανάσταση.

Εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας. Είστε φτιαγμένοι από φως. Το να είστε έξω από το σώμα, σημαίνει ότι αγνοείτε την ομορφιά του, τις δυνατότητές του, την εξουσία του, τις επιπτώσεις του καθώς καίει μέσα στο χώρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot