Αστρολογια 25-27/01 Παρελθον και Λογικη θα Συναντηθουν

prwin-epanasyndesi

Αστρολογια 25 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα (22:00 στους Ιχθύες)

Άλυτα προβλήματα και παλιές πληγές στις σχέσεις και τα οικονομικά μπορεί να είναι στο προσκήνιο τώρα, με δυνατότητες για ένα νέο ξεκίνημα και για επούλωση. Ωστόσο, προκειμένου να θεραπευτεί κάτι, είναι πρώτα απαραίτητο να αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση του τι είναι εκτός ισορροπίας, το οποίο μπορεί να κάνει μια κατάσταση να φαίνεται ότι γίνεται πολλή χειρότερη πριν γίνει καλύτερη.

Έχετε τη δυνατότητα να πληγώσετε αυτούς που είναι κοντά σας, καθώς και να φέρετε θεραπεία, καθώς ερευνάτε τι λειτουργεί και τι όχι στις σχέσεις σας.

 

Είναι επίσης μια εποχή όπου στην προσέγγισή σας στα οικονομικά και τους πόρους σας μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες σκληρές πραγματικότητες που μπορεί να μην είναι εύκολες ή να μπορούν να επιλυθούν γρήγορα, αλλά το να αντιμετωπίσετε τα τυχόν προβλήματα θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε μια νέα ισορροπία.

zodia-taro-45

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση που βλέπετε τους φυσικούς σας πόρους ως μια αντανάκλαση της αξίας του εαυτού σας και τις σχέσεις στη ζωή σας ως αντανάκλαση της αξίας σας για αγάπη. Αυτά τα ζητήματα ενδέχεται να επιδεινωθούν στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, αλλά εν τέλει αυτό έχει ως στόχο να αυξήσει την επίγνωση σας για αυτά τα θέματα, ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε να τα θεραπεύετε με νέους τρόπους.

zwdia-66

Αστρολογια 27 Ιανουαρίου – Ο Ερμής αφήνει τη Σκιά (στον Αιγόκερω. Μέχρι τις 27 Μαρτίου)

Ο Ερμής αφήνει τελικά την σκιά – το τμήμα του Ζωδιακού όπου ήταν ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι η σύγχυση, οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων 2 μήνες έχουν ως επί το πλείστον διαλυθεί και τα πράγματα έχουν λίγο ή πολύ επανέλθει στην κανονική τους λειτουργία (όποια και αν είναι αυτή).

Η διαφορά είναι ότι τώρα έχετε το πλεονέκτημα να βλέπετε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, αφού έχετε επανεξετάσει, ξανασκεφτεί και επαναπροσδιορίσει πληροφορίες και αντιλήψεις, τους τελευταίους 2 μήνες. Αυτό σας δίνει περισσότερες επιλογές από ό,τι είχατε πριν.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Για την ακρίβεια, μπορεί να διαπιστώσετε ότι για κάτι που πιστεύατε ότι ήταν καλή ιδέα πριν από ένα μήνα ή δύο, τώρα συνειδητοποιείτε ότι μια διαφορετική προσέγγιση, απόφαση ή τρόπος κατανόησης, είναι πολύ καλύτερα.

Εάν περιμένατε να τελειώσει ο Ερμής τον ανάδρομο κύκλο του προτού πάρετε μια τελική απόφαση σχετικά με κάτι ή προτού ξεκινήσετε τις ενέργειες σας για κάτι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρίξετε ακόμη μια ματιά σε αυτό.

Απλά μην ξεχάσετε την κοινή σας λογική και να θυμάστε ότι ο Ερμής είναι μόνο ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της απόφασης σας. Χρησιμοποιήστε την κρίση σας και τη σοφία σας.

Αστρολογια 27 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ( Ιχθύες / Τοξότη)

Τα οικονομικά, οι σχέσεις, οι κοινωνικές επαφές ή / και οι απολαύσεις μπορεί να φαίνονται μπλοκαρισμένα ή να απαιτούν επιπλέον προσπάθεια τώρα. Η εκδήλωση των επιθυμιών σας ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετη σκληρή δουλειά, αλλά αυτός ο αγώνας θα μπορούσε επίσης να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

Μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει ένας τεράστιος βράχος που κλείνει το δρόμο σας και σας κρατά πίσω από το να εκπληρώσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Μπορεί να είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολη πτυχή της κατάστασή σας πριν να είναι μπορέσετε να μάθετε πώς να προχωρήσετε.

zwdia

Αυτό το πρόβλημα πρέπει, τελικά, να λυθεί αντιμετωπίζοντας αυτό που είναι μη ρεαλιστικό, ανεφάρμοστο ή απλά δεν είναι προς το συμφέρον σας.

Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που φτάνετε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να πάρετε κάποιες μόνιμες αποφάσεις ή που οι συνθήκες να σας αναγκάσουν να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας.

Αυτή η διέλευση μπορεί να κάνει την επιλογή σας ξεκάθαρη, αν και μπορεί να μην είναι αυτή που ελπίζατε να είναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia