Αστρολογια 25/08 Η Αφροδιτη στον Λεοντα

gamos-kfyres-alitheies

Αστρολογια Η Αφροδιτη στο ζωδιο του Λεοντα 

25 Αυγούστου – 19 Σεπτεμβρίου 2017

Η Αφροδίτη διοχετεύει την ουράνια ενέργεια στην καρδιά. Η καρδιά ακτινοβολεί γενναιόδωρα στον Λέοντα, τον κυβερνήτης της καρδιάς, που κάνει την Αφροδίτη, τη Θεά της Αγάπης, να νιώθει ακόμα πιο οικεία εδώ.

zodia-taro-45

Είτε είστε αδέσμευτοι, είτε ερωτευμένοι, είτε μόνοι στο δάσος είτε στο κέντρο της πόλης θα νιώσετε ένα ιδιαίτερο είδος αγριότητας να βγαίνει από την άγρια ψυχή σας.

 

Όταν η Θεά της Αγάπης πλέκει τη χαίτη του Λέοντα, έχουμε την ευκαιρία να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Το λιοντάρι χρειάζεται –όπως και όλοι μας– να αισθάνεται αναγνωρισμένο. Ο Λέων απολαμβάνει την προσοχή, αλλά (συνήθως) επιστρέφει τη χάρη. Το συναισθηματικά ισορροπημένο λιοντάρι δίνει πέντε φορές αυτό που λαμβάνει.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μια κυρία ζωηρή. Είναι σίγουρη, αποφασιστική, εξωστρεφής και κάνει τολμηρές δηλώσεις αγάπης. Μπορεί επίσης να είναι λίγο απότομη: οργισμένη, αντιδραστική, πεισματάρικη. Ο Λέοντας μπορεί να πει πράγματα εν βρασμώ ψυχής που δεν τα εννοεί πραγματικά. Με την Αφροδίτη εδώ, η ζωή μπορεί να μοιάζει με παιχνίδι, στο οποίο οι κανόνες αλλάζουν συνεχώς σύμφωνα με τις άστατες διαθέσεις του λιονταριού.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, η καρδιά δεν είναι μόνο πιο ανοιχτή, εκφραστική και θαρραλέα, αλλά πληγώνεται κι ευκολότερα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αυτή τη στιγμή, εσωτερικά και εξωτερικά. Ένα από τα πολλά πρόσωπα του Λέοντα είναι αυτό του θυμωμένου παιδιού που προκαλεί τον πόνο ελπίζοντας ότι θα κάνει τον δικό του πόνο να εξαφανιστεί.

Αν ενδώσετε σε αυτή την παρόρμησή του, το παιδί μέσα σας θα καεί σε πιο σκούρες αποχρώσεις της τύψης και της λύπης. Διοχετεύστε το άγχος σας σε δημιουργική δουλειά!

Ας δούμε τον Λέοντα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο (σε ολόκληρο τον τροχό του Ζωδιακού), με το λιοντάρι ως προάγγελο της Παρθένου. Ο Λέων μας προετοιμάζει να συλλέξουμε τη συγκομιδή της Παρθένου. Η Παρθένος είναι μια σοβαρή γυναίκα, πράγμα που σημαίνει ότι πριν μπούμε στην επικράτειά της, πρέπει πρώτα να μετριάσουμε την γελοιότητά μας.

zwdia-fotia

Υπό το πρίσμα αυτό, το να υποκύψουμε στις επιθυμίες του λιονταριού δεν είναι απλώς τα πιθανά λάθη που μας περιμένουν, αλλά ένα πολύ απαραίτητο βήμα για την ωριμότητα των ενηλίκων. Αν το σώμα είναι ανήσυχο, το μυαλό δεν μπορεί να βρει την ειρήνη και την γαλήνη. Αντιμετωπίστε αυτή τη φάση για αυτό που είναι: μια εισαγωγή στους πιο απαιτητικούς καιρούς που έρχονται.

Εβδομάδα 1η: 25 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου: Αγνή Φωτιά

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα στην αρχή του κύκλου της Παρθένου, την ίδια μέρα που τελειώνει ο Κρόνος την ανάδρομη πορεία του. Αυτή είναι μια θαυμάσια υποδοχή, η οποία αρχικά θα μας κρατήσει πιο ψύχραιμους, λιγότερο παρορμητικούς, πιο προνοητικούς. Όχι για πολύ, όμως, επειδή στις 29 Αυγούστου συμβαίνει το τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και αυτό θα ανάψει τη φωτιά του λιονταριού σε μεγάλο βαθμό. Στις 31 Αυγούστου ο Ερμής γυρίζει πίσω στον Λέοντα, φουντώνοντας περαιτέρω τις φλόγες. Αυτή την πρώτη εβδομάδα είναι που πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για τις παρορμητικές συμπεριφορές και για τον καυστικό θυμό.

zwdia

Εβδομάδα 2η: 2 – 9 Σεπτεμβρίου: Μετάβαση στη Γη

Ο Άρης περνάει από τον Λέοντα και φτάνει στην Παρθένο στις 5 Σεπτεμβρίου, ανακουφίζοντας σε μεγάλο βαθμό τους φλογερούς ουρανούς. Μια μέρα αργότερα έχουμε μια Πανσέληνο στους Ιχθύες και το τέλος του ανάδρομου κύκλου του Ερμή, το οποίο θα καταλαγιάσει την φωτιά. Αν και οι Πανσέληνοι, όπως γνωρίζετε, είναι σημεία υψηλής ενέργειας, η συγκεκριμένη δεν θα αλληλεπιδράσει αρνητικά με την Αφροδίτη. Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, αφήνοντας την Αφροδίτη μόνη της στον Λέοντα.

Εβδομάδα 3η: 10 – 19 Σεπτεμβρίου: Σχετική Ηρεμία

Η τελευταία αξιοσημείωτη όψη είναι το τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους στις 13 Σεπτεμβρίου, το οποίο αλληλεπιδρά με την Αφροδίτη με μια θετική γεωμετρική σχέση.

Ενώ η Αφροδίτη είναι στον Λέοντα, είναι πρωινό αστέρι, που ανατέλλει πριν από τον ήλιο στον ανατολικό ορίζοντα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot