Αστρολογια 24-25/05 Ενταση στις ερωτικες επικοινωνιες

zwdia-evdomadiaies-20261014

αστρολογια 24 Μαΐου – Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους

Σχέσεις, οικονομικά, πόροι και αξίες, παίρνουν έναν αέρα περιέργειας, επικοινωνίας και εξυπνάδας. Είναι μια καλή στιγμή να συζητήσουμε, να σκεφτούμε και να δημιουργήσουμε στρατηγικές για τη βελτίωση αυτών των περιοχών ή να τις καταστήσουμε πιο ευχάριστες.

Μπορεί να είστε ιδιαίτερα περίεργοι, ερωτύλοι ή χαλαροί τώρα – σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να παρασυρθείτε σε επιπολαιότητες (γεγονός το οποίο μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από μια πιο έντονη ή δεσμευτική κοινωνική δραστηριότητα).

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ανταλλάξετε ιδέες και πληροφορίες με άλλους, ειδικά σε ένα κοινωνικό πλαίσιο. Η κοινωνικοποίηση και η δικτύωση με τους άλλους είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της όψεως.

zodia-taro-45

Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να διαπραγματευθείτε συμβόλαια και συμφωνίες σε αυτή την ατμόσφαιρα της ανταλλαγής πληροφοριών. Απλά θυμηθείτε ότι είναι άλλο να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία και το χιούμορ σας για να επηρεάσετε την κατεύθυνση της συζήτησης, αλλά μπορεί να μην είναι σοφό να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τους άλλους.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

25 Μαΐου- Η Αφροδίτη σε Αντίθεση με τον Ανάδρομο Άρη

Η δεκτική, διπλωματική πλευρά σας είναι σε διαμάχη με την διεκδικητική, άμεση πλευρά σας. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι είτε μια μάχη των θελήσεων μεταξύ του Γιν και του Γιανγκ (του δικού σας ή των άλλων), ή μια νέα δημιουργική δυναμική που φέρνει και τις δύο σε μια νέα ισορροπία.

Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί με τη μορφή θεμάτων στις σχέσεις, οικονομικών αγώνων, ή διαμάχες σχετικές με τον έλεγχο. Ή, ίσως να αισθανθείτε ότι είναι καιρός να αναλάβετε δράση σχετικά με σχέδια που οργανώνετε πριν από καιρό, ιδίως σε σχέση με την ομορφιά, την αγάπη, τις σχέσεις, τα χρήματα, τις δαπάνες και τη διαπραγμάτευση.

zwdia-fotia

Αστρολογια 23-29/05 Καυτες Εξελιξεις

Εάν είστε συνήθως πιο άνετα με την Γιν ενέργεια (δεκτικοί, διπλωματικοί, προσανατολισμένοι στην ομορφιά), μπορεί να αισθάνεστε ασυνήθιστα ευαίσθητοι στην επιθετική ή βίαιη ενέργεια των άλλων. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να αισθανθείτε πως σας στριμώξανε στη γωνία ή ακόμα και εκφοβισμένοι από κάποιον που φαίνετε θυμωμένος, τυχοδιώκτης ή υπερβολικά ενθουσιώδης.

Αν είστε περισσότερο άνετοι με την Γιανγκ ενέργεια σας (δυναμικοί, προσανατολισμένοι προς τη δράση και άμεσοι), μπορεί να νιώσετε ότι πιέζεστε ή χειραγωγήστε για να μετριάσετε το επίπεδο ενέργειάς σας, ώστε να είναι πιο κοινωνικά αποδεκτό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό έχει να κάνει με την εξεύρεση μιας νέας συνεργάσιμης ισορροπίας που λειτουργεί και για τις δύο πλευρές, μέσω του συμβιβασμού, της διαπραγμάτευσης και της επίλυσης των συγκρούσεων.

zwdia-zodia-astrologia-65