Αστρολογια 26-27/10 Αγαπες εξω απο τα Ορια

Αστρολογια 26 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη βγαίνει από τα όρια (στον Τοξότη , ξαναμπαίνει εντός ορίων στις 03 Δεκεμβρίου)

Η Αφροδίτη βγαίνει από τα όρια , το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει τις σχέσεις σας, την ερωτική σας ζωή, τα οικονομικά, τις κατοχές και την αίσθηση της αρμονίας σας, τόσο εντός του εαυτού σας όσο και με τον κόσμο γύρω σας.

Όταν λειτουργεί καλά, μπορείτε να κερδίσετε μοναδικές ή ασυνήθιστες ιδέες και εμπνεύσεις για τις περιοχές αυτές, αν και το να τις κάνετε να λειτουργήσουν στον πραγματικό κόσμο είναι ένα άλλο θέμα.

 

Όταν δεν λειτουργεί και τόσο καλά, αυτές οι περιοχές θα μπορούσαν να γίνουν ένα πρόβλημα που οφείλεται σε μη ρεαλιστικές, αλλόκοτες ή αντιπαραγωγικές προσπάθειες για να μετακινηθείτε πέρα από τα οικεία σας εδάφη.

zodia-taro-45

Για παράδειγμα, μπορεί να γίνετε πιο περιπετειώδεις, αντισυμβατικοί ή απείθαρχοι, όταν πρόκειται για τις φιλίες, τις ερωτικές σχέσεις ή τα οικονομικά σας. Αν έχετε σιωπηλές, μη αναγνωρισμένες ή ασυνείδητες επιθυμίες για “κάτι διαφορετικό”, αυτή μπορεί να είναι η εποχή όταν αυτές οι επιθυμίες ελευθερώνονται και σας οδηγούν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι θετικό και να δώσει στη σχέση σας ή στο πορτοφόλι σας μια ανάσα και να επεκτείνει το εύρος της εμπειρίας.

Από την άλλη πλευρά, οι λαχτάρες σας θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε αναταραχές και διαταραχές, όπως η επίσπευση του τέλους μιας σχέσης, ή οι δαπάνες πέρα από τον προϋπολογισμό σας σε κάτι που αποδεικνύεται ότι είναι περισσότερο καπρίτσιο παρά εφαρμόσιμο.

Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα εάν οι περιοχές αυτές αγωνίζονται ήδη ή κρέμονται από μια κλωστή. Θα μπορούσε να βοηθήσει κάνετε ένα τεστ πραγματικότητας με κάποιον που εμπιστεύεστε, ή τουλάχιστον να έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα καθώς ξεκινάτε αυτή την πτήση σας στην φαντασία.

zwdia shmera
Αστρολογια 27 Οκτωβρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (στον Σκορπιό)

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας μπορεί να συγχωνευτεί με όσα πιστεύετε, αντιλαμβάνεστε και λέτε. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να βοηθήσει την εύκολη ροή των ιδεών και την επικοινωνία μέσα από το μυαλό σας στον εξωτερικό κόσμο.

Μπορεί επίσης να αυξήσει την αντίληψη και την παρατήρηση του κόσμου, καθώς αυτόματα αποθηκεύονται όλα στην εσωτερική βάση δεδομένων σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας λίγο σιωπηλό, καθώς μπορεί να σας είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αίσθηση του εαυτού σας από τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας αρκετά ώστε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να εκφραστείτε επαρκώς.

zwdia

Σε αυτή την περίπτωση απλά παρατηρείστε και πηγαίνετε με τη ροή, οι λέξεις θα έρθουν αργότερα. Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που να μην είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί, ειδικά για τον εαυτό σας και για το πώς βρίσκεστε στον κόσμο γύρω σας. Είναι σαν να εκφράζετε αυτόματα και να θέτετε σε κίνηση τα πράγματα που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και θέλετε να πείτε.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να νιώθετε σαν ο εαυτός σας λάμπει αβίαστα, αλλά αν οι σκέψεις και οι αντιλήψεις σας είναι σε σύγκρουση με άλλα χαρακτηριστικά σας (π.χ., τα συναισθήματα, τις ανάγκες, την αντικειμενικότητα), τότε μπορεί να γίνει μια εποχή που ενεργείτε υπερβολικά γρήγορα και με παρωπίδες. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία και αλήθεια του εαυτού σας πριν ενεργήσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768