Αστρολογια 26/09-02/10 Δώστε ευκαιρία στον Έρωτα

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια εβδομαδιαια προβλεψη 26/09-2/10

Αν οι σκέψεις μας είναι αυτές που καθορίζουν την πραγματικότητά μας, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για τη δύναμη που θα έχει η θετική σκέψη αυτή την εβδομάδα.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο πύρινος ζωοδότης Ήλιος συναντά τον αισιόδοξο Δία στην ίδια μοίρα του Ζυγού, ανεβάζοντας τη διάθεση σε όλους τους τομείς. Είναι η πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια που γίνεται αυτό το ζευγάρωμα στο ζώδιο του Ζυγού, ο οποίος κυβερνά την ειρήνη, τη συνεργασία και τις ρομαντικές σχέσεις. Δώστε όλοι μια ευκαιρία στον έρωτα ή όποιο άλλο δυναμικό ταίριασμα θέλετε!

 

Όλοι θα διέπεστε από το ένστικτο χαρτοπαίκτη από την αρχή αυτής της εβδομάδας, και θα δείτε τις σχέσεις σας να απογειώνονται καλπάζοντας. Δώστε σημασία στην ενέργεια που καταθέτετε εσείς σε κάθε είδους προσέγγιση: πλησιάζετε με χαμόγελο ή με έναν μορφασμό υποψίας;

zodia-taro-45

Ελέγξτε την έκφρασή σας, γιατί δεν αποκλείεται να έχετε υιοθετήσει άθελά σας μια συνοφρύωση, όσο ο Άρης διένυε τον Σκορπιό στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να τη διορθώσετε. Έχει αποδειχθεί μάλιστα ότι αν ανασηκώνετε τις άκρες του στόματός σας, αυτό επιδρά θετικά στη βελτίωση της διάθεσής σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κάντε το βήμα να διοχετεύσετε εσείς τη λιακάδα στο περιβάλλον σας, ακόμα κι αν όλοι γύρω σας έχουν συννεφιασμένη έκφραση. Παρεμπιπτόντως, μήπως είναι καιρός να αναβαθμίσετε και την κοινωνική σας υπόσταση;

Το δίδυμο Ήλιος – Δίας θα σας υπενθυμίσει ότι οι άνθρωποι που περιβάλλετε τον εαυτό σας, μπορούν να σας φτιάξουν ή να σας χαλάσουν το κέφι. Απομακρύνετε όσους είναι μουντοί, αντιπαθητικοί και υποτιμητές από τον στενό σας κύκλο, δεν τους αξίζει να έχουν πλήρη πρόσβαση εν λευκώ στη ζωή σας.

Την Παρασκευή η Νέα Σελήνη στο Ζυγό παίρνει την ροζ σκυτάλη από το δίδυμο των Ήλιου – Δία. Αν θεωρούσατε ότι είστε πολύ καλύτεροι μόνοι σας, τώρα θα το ξανασκεφτείτε… Η ανάγκη για σύμπραξη θα είναι ισχυρή αυτή την εβδομάδα, τόσο στο ρομάντζο και τα δημιουργικά συνταιριάσματα όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ας αρχίσουν τώρα οι διαπραγματεύσεις!

zwdia-taro-astra

Με τον Ερμή να έχει γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία από τις 22 του μήνα, είναι όλες οι προοπτικές ανοικτές για να συζητήσετε επαγγελματικές συμφωνίες και όρους συμβολαίων, είτε ακόμη και προτάσεις γάμου. Να θυμάστε ότι κάθε Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει τους θεμέλιους λίθους, άρα δεν υπάρχει καμία βιασύνη να βάλετε την υπογραφή σας σε συμβόλαια ή πιστοποιητικά γάμου. Μάλιστα αυτή η εποχή ενέχει και μια προειδοποίηση: να επιλέξετε το «έτερο μέλος» συνετά. Οι σπόροι που θα φυτευτούν αυτή την εβδομάδα, θα αποδώσουν τους καρπούς τους στην Πανσέληνο που της αντιστοιχεί στις 11 Απριλίου του 2017…

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο πολυμήχανος Πλούτωνας αφυπνίζεται από την ανάδρομη πορεία του που άρχισε στις 18 Απριλίου. Ο Πλούτωνας περνά σχεδόν τη μισή χρονιά του κάθε έτους σε έναν τέτοιο υποτονικό λήθαργο, ωστόσο η αναστροφή της διαδρομής του μπορεί να κεντρίσει την καχυποψία και να σας παγιδέψει στις σκοτεινές σκέψεις σας.

zwdia shmera

Με το θεό του Κάτω Κόσμου σε ορθή πορεία για τους επόμενους 7 μήνες, θα νιώθετε πιο δραστήριοι στο χειρισμό δύσκολων θεμάτων που σας καθυστερούσαν, στην αντιμετώπιση εθιστικών τάσεων αλλά και παρορμητικών συμπεριφορών.

Αν και μπορεί να σας διασκεδάσει ένα σέξι παιχνίδι τύπου «γάτας – ποντικού», άτομα που περικλείονται από πολύ μυστήριο θα χάσουν τώρα τη σαγήνη τους.

zwdia-765

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω – το ζώδιο που εξουσιάζει την κυβέρνηση, τις τράπεζες και τους μεγάλους οργανισμούς – τώρα ενδέχεται να τύχετε καλύτερων χειρισμών στις επενδύσεις σας και να δείτε να φτάνουν στο τέλος τους κάποιες γελοίες συμπεριφορές των ιθυνόντων.

Αν εξακολουθείτε να είστε βυθισμένοι σε ένα κλίμα παρατεταμένων θερινών διακοπών, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς οι μέρες της αδράνειας τελειώνουν. Την Τρίτη ο διεκδικητικός Άρης θα φλογίσει τον εμμονικό με την επιτυχία Αιγόκερω, ενεργοποιώντας τη φιλοδοξία ανά την υδρόγειο μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου.

Ο Άρης πέρασε όλη τη χρονιά ως τώρα ταλαντευόμενος ανάμεσα στον φλογερό Σκορπιό και τον ατρόμητο Τοξότη, γι’ αυτό το πέρασμά του στον προσγειωμένο και σταθεροποιητικό Αιγόκερω γίνεται την πιο καίρια στιγμή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η τελευταία φορά που ο κόκκινος πλανήτης επισκέφθηκε το εν λόγω ζώδιο, ήταν από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου του 2014. Ξεφυλλίστε το ημερολόγιό σας πριν σχεδόν 2 χρόνια, γιατί τώρα ενδέχεται να χτίσετε πάνω σε μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε τότε. Δεν επιτρέπεται καμία καθυστέρηση, από τώρα και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Η τύχη θα ευνοήσει τους τολμηρούς και τους ατρόμητους.

«Αυτή την εβδομάδα μην σπαταλήσετε ούτε λεπτό ανησυχώντας ή ελέγχοντας τον ανταγωνισμό», είναι η συμβουλή του Άρη από τον Αιγόκερω. Συνεχίστε να κανετε μικρα βηματα και θα φτάσετε στην κορυφή του βουνού πριν καν το καταλάβετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot