Αστρολογια 23/09 Δικαιωση για τις Πληγωμενες Καρδιες

symperifora-xwrismoy

Αστρολογια Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, 23 Σεπτεμβρίου – 18 Οκτωβρίου, 2016

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι εξίσου παρακινητική, όσο είναι και προκλητική. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο του μετασχηματισμού και της αναγέννησης, αλλά ευνοούμαστε μόνο αφου εχουμε μια πληγωμένη καρδιά και την αγωνία του πνεύματος.

Κάτω από την επιρροή του Σκορπιού η Αφροδίτη μπορεί να είναι ύποπτη, φυλακισμένη σε καταναγκασμούς, κτητική, ζηλιάρα, φοβισμένη από την απώλεια της εξουσίας.

 

Δεν μπορούμε να κάνουμε πρόοδο μέχρι να καταρρεύσουμε. Ο Σκορπιός ξεσκεπάζει το κεντρί του, έτοιμος να καταστρέψει, αλλά όπως και η Shiva ανακατασκευάζει τον κόσμο από την απόλυτη καταστροφή, το ίδιο κάνει και ο Σκορπιός. Στο τέλος, αυτή η διέλευση έχει λιγότερο να κάνει με το σεξ και περισσότερο να κάνει με την ανακάλυψη του Εαυτού.

zodia-taro-45

Το πάθος που ψάχνουμε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, προορίζεται πραγματικά για την άγρια αγάπη του εαυτού: την πιο ουσιαστική και σημαντική αναζήτηση στη ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μεθυσμένοι από την καθαρή ένταση, τα θέλω γίνονται ανάγκες. Το μάντρα του Σκορπιού: Επιθυμώ. Ο Σκορπιός ωθείται στην υπεροχή. Δεν σταματά πουθενά για να πάρει τη δόση του, όποια και αν είναι αυτή.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό δυσαρεστείται με την επιφανειακή ζωή, ακραία στην οικειότητα της: ασυνήθιστη, εκτυφλωτική, ασταμάτητη, αδιάφορη για τις επιφανειακές συζητήσεις ή την επιπολαιότητα.

Ο Σκορπιός ζει κάτω από το πάτωμα, στο κλειδωμένο υπόγειο – αλλά γιατί; Η κατάδυση στο βυθό μας φέρνει σε οριακό σημείο. Το σκοτεινότερο μαύρο δίνει τη θέση του στο φως. Αυτός είναι ο στόχος του Σκορπιού, να βρει την άκρη και στη συνέχεια να τρέξει με πλήρη ταχύτητα κατευθείαν μέσα στην άβυσσο: ανανέωση μέσω της εξάλειψης.

zwdia-taro-astra

Επειδή η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι τόσο ερωτευμένη με την πολυπλοκότητα και την αστάθεια, οι ασταθείς σχέσεις συχνά υποφέρουν ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Με τόσα πολλά συναισθήματα και σεξουαλική / συναισθηματική / ψυχική ενέργεια, η ζωή μπορεί να γίνει πολύπλοκη. Ο Σκορπιός αισθάνεται πιο ζωντανός όταν υπάρχει κρίση, τον τραβάνε όλα τα νοσηρά και παρεκκλίνοντα πράγματα.

Μπείτε στην καρδιά και στη διαίσθηση και θα βρείτε τον Σκορπιό να στροβιλίζεται σε ένα γιγαντιαίο, υπερφυσικό υδρόμυλο. Είναι ένα θερμό φιλί στα χείλη, σφοδρό, κυνηγά το θήραμά του με όλη του την ύπαρξη. Γυρίστε προς τα μέσα, διεισδύστε στον πυρήνα, αναρωτηθείτε ποιο είναι το νόημα;

zwdia shmera

Αυτή η διέλευση δεν χρειάζεται να είναι επίπονη. Έχει τη δυνατότητα να είναι ισχυρό φάρμακο για τις πληγές της ψυχής. Είναι μια καλή στιγμή να δουλέψετε το τσάκρα της ρίζας και τυχόν κακόβουλες σεξουαλικές ενέργειες που βρίσκονται εκεί. Επουλωθείτε προς την ολότητα. Ένα ερωτικό ταίρι μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι αιχμηρή, αστράφτει φωσφορικά από το καζάνι. Προσκολλάται τρελά, αλλά το δηλητήριο της δεν θα σας σκοτώσει. Θα σας αλλάξει για πάντα. Ο Σκορπιός μας ζυμώνει μέχρι να είμαστε αρκετά εύκαμπτοι για την φωτιά του Τοξότη που σύντομα θα έρθει …

Ο Σκορπιός μισεί να αισθάνεται ευάλωτος και όμως, όλως περιέργως, αυτό είναι που επιθυμεί περισσότερο: να γδυθεί η ψυχή του, να μην υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και την Αλήθεια. Ο Θεός της νύχτας απολαμβάνει να σοκάρει τους ανθρώπους. Αφήστε τον να είναι σκοτεινός. Τα λόγια του και οι ενέργειες του είναι μια παράσταση, ένας τρόπος για τους άλλους να δουν το χορό των μαγισσών μέσα του.

zodia-zvdia-75