Αστρολογια 23/10 Συναισθηματική απελευθέρωση

zwdia-aytokinita

Αστρολογια Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Λέοντα. Ο Λέων είναι ο εγωκεντρικός πρίγκιπας του ζωδιακού κύκλου και ο Σκορπιός ο μελαγχολικός εσωστρεφής με τη φθίνουσα πίστη. Ο Σκορπιός αναγνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή οι σκιές από μέσα μπορεί να ξυπνήσουν και σπείρουν τον όλεθρο.

Η τέχνη του είναι η άφεση. Μαζί ο Λέων και ο Σκορπιός καταστούν μια μη αναστρέψιμη αλλαγή. Ο Σκορπιός απογοητεύεται από την επιμονή του Λέοντα στο εγώ, αλλά και ο ίδιος είναι ένα φοβισμένο, συναισθηματικά ασταθές πλάσμα από τον κάτω κόσμο. Έχουμε την κλίση κατά την παρούσα συγκυρία να παλέψουμε, να τσιμπήσουμε τον Εαυτό.

 

Στο πρώτο Τέταρτο στον Σκορπιό τον Αύγουστο (στο αντίθετο στάδιο με τον Ήλιο στον Λέοντα και τη Σελήνη στο Σκορπιό) μια γιγαντιαία καταιγίδα έφτασε από κάθε γωνιά του βουνού όπου περνούσαμε νομαδικά.

zodia-taro-45

Οι αστραπές και οι βροντές που ταρακουνούσαν τη γη κούνησαν το αυτοκίνητο καθώς εμείς μιλούσαμε με ψιθύρους για το θάνατο, για συνωμοσίες και για όλα τα περίεργα πράγματα. Ήμασταν κρυμμένοι, τυλιγμένοι σε κουβέρτες και τα μαύρα σύννεφα διακόπτονταν μόνο από λάμψεις και σιωπηλές κραυγές.

zwdia shmera

Ένα ισχυρό συναίσθημα συμπαράσυρε την ρίζα της ύπαρξής μου, κάτι μακάβριο, παράφρων, τρομακτικό. Λίγες μέρες αργότερα, όταν η Σελήνη πέρασε από τον Τοξότη, τα δάκρυα πλύθηκαν από ηλιοφάνεια και τα πνευμόνια μου τράβηξαν για ακόμη μια φορά τον φλογερό αέρα του καλοκαιριού.

Θα επανέλθουμε τώρα σε θέματα από αυτή την προηγούμενη φορά, αν και δεν είναι μια επανάληψη, αλλά μια συνέχεια, μια εξίσωση. Τα διδάγματα προέρχονται από την σύντηξη του εγώ (Λέων) και του αβάσιμου φόβου της απώλειας της ισχύος (Σκορπιός). Ανησυχούμε για πράγματα που δεν έχουν σημασία και τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν μας αφορούν καν. Στο παρελθόν, παίρνοντας συναισθηματικά βάρη που δεν ανήκαν σε εσάς, σπάζοντας τον εαυτό σας για το τίποτα – όπου κι αν είστε, εντοπίστε τον εαυτό σας και εξετάστε με λεπτομέρεια την προέλευση των σκέψεών σας.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορούμε να αλλάξουμε τη σχέση μας με το λιοντάρι και το σκορπιό έτσι ώστε να μοιάζει περισσότερο με: την αυτοπεποίθηση (Λέων) και την ανανέωση μέσω της επούλωσης (Σκορπιός).

Κολλάμε όταν πληγωνόμαστε και πληγωνόμαστε όταν αδυνατούμε να κατανοήσουμε την πραγματικότητα, την αληθινή μας φύση ως θεϊκά όντα. Δεν έχω την πρόθεση να υποβαθμίσω αυτά που είναι, στην πραγματικότητα, πολύ πραγματικά προβλήματα και εντάσεις.

Αυτό που νιώθεις δεν είναι ψευδαίσθηση. Μαλώνοντας τον εαυτό σου, κατηγορώντας τον ότι είναι γελοίος, αυτό δεν θα διαλύσει την ένταση. Μην απορρίπτετε τις ανησυχίες σας ως ασήμαντες ή κατασκευασμένες, αλλά έχετε μια συνομιλία μαζί τους, μάθετε από πού προέρχονται.

zodia-zvdia-75

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης θα μπορούσε να φέρει περισσότερα δάκρυα και πόνους, αλλά είναι επίσης μέρος ενός τεράστιου έργου εξιλέωσης που όλοι επιχειρούμε. Το περασμένο φθινόπωρο και ο χειμώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολα, τώρα αντιμετωπίζουμε τον πόνο με την απόσταση που παρέχεται από το χρόνο.

Ο Λέων μπορεί να εξοργιστικός λόγω της έλλειψης αυτογνωσίας του και των κοφτερών του άκρων – εμείς απλά πρέπει να επικεντρωθούμε στον λιωμένο ηλιακό πυρήνα του. Παραδόξως συχνά σκάβουμε βαθύτερα στο εγώ ως αντίδραση στην άφιξη του, ασυνείδητα υποστηρίζουμε τις εγωιστικές του προσπάθειές, όταν αυτό που θέλουμε πραγματικά είναι να τους ξεφύγουμε εντελώς. Προτείνω να τα βγάλετε όλα γράφοντας, μιλώντας, με κάθε είδους συναισθηματική απελευθέρωση. Μην τα κρατάτε μέσα σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768