Αστρολογια 26-27/02 Καρμικες Συγκρουσεις

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αστρολογια 26 Φεβρουαρίου – Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό ( Κριό)

Αυτή μπορεί να είναι μια ισχυρή, συναρπαστική και / ή εκρηκτική περίοδος! Τα επίπεδα ενέργειας σας μπορεί να είναι λίγο ασταθή με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Ωστόσο, υπάρχει επίσης η πιθανότητα να είναι υπάρχει πολλή ενέργεια για να αξιοποιηθεί για οποιοδήποτε σκοπό, απλά μην περιμένετε να είστε πάντα σε θέση να την αντλείτε προβλέψιμα ή συστηματικά.

 

Αν θέλατε να δοκιμάσετε να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες ή μοτίβα, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε. Ή ίσως να θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο που είναι ασυνήθιστο ή πειραματικό. Αυτή η έκρηξη της ενέργειας κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διαρκέσει, οπότε θα πρέπει στην συνέχεια να εφαρμόσετε κάποια δομή, πειθαρχία και ρεαλισμό, αν θέλετε να συνεχίσετε ό,τι έχετε ξεκινήσει.

zodia-taro-45

Εν τω μεταξύ, εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτήν την έξαρση της ενέργειας, των κινήτρων και της ορμής, αλλά να θυμάστε ότι αν γίνετε απερίσκεπτοι ή καταστροφικοί, θα πρέπει να ζήσετε με τις συνέπειες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια  27 Φεβρουαρίου – Ο Άρης σε αντίθεση με το Δία (στους Κριό / Ζυγό)

Τόσο η εμπνευσμένη δράση όσο και η παράτολμη υπερβολική αυτοπεποίθηση χαρακτηρίζουν αυτήν την όψη.

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ενέργειά σας, ο θυμός σας, η λίμπιντο και η ικανότητα σας για δράση ενισχύονται – σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που μπορεί να πιέζετε τον εαυτό σας πέρα από αυτό που είναι ρεαλιστικό ή να αδυνατείτε να ασχοληθείτε με τα λογικά όρια για να τα αποτρέψετε να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

zwdia-765

Αυτό που χρειάζεται είναι να βρεθεί η λεπτή γραμμή της ισορροπίας μεταξύ του εγώ με βάση την επιθυμία και της πνευματικής έμπνευσης, μεταξύ της δύναμης της θέλησης και της εστιασμένης πίστης, και μεταξύ της δίκαιης οργής και της αλαζονικής υπερηφάνειας. Προσπαθήστε να φέρετε τόσο τις επιθυμίες του εγώ σας όσο και τις πνευματικές σας φιλοδοξίες σε αυτό που κάνετε, επειδή το καθένα έχει το δικό του κύρος και δεν θα λειτουργήσει καλά χωρίς το άλλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια 27 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης ( στους Ιχθύες)

Ήρθε η ώρα να αφήσετε παλιές αντιλήψεις και ιδέες που τώρα απλά εμποδίζουν το δρόμο της ικανότητάς σας να βλέπετε τα πράγματα καθαρά. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο να γίνει, επειδή η νέα σας οπτική μπορεί να σας δείξει κάτι που δεν θέλετε πραγματικά να δείτε. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξετε άποψη για κάτι ή κάποιον.

Ωστόσο, με το να ξεσκαρτάρετε τα εμπόδια θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση και θα μπορέσετε να ξεκινήσετε να αναμορφώνετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας ή τους άλλους ή τη ζωή γενικά. Για να γίνει αυτό, ίσως χρειαστεί να απελευθερώσετε, να μοιραστείτε και να επικοινωνήσετε τις παρατηρήσεις που κάνατε τους τελευταίους 6 μήνες περίπου. Επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα της μετάβασης γράφοντας ή ίσως συγκρίνοντας σημειώσεις με κάποιον για πράγματα που σκεφτόσασταν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia