Αστρολογια 24/03 Αποκαλυψεις και Υπερβολες

zwdio-ixtheis-afroditi

Αστρολογια 24  Μαρτίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ( Κριό / Αιγόκερω)

Έρχεστε τώρα αντιμέτωποι με την πρόκληση να ενδυναμώσετε την επικοινωνία και τις αντιλήψεις σας, αν και αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο.

Θα μπορούσε να περιλαμβάνει το να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες μάλλον δύσκολες αλήθειες που μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικές ή να είναι δύσκολο να τις αποδεχθείτε. Ωστόσο, με αυτό τον τρόπο, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση και αποδοχή για τον εαυτό σας, τη κατάστασή σας και το ρόλο σας μέσα σε αυτή.

 

Εμμονικές ή επίμονες σκέψεις που είναι νοσηρές ή παρανοϊκές είναι δυνατό να ακολουθήσουν, τις οποίες θα μπορούσατε να αποφύγετε βρίσκοντας κάτι πιο θετικό να επικεντρωθείτε ή μια δημιουργική διέξοδο. Η επικοινωνία (από τους άλλους ή από τον εαυτό σας ή και από τους δύο) θα μπορούσε να είναι έντονη, τρομακτική ή ακόμη και εντελώς επιζήμια, καθώς μπορεί να είναι δελεαστικό να μπλεχτείτε σε διαμάχες ισχύος και κυριαρχίας.

zodia-taro-45

Αλλά η επικοινωνία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τώρα για να θεραπεύσει, ξεπερνώντας την υποκρισία και την ανειλικρίνεια προκειμένου να βρεθεί μια βαθύτερη αυθεντικότητα και αλήθεια – όπως το τρύπημα μιας πληγής για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η θεραπεία της.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αστρολογια 24 Μαρτίου – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία ( Κριό / Ζυγό)

Οι σκέψεις και τα λόγια σας μπορεί να ενισχυθούν στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, το οποίο θα μπορούσε να φέρει μια αίσθηση περιπέτειας, ένα κύμα ιδεών, και / ή ανισορροπία που οφείλεται στην υπερβολή.

Μπορεί να το βρείτε δύσκολο να σταματήσετε να μιλάτε (ή να γράφετε), καθώς το κεφάλι σας θα είναι γεμάτο με τόσες πολλές δυνατότητες. Ωστόσο, η κρίση σας σε σχέση με την εγκυρότητα των ιδεών σας μπορεί να είναι λίγο εκτός, ή μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να υπερεκτιμήσετε την άποψή σας ώστε να μην παρερμηνευτεί.

zwdia-768

Οι κατηγορίες και η κριτική μπορεί να παρεισφρήσουν στην αντίληψή σας για τους άλλους ή το αντίθετο. Αυτό μπορεί να πηγάζει από την ανάγκη να βρείτε ένα μεγαλύτερο νόημα ή την αλήθεια των πραγματικών γεγονότων και να δυσκολεύεστε να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ των ωμών πληροφοριών και της ευρύτερης εικόνας.

Το κόλπο είναι να κρατήσετε μια ισορροπία μεταξύ της απλότητας και της περίτεχνης πολυπλοκότητας. Η πρόκληση είναι να βρείτε τρόπους για να εκφραστείτε, να σκεφτείτε και να κατανοήσετε το τεράστιο εύρος των δυνατοτήτων και το νόημα μέσα στις αντιλήψεις της καθημερινής ζωής. Δεν πρόκειται να επιβιώσουν όλα από την μετάφραση, αλλά τεράστια πνευματική δημιουργικότητα μπορεί να παραχθεί στην προσπάθεια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις