Αστρολογια 24-26/06 Στενες Επαφες

zwdia-erwtikes-22-7-14

Αστρολογια  24 Ιουνίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (Ταύρο / Αιγόκερω)

Οι ιδιωτικές τετ – α – τετ διασυνδέσεις με τους ανθρώπους (στενούς φίλους, εραστές, συνέταιρους όλων των ειδών) έχουν την τάση να κλίνουν προς ένα βαθύτερο, πιο έντονο επίπεδο τώρα.

Αντί να κάνετε αυτόματα το διπλωματικό, «καλό» πράγμα, μπορεί να δείτε πως είναι πιο ικανοποιητικό να εκφράσετε περισσότερα από τα αυθεντικά συναισθήματα σας.

 

Μπορεί να είναι δυνατό τώρα να συνδεθείτε με τους άλλους σε βαθύτερο επίπεδο, ενώ εξακολουθείτε να διασφαλίζετε πως τα συμφέροντα σας είναι εξίσου ισορροπημένα με τα δικά τους. Το κόλπο είναι να το κάνετε αυτό χωρίς να προσπαθείτε να ελέγξετε ή να κυριαρχήσετε το άλλο πρόσωπο και μπορεί να είναι ευκολότερο να αποφύγετε αυτές τις παγίδες τώρα.

zodia-taro-45

Μπορείτε να κάνετε κάποιες βαθιές, στενές σχέσεις με τους άλλους υπό αυτή την όψη. Οι οικονομικές συναναστροφές μπορεί επίσης να κυλήσουν ομαλά, αν και είναι καλό να πάρετε ξεκάθαρη επιβεβαίωση πως είστε και οι δύο στα ίδια όσον αφορά τα ψιλά γράμματα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια  25 Ιουνίου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία (Καρκίνο / Ζυγό)

Στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης η ενέργειά σας είναι πιο προσιτή, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι πιο προβληματικό απ’ ό,τι χρήσιμο. Από τη μία πλευρά, έχετε περισσότερο ενθουσιασμό και κίνητρο για να κάνετε τολμηρά βήματα προς την κατεύθυνση των στόχων σας.

Ωστόσο, μπορεί να αναγκαστείτε να το κάνετε αυτό από αίσθηση ηθικής, παρά να το επιλέξετε ελεύθερα. Ή οι ενέργειές σας μπορεί να προκληθούν περισσότερο από εξοργισμένη ώθηση παρά από την αίσθηση του τι είναι σωστό για εκείνη την στιγμή. Τα ερεθίσματα είναι πιθανό να γίνουν πιο εύκολα υπερβολικά, αλλά και πιο δύσκολο να ελεγχθούν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αυτό περιλαμβάνει το θυμό, τη σεξουαλικότητα, την επιθετικότητα και το δυναμισμό. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να μοιάζει με αλαζονεία. Το θάρρος μπορεί να γίνει απερισκεψία ή θρασύτητα. Αν σας είναι δύσκολο να αναδείξετε αυτές τις ιδιότητες του εαυτού σας, μπορεί να αναβλύσουν προς τα έξω με έναν τρόπο που θα μπορούσε να είναι τρομακτικός ή εκφοβιστικός.

Αλλά μόλις η ενέργειά σας ξεπροβάλει, θα είστε σε καλύτερη θέση να μάθετε πως μπορείτε να την αξιοποιήσετε, να την χρησιμοποιήσετε, να συνεργαστείτε μαζί της και να την καλέσετε κατά βούληση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αστρολογια  26 Ιουνίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (Καρκίνο / Ιχθύες)

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μια μυστικιστική, φαντασιακή, συμπονετική αύρα στην τυπικά άμεση, γρήγορη, επιθετική, εγωκεντρική ενέργειά του Άρη. Μπορεί να νιώσετε την έμπνευση να ενεργήσετε λόγω πίστης, να αντιμετωπίσετε καταστάσεις με συμπόνια και να αντιδράσετε ευγενικά.

Απ’ την άλλη, μπορεί να είναι πιο εύκολο να ενεργήσετε λαμβάνοντας κίνητρα από κάτι που δεν είναι αυτό που πιστεύατε ότι ήταν. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σας και από το αν θα έχουν βασιστεί σε σχεδιασμό και έρευνα. Μπορεί να έχουμε την τάση να βλέπουμε τις ενέργειές μας ως δίκαιες και δικαιολογημένες.

Η δημιουργική ενέργεια είναι συνήθως έντονη, είτε αυτή χρησιμοποιείται κυριολεκτικά για έργα τέχνης είτε για να βρίσκουμε δημιουργικές λύσεις σε διαφωνίες και προβλήματα. Ο θυμός μας και η επιθετικότητά μας μπορεί να εκφραστεί με τρόπο συμπονετικό και διαισθητικό, αν και η ορμή μας μπορεί να έχει κρυφτεί.

Καλό θα είναι σκεφτόμαστε το δίδαγμα της παραβολής με το φίδι, κατά το οποίο το ότι δεν επιλέγουμε να δαγκώσουμε, όταν κάποιος περνάει από το μονοπάτι μας, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να σφυρίξουμε απειλητικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66