Αστρολογια 25/07 Μεγαλες Ανακαταταξεις

zwdia-afriditi-krios

Αστρολογια  Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο ( Διδύμους / Τοξότη)

Υπάρχουν πραγματικότητες που πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους και να τις αντιμετωπίσετε και πιθανόν να σχετίζονται με τον τρόπο που χειρίζεστε τις σχέσεις ή / και τα οικονομικά σας. Αυτή είναι μια στιγμή που θα αρχίσετε να βλέπετε μια ανταπόκριση στις επενδύσεις σας – κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια επένδυση στην ενέργεια, τη συνεργασία και την καλή πίστη σε μια στενή σχέση ή θα μπορούσε να είναι η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη ενός στόχου που απαιτεί χρηματοδότηση ή πόρους.

 

Μπορεί να είναι η στιγμή που «φτάνει ο λογαριασμός» και είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτά που έχετε πει και να δεσμευτείτε σοβαρότερα στην εν λόγω επένδυση. Ή ίσως χρειαστεί να παραδεχτείτε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που ελπίζατε και θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή θα επανεπενδύσετε τις ενέργειές σας αλλού. Με άλλα λόγια, αυτή είναι μια στιγμή που κάτι θα μπορούσε να έρθει στο τέλος του ή η κατάστασή σας γίνεται πιο αγχωτική επειδή έχετε κάποιες δύσκολες επιλογές να κάνετε.

zodia-taro-45

Το κλειδί είναι να ρίξετε μια πολύ προσεκτική ματιά στην πραγματικότητα ενώπιον σας – αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε προς την κατεύθυνση που πηγαίνετε; Τι απαιτείται, αν αποφασίσετε να το πάτε στο επόμενο επίπεδο; Η κατάσταση μπορεί να απαιτεί προσπάθεια, αλλά υπάρχει επίσης μια πιο σταθερή βάση που σας περιμένει στην απέναντι πλευρά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια  Ο Ερμής μπαίνει στην Σκιά ( στον Λέοντα, μέχρις τις 19 Σεπτεμβρίου)

Ο Ερμής είναι τώρα στη σκιά –την περιοχή του ζωδιακού κύκλου όπου αργότερα θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε περίπου 2½ εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του, ο Ερμής ταξιδεύει μέσα από την ίδια περιοχή του ζωδιακού τρεις φορές (την περιοχή που ονομάζεται σκιά).

Την πρώτη φορά με κανονική κίνηση (κινείται προς τα εμπρός), έπειτα ανάδρομα (μοιάζει σαν να πηγαίνει προς τα πίσω) και στη συνέχεια και πάλι με κανονική. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια πιο εκτεταμένη διαδικασία ανάπτυξης και αλλαγής στα πράγματα που επηρεάζει ο Ερμής –στις ιδέες, τις σκέψεις, τον τρόπο σκέψης και την ψυχική εστίαση.

Αφορά επίσης τη συλλογή, την ανταλλαγή, την ανάλυση και την οργάνωση των πληροφοριών. Όλες οι μορφές επικοινωνίας επηρεάζονται επίσης. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο την λεκτική, αλλά και τα e-mail και το ταχυδρομείο, το Διαδίκτυο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γενικότερα, βιβλία και περιοδικά, καθώς και τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρένα, κλπ) και τις γειτονιές.

zwdia-fotia

Οι καταστάσεις που θα αναπτυχθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες (που οδηγούν στην πραγματική ανάδρομη πορεία του Ερμή) θα απαιτήσουν πιθανόν περαιτέρω έρευνα, βαθύτερη εξέταση και προσαρμογές σε απρόσμενες ανακαλύψεις το επόμενο δίμηνο. Αναμένετε αλλαγές στα σχέδιά σας, όλο και πιο διαταρασσόμενη επικοινωνία και νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως και που μπορεί να μην ταιριάζουν βολικά στα σχέδια σας.

Είναι καλό να αφήνετε πολύ επιπλέον χρόνο για να κάνετε ότι έχετε να κάνετε, για να προγραμματίσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και πάτε όπου έχετε να πάτε. Η υπομονή είναι πολύτιμη ποιότητα κατά το διάστημα αυτό. Αν θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσπαθήστε να χτίσετε με κάποια ευελιξία τα σχέδια σας για να επιτρέψετε αλλαγές αργότερα ή, αν είναι δυνατόν, μπορεί να θέλετε να καθυστερήσετε τις τελικές ή αμετάκλητες αποφάσεις μέχρι το τέλος του ανάδρομου κύκλου του Ερμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw

Αστρολογια Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό ( Λέων / Κριό)

Ασυνήθιστες ιδέες, λάμψεις διορατικότητας και το να βλέπετε απρόσμενες δυνατότητες, είναι όλα μέρος αυτής της διέλευσης. Μπορεί να το βρείτε πιο εύκολο να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι τώρα, ειδικά για ιδέες που σας έχουν ξεφύγει. Η δυνατότητά σας να δείτε πέρα από τον συνηθισμένο σας ορίζοντα αντίληψης, μπορεί να φέρει εγκεφαλικά κύματα οραμάτων, καθώς και μια διασκεδαστική αίσθηση του χιούμορ.

Ίσως να εμπνευστείτε να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο ή να κάνετε κάτι εκτός του χαρακτήρα σας. Μπορεί να έχετε μια ώθηση για να απελευθερωθείτε από τις παλιές σας συνήθειες ή τους περιορισμούς σας. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ απελευθερωτική όψη, που ανοίγει το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες και ιδέες. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνει τόσο απελευθερωμένοι και αυθόρμητοι, που καταλήξετε ακανόνιστοι, υπερβολικοί ή απερίσκεπτοι.

zwdia

Οι λέξεις μπορεί να πετούν από το στόμα σας, πριν να έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε τη σοφία τους, ή μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να μιλάει ασταμάτητα και να διακόπτει, δημιουργώντας αμηχανία στους γύρω σας.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να βρείτε σαφήνεια και όραμα, που να σας δίνει τις λέξεις για να εκφράσετε την αλήθεια σας με ανανεωμένη πίστη. Είναι καταπληκτική στιγμή για να γράψετε ή να επιδοθείτε σε μια άλλη μορφή αυτό -έκφρασης, ειδικά αν είναι αυθόρμητη ή αν αφορά την τεχνολογία.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot