Αστρολογια 25/11 Παθη και Εμμονες

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια 25 Νοεμβρίου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ( Αιγόκερω)

Μπορεί να υπάρξει ένταση στην αγάπη και στις στενές σχέσεις στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, καθώς και μια επιτακτική ανάγκη να έχετε περισσότερο έλεγχο πάνω στα οικονομικά και τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί ως αναδυόμενες δυναμικές ισχύος μέσα στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, κατά τις οποίες μπαίνετε σε διαπραγματεύσεις για μια καλύτερη ισορροπία της δύναμης που να είναι περισσότερο υπέρ σας.

 

Ή, μπορεί να σας γίνει κάπως εμμονή η επιδίωξη της ηδονής και της ομορφιάς, στην προσπάθειά σας να αντισταθμίσετε την χαμηλή αίσθηση αξίας του εαυτού σας. Ή, μπορεί να υπάρξει μια πολύτιμη ευκαιρία να αναπτύξετε βαθύτερες σχέσεις με αυτούς που είναι πιο κοντά σας. Μπορεί να χρειαστεί να διαπραγματευτείτε με τους άλλους για οικονομική στήριξη.

zodia-taro-45

Ή μπορεί να χρειαστεί να σκάψετε βαθύτερα απ’ ότι συνήθως για να εξαγάγετε αναγκαίους πόρους από κρυφά μέρη (ή να τα καταθέσετε εκεί, μακριά από άλλους που θέλουν ένα κομμάτι από το θησαυρό σας). Κρατήστε την ακεραιότητα σας ανέπαφη με το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για την ηθική των ενεργειών σας.

zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια 25 Νοεμβρίου- Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία (Αιγόκερω / Ζυγό)

«Τα μάτια σας είναι μεγαλύτερα από το στομάχι σας» (όπως λέει μια ξένη παροιμία). Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό τώρα να υπερβάλετε, ιδίως στους τομείς των σχέσεων, των δαπανών, των επιθυμιών, της ευχαρίστησης και των κοινωνικών επαφών.

Η επιθυμία σας για εκπλήρωση και ικανοποίηση μπορεί να υπερβαίνει τους πόρους σας και μπορεί να μην το συνειδητοποιήσετε καν μέχρι να σας έρθει ο λογαριασμός αργότερα (πιθανότατα κάτω από τη διέλευση του Κρόνου). Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη γνώση,κατανόηση, πίστη, ελευθερία ή αισιοδοξία από ό,τι έχετε στη διάθεσή σας, καθιστώντας το δελεαστικό να το εξισορροπήσετε φουσκώνοντας αυτά που έχετε πραγματικά.

zodia-astra-tarot

Για παράδειγμα, μπορεί να θελήσετε να καταφύγετε στην κολακεία, τη χειραγώγηση ή την υπερβολική αισιοδοξία σε μια προσπάθεια να καλύψετε την έλλειψη της πραγματικής αυτοπεποίθησης, έκθεσης ή προετοιμασίας.

Ωστόσο, αυτή μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που η δημιουργικότητα σας είναι πολύ υψηλή και είστε σε θέση να βγάλετε λαγούς από το καπέλο σας στη στιγμή. Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσατε να τεντώσετε υπερβολικά τον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις