Αστρολογια 22/09-23/10 Η Αγαπη σε Πρωτο Πλανο

erwtiki-astrologia

Αστρολογια ο Ηλιος στο ζωδιο του Ζυγου

22 Σεπτεμβρίου (Φθινοπωρινή Ισημερία) – 23 Οκτωβρίου, 2017

Η σεζόν του Ζυγού συμπίπτει πάντοτε με την φθινοπωρινή ισημερία. Χαρούμενα γενέθλια, Ζυγοί! (Οι Ζυγοί είναι πλάσματα που οδηγούνται από την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου και συνήθως δεν πιστεύουν στην αστρολογία! Είναι σκεπτικιστές, προσεκτικοί, μαθηματικά μυαλά, που ασχολούνται με την αριθμολογία, τη συμμετρία και την αισθητική.)

zodia-taro-45

 

Το σύμβολο του Ήλιου είναι ένα πολύ δημοφιλές αστρολογικό στοιχείο, στο οποίο δίνεται συνήθως μεγαλύτερη σημασία από όση αξίζει. Θυμηθείτε: ο Ήλιος είναι μόνο ένας πλανήτης στη σούπα των άστρων σας.

Αυτός ο αστερισμός φέρνει μια ολόκληρη νέα σειρά προκλήσεων στο κοσμικό τραπέζι. Ο αγώνας μου κατά τη διάρκεια του κύκλου του Ζυγού: η εξωτερίκευση, η υγιής αντιπαράθεση. Μην κρύβεστε, μην εσωτερικεύετε, να είστε ειλικρινείς και να λέτε αυτά που πρέπει να πείτε. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για ανοιχτή επικοινωνία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ζήστε κοινοτικά και θα δείτε πραγματικά πώς κυματίζουν οι άνεμοι της επικοινωνίας και αλλάζουν κατεύθυνση με εντυπωσιακή δύναμη από στόμα σε στόμα, από μυαλό σε μυαλό. Δεν υπάρχει τίποτα χίπι – αρμονικό σε αυτό. Τα τεστ του Ζυγού είναι αμείλικτα. Επικοινωνήστε τα πάντα, ανεξάρτητα από το πόσο απειροελάχιστα είναι. Αυτή θα είναι η ασφάλισή σας. Να είστε πιο φιλικοί από όσο είναι απαραίτητο.

Ο Ζυγός ζητά περισυλλογή. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε ενώ βρισκόμαστε εν κινήσει, γιατί αυτοί είναι οι ρυθμοί του ουρανού τώρα, αγαπητοί. Η ζυγαριά δεν συμβολίζει μόνο την ισορροπία, αλλά και τη λήψη αποφάσεων και την εντατική ακρόαση. Πριν από τη ζύγιση, ο Ζυγός συγκεντρώνει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και η τελική του απόφαση χαρακτηρίζεται από αυτή την προσεκτική περισυλλογή. Ωστόσο, εάν αυτή η περίοδος διαρκέσει πολύ καιρό, δεν λαμβάνεται ποτέ η απόφαση. Σε αυτό το σημείο μπορεί να παριστάνουμε ότι είμαστε ταυτόχρονα και με τις δύο πλευρές και / ή να καταφύγουμε σε παθητικοεπιθετική επικοινωνία, ακόμα κι αν γνωρίζουμε ακριβώς πώς αισθανόμαστε.

zwdia-fotia

Είναι ο Ζυγός που αμφιταλαντεύεται και υπεκφεύγει ή είναι η ανθρώπινη ευθραυστότητα, η δική μας αδυναμία στο πρόσωπο των αιτημάτων του; Να είστε σταθεροί στις επιλογές σας. Η αποφυγή της δέσμευσης και της δράσης, αν και δελεαστική, απαγορεύονται αυστηρά!

Ποια είναι η σωστή επιλογή, πώς θα ξέρετε; Κοιτάξτε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η μετάβαση σε μια νέα τοποθεσία μπορεί να είναι απαραίτητη, αλλά ακόμη και κάποια εσωτερική αλλαγή, όσο διακριτική κι αν είναι, στον τρόπο και στο με ποιους περνάτε χρόνο μαζί, μπορεί να είναι αρκετή.

Μια χρήσιμη ερώτηση για να κάνετε στον εαυτό σας αν έχετε κολλήσει: το πρόβλημα είμαι εγώ ή μήπως βρίσκεται έξω από μένα; Πόσο παράξενο είναι ότι αυτό το ερώτημα είναι πάντα τόσο δύσκολο να απαντηθεί. Εάν δεν φταίτε εσείς, κάντε ριζικές αλλαγές και κάντε τες τώρα, περπατήστε ή τρέξτε μακριά από τοξικούς ανθρώπους. Μην παραμείνετε και πείτε στον εαυτό σας ότι όλα θα πάνε καλά. Αν δεν πάνε καλά τώρα, δεν θα τελειώσει καλά.

zwdia

Εάν γυαλίζατε το διαμάντι μέσα σας, δουλεύατε σκληρά για να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, τότε βλέπω ένα μαγικό παράθυρο προς την αληθινή αγάπη και την επικοινωνία με τον άλλο ή ακόμα καλύτερα με τον εαυτό σας. Φίλοι και εραστές είναι μια αντανάκλαση του ποιοι και πού είμαστε στον κύκλο της ζωής. Μέσω δοκιμών και σφαλμάτων ελαττώνουμε τα «έξω», τελειοποιούμε τα συμβόλαια ψυχής και μαθαίνουμε στην πορεία την αξία της πραγματικής ηρεμίας.

Τα δώρα του Ζυγού βρίσκονται στις καρδιές εκείνων που είναι ήρεμοι. Σταθείτε κοντά τους. Αποφύγετε όσους έχουν ισχυρό χαρακτήρα, καθώς πιθανόν να αποδειχθούν ασταθείς, κυριαρχικοί, θυμωμένοι.

Κάθε αστερισμός μας ζητάει να ποτίσουμε διαφορετικούς καρμικούς σπόρους. Στο Ζυγό, αυτοί οι σπόροι είναι του κάρματος των διαπροσωπικών σχέσεων. Συμβάσεις ψυχής όλων των ειδών κορυφώνονται κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου: δίδυμες φλόγες και φιλίες και αποστραγγιστικές τρύπες το ίδιο.

Όλοι έχουμε σπόρους να απελευθερώσουμε εδώ, και δεν είναι όλοι τους όμορφοι. Μην διστάσετε να δεχτείτε νέους ανθρώπους με σύνεση, ακόμα και με συγκράτηση. Σας συνιστώ να πάρετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να παρατηρήσετε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Κάντε πολλές ερωτήσεις, διαπεράστε την επιφάνεια. Ό,τι κι αν συμβεί, μην υπονομεύσετε την αξία ή την αυτοεκτίμησή σας.

Ο Ζυγός αντιπροσωπεύει το μεσαίο σημείο του Ζωδιακού τροχού, τον αριθμό επτά των δώδεκα. Παρομοίως αντιπροσωπεύει το μέσο του σώματος, κυβερνά την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, πάνω στην οποίο στηρίζεται το άνω μέρος του σώματος και κάτω από το οποίο το κατώτερο μέρος του σώματος στρίβει και γυρίζει. Καθώς αυτός ο αστερισμός πηγάζει κυρίως από το ιερό τσάκρα, οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε αυτή την περιοχή είναι ευεργετικό. Εάν αντιμετωπίσετε πόνο στο στην μέση, είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε το σκύψιμο προς τα εμπρός.

zwdia-zodia-tarw

Η πρώτη μας τάση συχνά είναι να λυγίζουμε και να τεντώνουμε τη μέση μας με κίνηση προς τα εμπρός. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές ο πόνος της μέσης προέρχεται από το υπερβολικό τέντωμα. Οι μύες της μέσης βλάπτονται επειδή τεντώνονται πέρα από το αρχικό τους μέγεθος και σχήμα.

Για να τους επαναφέρουμε πρέπει να ανοίξουμε τους γοφούς και το μπροστινό μέρος του σώματος. Σκεφτείτε πόσο συχνά στρογγυλεύουμε τη σπονδυλική μας στήλη: στέλνοντας μηνύματα, οδηγώντας, μαγειρεύοντας, καθισμένοι, δουλεύοντας στον υπολογιστή, κ.λπ. Για την ακρίβεια, τεντώνουμε τους μύες της μέσης μας σχεδόν συνέχεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για να παραμείνετε επικεντρωμένοι εν μέσω του χάους, χρειάζεστε δύναμη και θάρρος. Σας προτείνω φύση, άσκηση και σκέψη. Πάρτε βαθιές αναπνοές, φίλοι μου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot