Αστρολογια 24-30/10 Η Απογυμνωση των Ψυχων

zwdio-wroskopio-panselinos-aigokerws

Αστρολογια Εβδομαδιαίο ωροσκοπιο 24-30/10

Ένας αέρας μυστηρίου και το κριτήριο του μέτρου – αυτές οι ποιότητες αποκτούν τώρα μια εξαιρετικά δυναμική σαγήνη.

Από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 12 Νοεμβρίου ο εκφραστικός Ερμής θα μπει σε περίοδο «αφωνίας», καθώς συναντάται με τον Ήλιο στον λιγόλογο Σκορπιό. Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους, να θυμηθείτε ότι οι λέξεις δεν είναι ο μόνος τρόπος για να περάσετε τα μηνύματά σας.

Τις εβδομάδες που ακολουθούν η παύση της αδημονίας, το προσηλωμένο σπινθηροβόλο βλέμμα, η θέρμη της γλώσσας του σώματος είναι αυτά που θα εκφράσουν τις εντάσεις. Επίσης, είστε άραγε έτοιμοι για μια δοκιμασία πίστης; Η εμπιστοσύνη αποτελεί θεμέλιο, με τον Ερμή να βρίσκεται σε μια θέση καχυποψίας…

zodia-taro-45

 

Μην αναμένετε ωστόσο ότι θα είναι όλοι διατεθημένοι να παραχωρήσουν το περιθώριο της αμφιβολίας. Τώρα θα κληθείτε να δείξετε και να αποδείξετε και να διασφαλίσετε την αφοσίωσή σας, αν θέλετε τα κλειδιά του βασιλείου. Αν αξίζει τον κόπο, παλέψτε το!

Οι εργασιακές ημέρες της εβδομάδας θα κλείσουν σε μια χροιά έντασης, καθώς ο ευερέθιστος Άρης και ο ριζοσπάστης Ουρανός θα συγκρουστούν σε ένα περίπλοκο τετράγωνο . Τα νεύρα θα τεντωθούν, με τους εγωισμούς και τις ιδεολογίες να θέλουν να βγουν στο κέντρο της σκηνής. Με το πολιτικό κλίμα ανά τον κόσμο να είναι πολωμένο και να φτάνει σε παράνοιες, επιστρατεύστε τη σύνεσή σας πριν ανοίξετε το κουτί της Πανδώρας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

zwdia-66

Με τον Άρη να βρίσκεται στον συνεργατικό Αιγόκερω και τον Ουρανό στον εμπόλεμο Κριό, πολλές συζητήσεις ενδέχεται να καταλήγουν σε σημαντικές ακρότητες, με προσωπικές επαναστάσεις είτε του τύπου «πάμε έξω να σου δείξω εγώ»… Για όλα υπάρχει ο κατάλληλος χώρος και ο κατάλληλος χρόνος. Αν αναπτύξετε τις πεποιθήσεις σας στο κατάλληλο ακροατήριο, δεν αποκλείεται να δείτε να εμπνέουν πολλούς διαφωτιστικούς διαλόγους.

Το ερωτικό τοπίο θα σοβαρέψει το Σάββατο, καθώς η ρομαντική και καλλιτεχνική Αφροδίτη θα συνευρεθεί με τον ακλόνητο Κρόνο στον Τοξότη. Αναζητάτε την μακροπρόθεσμη αγάπη; Αυτή η κοσμική συνάντηση απογύμνωσης της ψυχής έχει τη δυναμική να εμπνεύσει ξεκάθαρες συζητήσεις για το μέλλον.

zwdia shmera

Μια ρομαντική έλξη – αλλοίμονο – δεν θα είναι αρκετή για να γυρίσει τον τροχό. Ο Κρόνος απαιτεί σύμπνοια αξιών, κοινούς στόχους και μια συμβατή μελλοντική πορεία.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την Κυριακή αναμένεται να είναι κυριολεκτικά αλχημιστική. Θέλετε να μετατρέψετε μια μπακιρένια πλευρά της ζωής σας σε ατόφιο αστραφτερό χρυσάφι; Επιδοθείτε με θέρμη στις προσπάθειες μεταμόρφωσης. Η πραγματική αλλαγή χρειάζεται κόπο, ποτέ δεν έρχεται εν μία νυκτί. Ωστόσο εδώ υπάρχει μια Νέα Σελήνη, άρα τα πάντα πάνε στη γραμμή αφετηρίας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Θα έχετε περιθώριο μέχρι τις 10 Μαΐου 2017 – την ημερομηνία της αντίστοιχης πανσελήνου στον Σκορπιό – για να απελευθερωθείτε από τις περιοριστικές σας συνήθειες και να τις αντικαταστήσετε με τελετουργικά που θα σας αναζωογονούν.

Και επειδή αυτή η Νέα Σελήνη συντελείται πολύ κοντά στον στρατηγικό Ερμή, το στήσιμο ενός ξεκάθαρου πλάνου αποτελεί τη διαδρομή προς τη νίκη. Ο Ερμής είναι επίσης μια κοινωνική πεταλούδα, γι’ αυτό ξεχάστε πλέον τον μοναχικό αγώνα για να επιφέρετε αλλαγές. Ενταχθείτε σε μια ομάδα – διαδικτυακή ή ρεαλιστική – για να συντροφεύσετε ο ένας τον άλλο στην πορεία ανάδυσής σας από τις στάχτες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75