Αστρολογια 22/08 22/09 Ο Ηλιος στην Παρθενο

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

Αστρολογια Ήλιος στο ζωδιο της  Παρθένου

Η Παρθένος βιώνει τη ζωή με γρήγορους ρυθμούς, τη σηματοδοτεί με πολλές αλλαγές. Ένας κύκλος της Παρθένου είναι βέβαιο ότι θα σας κρατά σε συνεχή εγρήγορση και δραστηριότητα. Να σημειωθεί ότι κυβερνήτης της είναι ο Ερμής, ο γοργοπόδαρος φτερωτός θεός!

Θα νιώσετε μέσα στο στομάχι σας να βλασταίνει ένας σπόρος, μια διέγερση στις πατούσες, ένα κέντρισμα, μια προσδοκία να ανορθώνεται. Η Παρθένος είναι μια «μέγαιρα», με χαρακτηριστική ενέργεια αποτυπωμένη στο σώμα αλλά και στην πορεία της ζωής της. Ζει τα πάντα από μέσα της προς τα έξω – αναμένοντας, παρακολουθώντας, αφομοιώνοντας.

zodia-taro-45

 

 Η Παρθένος απαιτεί να δώσετε σημασία στο σώμα σας και σε ό,τι βάζετε μέσα σε αυτό.Αρχίζει μια περίοδος που θα διέπεται από πράξεις, αφοσίωση και απαράμιλλη διορατικότητα!

Η μεγαλύτερη πρόκληση τώρα θα είναι να πορευθείτε με αυτό τον γρήγορο ρυθμό διορατικότητας, αντί να αντισταθείτε και να προσπαθήσετε να ελέγξετε τις δυναμικές αλλαγές που θα προκύπτουν… Γιατί δεν μπορείτε να το κάνετε – και το ξέρετε ήδη ενδόμυχα!

zwdia-66

Με την εποχή του Φθινοπώρου να προσεγγίζει, ο άνεμος θα γίνεται πιο ψυχρός πάνω από τα σπαρτά και η Παρθένος θα βλέπει τις σοδειές της να χάνουν τη ζωηράδα τους και να υποκλίνονται στο χώμα, που θα στρώνει την κρύα πάχνη του. Θα επιστρέψει για να αρχίσει πάλι από την αρχή την επόμενη χρονιά, όπως θα κάνουμε όλοι. Πάντα επιστρέφουμε, τίποτα δεν είναι χαμένο και μάταιο.

Η Παρθένος είναι εξαιρετικά αξιόπιστη, ενόσω είναι συναισθηματικά ισορροπημένη. Επεξεργάζεται τον εαυτό της με τόση επιμέλεια, που αποτελεί περισσότερο αποστολή της και λιγότερο επιλογή! Ψυχικά αποζητά τη συνεχή και διακριτή βελτίωση, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Οι περισσότεροι Παρθένοι είναι επιφυλακτικοί στην αρχή, άλλοι είναι πολύ ομιλητικοί. Εξαρτάται από τη θέση του Ερμή στον γενέθλιο χάρτη τους, όπως και της Σελήνης και του κυρίαρχου ζωδίου, που είναι η επικράτηση του αστερισμού στα ανατολικά τη στιγμή της γέννησης.

zwdia-fotia

Το μυαλό των Παρθένων είναι ένας περίπλοκος γρίφος. Δεν θεωρούν τον εσωτερικό τους κόσμο συναρπαστικό, απλά γιατί είναι συνηθισμένοι στους φρενήρεις ρυθμούς τους και τις άφθονες ιδιοτροπίες τους! Το γεγονός είναι ότι ο περίγυρός τους αντιμετωπίζει τους στροβιλισμούς τους – άλλοτε με τάξη, άλλοτε χαοτικούς – με γνήσιο σάστισμα!

Η εκπρόσωπος της Συγκομιδής προσφέρει σε όλους ουράνια δώρα όταν εργάζονται, μαζεύουν τη σοδειά τους, χορεύουν ανάμεσα στα ψηλούς κορμούς, κεντούν το κυματιστό υφάδι του κοσμικού χωροχρόνου, ταξινομούν, κλαδεύουν, καθαρίζουν. Πρέπει να βρίσκεστε έξω στον κόσμο, για να κατανοήσετε ουσιαστικά τον αστερισμό της Παρθένου…

Ζει στην ύπαιθρο, στην ανατριχίλα του ήλιου και του ανέμου, στα ξηρά θροΐσματα των χόρτων και στα αχνάρια το χάραμα που ηχούν στα ρυάκια. Θέτουμε τον εαυτό μας σε θανάσιμο κίνδυνο, όταν ξεχνάμε τη ζωώδη φύση μας. Ροκανίστε τους μίσχους, πλέξτε τα κλαδιά, ζωγραφίστε το σώμα σας με τα χρώματα του φθινοπώρου του σύμπαντος, φτιάξτε το σπίτι σας κάτω από τα δέντρα και τα άστρα, πλύνετε το πρόσωπο και το πουκάμισό σας σε μια γάργαρη πηγή. 

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Τα αστέρια αγνοούν τα σχέδιά μας, όπως και τα σύννεφα. Η Παρθένος είναι μια φίλη που έρχεται για έναν συγκεκριμένο σκοπό μια συγκεκριμένη στιγμή, όπως τα φρούτα και οι καρποί της, ώριμα αλλά μία φορά το χρόνο. Να αφήσετε όση περισσότερη ελαστικότητα μπορείτε σε όλα τα προγράμματά σας. Όσο κι αν σας δεσμεύουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις, πρέπει να έχετε χώρο για να δραπετεύσετε, να ελιχθείτε.

Η Παρθένος μπορεί να διοχετεύσει την ενέργειά της, σε σημείο πλήρους βύθισης χωρίς ανάσα ή ξεκούραση! Αλλά να θυμάστε ότι μεγαλουργεί με τις αλλαγές. Να αφοσιωθείτε μόνο όσο διανύετε την εποχή της Παρθένου, γιατί ο κύκλος του Ζυγού θα φέρει ένα νέο σμήνος ευκαιριών και προκλήσεων.

Η Παρθένος καλεί από το κατώφλι του σώματός σας, να επιστρέψετε και πάλι στο εσωτερικό – σας προσκαλεί προσφέροντας το κέρας της αφθονίας για την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού σας. Τι σημαίνει αυτό;

zwdia

Κάποιοι έχουν στη φύση τους αυτή τη σταθερή αίσθηση της εστίας και της ασφάλειας, είναι εμπεδωμένη στη σάρκα τους. Για άλλους, αυτό αποτελεί έργο μιας ολόκληρης ζωής – ίσως και πολλών ακόμη.

Στην πιο βασική αλλά και δυσνόητη εφαρμογή της, η επιστροφή στο σώμα σημαίνει επανάσταση. Είναι η μεγάλη ανατροπή μιας σκληρής αποχώρησης, η μεγάλη αναμόρφωση. Η αντίσταση της δύναμης του σώματος καθώς αποσυντίθεται στο σύμπαν, αποθέτοντας αέναα ενεργειακά πεδία που τα συνθλίβουν τα πέλματα των όμορφων και βρώμικων ποδιών σας, καταρρίπτεται σε μια καυστική κραυγή δικαίωσης!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot