Αστρολογια 24-30/04 Με Κεντρο την Αγαπη

erwtiki-astrologia

ζωδια Αστρολογια εβδομαδιαια προβλεψη 

Η μόνη Νέα Σελήνη στον Ταύρο για το 2017 έρχεται με τη μορφή ενός υπέρ – φεγγαριού, ενεργοποιώντας τις φωνητικές χορδές για να σας βοηθήσει να δώσετε ήχο στις αρχές σας!

Ο γήινος Ταύρος προσγειώνει πάντα, σε όσα είναι ηθικά και ουσιώδη. Υπάρχει λόγος που ιδανικά όπως το «μην κάνεις ό,τι δεν θες να σου κάνουν», έχουν επικρατήσει μέσα στους αιώνες. Αυτή η σεληνιακή γέννηση θα δώσει ανά το παγκόσμιο την αναγκαία δόση λογικής και πνευματικής υγείας, μαζί με ένα γενναίο πασπάλισμα μαγικής πρακτικής.

 

Σε ποια σημεία νιώθετε ότι η ζωή σας έχει γίνει υπερβολικά περίπλοκη; Πιάστε αυτά τα δύσχρηστα σχέδιά σας ξανά από την αρχή και απλοποιήστε τα. Δώστε εξαιρετική σημασία στο οργανόγραμμα, στη σύνθεση και τον προϋπολογισμό, φροντίζοντας να στήσετε στιβαρά θεμέλια. Ο Ταύρος είναι το πρώτο από τα ζώδια της Γης, γι’ αυτό πρέπει να εκλάβετε αυτή τη Νέα Σελήνη ως μια ώθηση να σταθεροποιήσετε τις προσπάθειές σας .

zodia-taro-45

Αφού θα το έχετε χειριστεί αυτό, μπορείτε να χτίσετε μέχρι όσο ψηλά λαχταράτε. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε να ξαναχτίσετε τη Ρώμη! Ο Ταύρος λειτουργεί αργά και σταθερά, γι’ αυτό θα προτιμούσε να πάρετε τη μακρύτερη διαδρομή για τους στόχους σας, με την ακεραιότητα και την ποιότητα ως εργαλεία σας.

zwdia

Σημειώστε στο ημερολόγιό σας την 4η Νοεμβρίου, που είναι η ημερομηνία της αντίστοιχης Πανσελήνου στον Ταύρο. Τότε θα δρέψετε τους καρπούς όσων σπείρετε αυτή την εβδομάδα. Μιας και ο Ταύρος αντιπροσωπεύει επίσης την πολυτέλεια και την οικονομική σταθερότητα, κάντε τώρα τις ευχές σας για αφθονία. Συνοδεύστε τις όμως με ουσιαστικές κινήσεις επιμελούς οργάνωσης των υποχρεώσεών σας και αποταμίευσης.

zwdia-765

Ο προσγειωμένος Ταύρος αποτελεί τη συνεχή υπενθύμιση εκτίμησης και των φυσικών πηγών του περιβάλλοντος. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος να επιστρέψετε στις οικολογικές πρακτικές και τη συνείδηση της αξίας της φύσης.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου, η ερωτική Αφροδίτη γλιστράει μέσα στον Κριό για δεύτερη φορά φέτος, αναγεννώντας τη φωτιά του παθους. Η απαστράπτουσα θεά βρισκόταν πάλι στο κριάρι από τις 3 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Απριλίου. Στις 3 Μαρτίου όμως έκανε στροφή για μια αδρανή ανάδρομη πορεία, επιφέροντας ένα πάγωμα στις προσεγγίσεις – πάνω που είχαν αρχίσει να θερμαίνονται…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αλλά τίποτα δεν τελειώνει μέχρι πραγματικά να τελειώσει, σωστά; Κάντε την κίνησή σας καθώς φτάνει το Σαββατοκύριακο, για να βολιδοσκοπήσετε τι μπορεί να γίνει με εκείνες τις σπίθες. Να είστε προσεκτικοί ταυτόχρονα, γιατί αυτή η θράκα μπορεί να είναι μια ανοιξιάτικη περιπέτεια και όχι το ταίρι σας μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος.

Αυτή η διαδρομή της λάγνας Αφροδίτης στον Κριό, έχει τη δυναμική να σας μετατρέψει σε αθεράπευτα ρομαντικούς, με τις ορέξεις σας να αλλάζουν ανά λεπτό.

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θυμηθείτε πόσο καλό κάνει στη σχέση η ποικιλία. Σβήστε από τη διαδρομή σας τα γνωστά στέκια και αφήστε το σπίτι τις συμπεριφορές «παντρεμένων». Θα έχετε ξανά ευκαιρίες να χωθείτε στους καναπέδες, όταν η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο στις 6 Ιουνίου. Μέχρι τότε όμως, εστιάστε στο «ψητό» και όχι στο «ψόφιο»!

Η Αφροδίτη στον Κριό λατρεύει τον αυθορμητισμό και τα στιγμιαία πάθη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήνετε τα πάντα για την τελευταία στιγμή.

Θα είναι συνετό εκ μέρους σας να κάνετε εκ των προτέρων την κράτησή σας στο ρεστοράν ή στο θέατρο, να πληρώσετε προκαταβολικά για τη μικρή απόδραση που σκέφτεστε – με αεροπλάνα ή βαπόρια.

Έτσι θα είστε βέβαιοι ότι η περιπέτεια σας αναμένει, ακόμη κι αν στο μεταξύ σας αποσπάσουν την προσοχή και άλλα μάτια πλάνα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia