Αστρολογια 24-30/07: Πάθος… με Πρόγραμμα

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Μπορεί να συνυπάρξει ο αισθησιασμός με την ευαισθησία; Αυτή την εβδομάδα, τα άστρα λένε «ναι»!

Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, η ναζιάρα Αφροδίτη θα σχηματίσει την ετήσια αντίθεσή της με τον εμμονικό της δόμησης Κρόνο, φάση που θα τραβήξει το σκοινί κι από τις δύο πλευρές στα άκρα.

 

Η Αφροδίτη υπηρετεί την αρχή της απόλαυσης, ενώ ο Κρόνος λειτουργεί με σχεδιαγράμματα ακριβείας. Αυτός ο αδέξιος χορός τους τώρα μπορεί να αποδειχθεί υποβοηθητικός, αν το ζητούμενό σας είναι μια υγιής ισορροπία. Με βάση τη ρομαντική και καλλιτεχνική πλευρά της ατμόσφαιρας, όλοι θα κληθούν να προσγειωθούν από τα συννεφάκια τους γύρω στη Δευτέρα για να κάνουν πιο μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς.

zodia-taro-45

Οι συζητήσεις για το μέλλον, δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα επικίνδυνες… Το ανέμελο πνεύμα της Αφροδίτης θα είναι πιο τιθασευμένο και θα διατηρήσει το ένα πόδι της στο σταθερό έδαφος του Κρόνου. Τα ζευγάρια και οι δημιουργικοί συνεργάτες γενικότερα, θα μπορέσουν να καταλήξουν σε κοινά μακροπρόθεσμα σχέδια, που θα τους κάνουν να νιώσουν ασφάλεια και ουσιαστικότερη σύνδεση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Πώς μπορείτε να στηρίξετε ο ένας τα όνειρα του άλλου, ακόμη κι αν έχουν ελαφρώς διαφορετική κατεύθυνση; Πώς θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τα κοινά σας πεδία, όπως τα οικονομικά; Μήπως πρέπει να επενδύσετε κάποια χρήματα σε ένα εγχείρημα ή ένα κοινό όραμα;

Δεν έχει σημασία αν στοχεύετε σε ένα πολυήμερο ταξίδι σε εξωτικό προορισμό τον χειμώνα, αν θέλετε να κάνετε μια

ανακαίνιση στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο ή να πρέπει να οργανώσετε τις μελλοντικές σπουδές των παιδιών σας. Η στιγμή είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις περίπλοκες λεπτομέρειες.

Οι πιο καλλιτεχνικές φύσεις θα καταφέρουν να βρουν έναν «επαγγελματικό σύμβουλο» αυτή την εβδομάδα. Θα είναι το άτομο που θα μπορεί να χειριστεί τις συμφωνίες σας, να αποδώσει σε χρήμα τα ταλέντα σας και να προστατεύσει ορθά τα πνευματικά σας δικαιώματα.

zodia-astra-tarot

Να έχετε υπόψιν σας ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, δύο ζώδια που παίζουν την επικοινωνία στα δάχτυλα! Γι’ αυτό είναι δεδομένο ότι οι συζητήσεις σας θα είναι παθιασμένες, ζωηρές και παραγωγικές.

Την Τρίτη, ο αγγελιοφόρος Ερμής θα ρίξει λίγη ακόμη πρακτική χρυσόσκονη στο σκηνικό. Θα περάσει στην Παρθένο, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου – διακεκομμένα. Διευκρινιστικά, ο πλανήτης των συνδιαλλαγών συνηθίζει να μένει σε ένα ζώδιο για τρεις εβδομάδες. Όμως από τις 12 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία (κι αυτό αποτελεί προειδοποίηση για όλους…), κάτι που θα παρατείνει τη διαμονή του στην Παρθένο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw

Με τον Ερμή να είναι κυβερνήτης της Παρθένου, αυτός ο αναλυτικός κύκλος θα σας ενθαρρύνει να μειώσετε τους ρυθμούς σας, να απλοποιήσετε και να συστηματοποιήσετε πολλά. Όπως λέει η παροιμία: η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία! Θέστε περισσότερες δικλείδες ασφαλείας, προκειμένου να είστε όσο το δυνατόν πιο καλυμμένοι σε μια δυσκολία.

Για παράδειγμα, ίσως πρέπει να δεσμεύσετε κάποια χρήματά σας ώστε να μην παρασυρθείτε τώρα σε απερίσκεπτες δαπάνες. Ελέγξτε και χειριστείτε πιθανά «παραθυράκια» στην ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συστημάτων. Αλλάξτε κωδικούς και αναβαθμίστε τις συσκευές σας, πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στις 12 Αυγούστου!

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που κυβερνά την υγεία και τις συνήθειές μας, γι’ αυτό είναι πιθανό τώρα να σημειωθεί μια πτώση στην καλοκαιρινή σας ανεμελιά. Μην πτοηθείτε από τη συγκυρία. Επιστρατεύστε τα πολύ υγιεινά φρούτα της εποχής, ενισχύστε τα με βιταμίνες και μπόλικο νερό, δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και θα έχετε στο πλάι σας τους καλύτερους σύμμαχους! Οργανωθείτε με τους φίλους σας και σαρώστε τις παραλίες για μπάνιο και τις ακτές για περίπατο στον ελεύθερο χρόνο σας.

zodia-zvdia-75

Μην θεωρήσετε ότι ο πραγματισμός που θα διέπει την ατμόσφαιρα, θα μειώσει τον ερωτισμό αυτές τις μέρες. Όλη την εβδομάδα ο εξωστρεφής Ήλιος και ο αποτελεσματικός Άρης, θα εκτελούν κοινή πορεία μέσα στον πλουμιστό Λέοντα. Μάλιστα την Τετάρτη θα έχουν μια συνάντηση ακριβείας, που θα κεντρίσει τα πιο τολμηρά σας όνειρα και θα σας προσδώσει ακατανίκητη αυτοπεποίθηση!

Η ώθηση που θα λάβει το εγώ σας θα είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτη, αρκεί να μην μεταβληθεί σε εγωκεντρισμό… Η πληθώρα προσωπικοτήτων που θα επικρατήσουν σε αυτή τη φάση, μπορεί να καταλήξει στο πιο θεαματικό σόου ταλέντων ή στην πιο βαρύγδουπη βασιλική κατακρήμνιση! Αντί να μάχεστε για την επικράτηση, εκμεταλλευτείτε αυτή τη συμπαντική παλίρροια για να επιδείξετε και να προωθήσετε τα ταλέντα σας ή να προσεγγίσετε μελλοντικούς συνεργάτες και νέους εργοδότες. Αν νιώσετε έτοιμοι για να κάνετε μια σημαντική αποκάλυψη, η Τετάρτη είναι η ιδανική μέρα για εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768