Αστρολογια 23-29/01 Φτερα στα Ονειρα και τις Ελπιδες

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολογία εβδομαδιαια προβλεψη 23-29/01

Δεν θα σας χρειαστούν κρυστάλλινες σφαίρες ή πεφταστέρια για να κάνετε τις ευχές σας αυτή την εβδομάδα! Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έρχεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, το ζώδιο της ελπίδας και των ονείρων, για να οπλίσει τους πάντες με απαράμιλλες δυνάμεις οραματισμού.

Ο καθένας ατομικά έχει πάρει αποφάσεις και έχει δώσει στον εαυτό του τις υποσχέσεις του για τη νέα χρονιά – ωστόσο έχει τα κότσια και την ψυχή που χρειάζεται για να δώσει φτερά στις ελπίδες του; Αν περιπέσει στην παγίδα της κατηγορίας του «πρέπει», δεν θα τα ξεδιπλώσει…

 

Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να ενταχθείτε σε μια πιο αποδοτική οπτική των πραγμάτων. Ενώ ο στόχος σας παραμένει ίδιος ή παρόμοιος, μπορεί να αλλάξει το κίνητρο πίσω από αυτόν. Για παράδειγμα, ενδέχεται να γυμνάζεστε μανιωδώς επειδή μπήκε ο νέος χρόνος και σας βρήκε ράθυμους και πιο «αφράτους» από τα πολλά γλυκά και το πολύ ποτό που καταναλώσατε στη διάρκεια των γιορτών. Αυτή είναι μια διάθεση που θα διατηρήσει ούριο άνεμο στα πανιά σας για κάποιες εβδομάδες.

zodia-taro-45

Υπάρχει όμως και η επιλογή να υιοθετήσετε έναν πιο δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής, επειδή θέλετε να έχετε εξαιρετική φόρμα όλη τη νέα χρονιά, θέλετε να ζήσετε πιο πολύ και πιο ουσιαστικά, θέλετε να μπορείτε να φροντίσετε την ευημερία για το μέλλον των παιδιών σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της κοινωνίας και του ιδεαλισμού. Προσπαθήστε να εντάξετε τους προσωπικούς σας στόχους μέσα σε κάτι ευρύτερο και πιο μεγάλο, και θα δείτε ότι δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να διατηρήσετε τη δύναμη της βούλησής σας. Τούτου λεχθέντος, φυσικά και είναι πρακτικά ανέφικτο να είστε υπόλογοι του εαυτού σας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Αν όμως ενστερνιστείτε το πνεύμα της κοινότητας που διέπει τον Υδροχόο, θα βρείτε εκείνες τις ομάδες ή τα ιθύνοντα μυαλά που θα συνεργαστείτε για να πετύχετε τον ίδιο στόχο. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν έτσι κι αλλιώς γύρω σας οι φίλοι σας, που συμπορεύεστε μια ολόκληρη ζωή!

Ο Υδροχόος είναι παράλληλα ο εκπρόσωπος της τεχνολογίας στον ζωδιακό κύκλο. Αν αναζητάτε υποστήριξη ή βοήθεια για να φτάσετε σε ένα ορόσημο, θα ανακαλύψετε τώρα ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές για όσα χρειάζεστε.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο συμπίπτει με τη μέρα που οι Κινέζοι γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά τους. Την Παρασκευή θα αποχαιρετιστεί – με χαρά μάλιστα… – το έτος του αναιδούς Πιθήκου, που λειτούργησε λίγο ως απατεωνίσκος μέσα στο 2016! Από την απρόσμενη κατάρρευση αλλά και απώλεια πολλών ειδώλων ανά τον πλανήτη, μέχρι το Μπρέξιτ και τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, η προηγούμενη χρονιά είχε πολλές δόσεις παράνοιας. Ωστόσο ήταν ένα έτος που έδειξε την αλήθεια, ακόμα και μέσα από τις ύπουλα απρόσμενες και χαοτικές μεθόδους του.

Την Παρασκευή λοιπόν το ημερολόγιο αλλάζει ταυτότητα και καλωσορίζει τη χρονιά του πύρινου Πετεινού, που χαρακτηρίζεται από φανταχτερή ενέργεια η οποία είναι σαφώς πιο προβλεπόμενη. Το δεδομένο είναι ότι θα ενισχυθεί η πατριαρχική κυριαρχία. Φυσικά δεν θα ενθουσιάσει πολλούς η ιδέα ότι θα επικρατήσουν τα Κοκόρια… Όσο πομπώδης όμως κι αν είναι η επιδεικτικότητά τους, είναι ταυτόχρονα απόλυτα προστατευτικοί προς τις κότες και το κοτέτσι τους γενικότερα! Και το κακάρισμά τους που λειτουργεί με απόλυτη ακρίβεια κάθε πρωί, στοχεύει στο να ξυπνάει τους ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Μεταφορικά ομιλώντας, η ελπίδα είναι να υπάρξουν πολύ περισσότεροι αφυπνισμένοι στον πλανήτη και σύντομα! Τώρα θα νιώσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να μείνετε πιστοί στις αποφάσεις σας, με αυτό τον λάτρη της οργάνωσης να έχει τα ηνία. Ο Πετεινός αντιστοιχεί στην Παρθένο της αστρολογίας του Δυτικού πολιτισμού, ένα ζώδιο που απαρτίζουν ισόποσα η δημιουργία και το αντι-χάος.

Μπορεί οι πασαρέλες να βρίθουν από επιβλητικά μανίκια, παρανοϊκά φουρό και τεράστιες βάτες – σαν τους κόκορες να καμαρώνουν για τα λειριά τους – στο τέλος όμως η λογική και το γούστο επικρατούν του κορδώματος!

zwdia

Πάντως δεν θα είναι τα πάντα ανέφελα στους ουρανούς αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή στις 28 Ιανουαρίου, ο κατακτητικός Άρης θα αφιχθεί στον Κριό τον οποίο κυβερνά, κηρύσσοντας την έναρξη μιας ενεργητικής φάσης 5 εβδομάδων που θα διαρκέσει μέχρι και τις 9 Μαρτίου. Σαν μια τριπλή δόση εσπρέσο, αυτός ο κύκλος θα αφυπνίσει τους πάντες και θα τους κάνει μανιακούς με τη δημιουργία!

Συμπορευτείτε με το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά να θυμάστε ότι ο αληθινός στόχος είναι να είστε ο καλύτερος δικός σας εαυτός σας πάνω σε αυτό τον πλανήτη. Η συμβουλή των άστρων προς όλους, είναι να βρει ο καθένας τη δική του φυσική διέξοδο για να αποβάλει την ένταση. Με τον πλανήτη του πολέμου σε αυτή την εύφλεκτη θέση, οι εγωισμοί και τα νεύρα μπορούν να απογειωθούν εκτός ελέγχου αν δεν είστε προσεκτικοί…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia