Αστρολογια 27-28/06 Τα Ονειρα γινονται Πραγματικοτητα

sxeseis-sagapw

Αστρολογια  27 Ιουνίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία ( Καρκίνο / Ζυγό)

Μπορεί να βλέπετε τους αδύναμους κρίκους στη γνώση σας, την κατανόηση ή τις πεποιθήσεις σας τώρα.

Οι ιδέες σας και τα λόγια σας μπορεί να φαίνονται ότι υπολείπονται σε σχέση με αυτά που οραματίζεται το μυαλό σας ή μπορεί να μην είστε σε θέση να πείσετε τους άλλους για την άποψή σας.

 

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι δελεαστικό να το αντισταθμίσετε αυτό με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πίστη ή αισιοδοξία από ό,τι έχετε στην πραγματικότητα. Ή μπορεί να δώσετε πάρα πολλές πληροφορίες προσπαθώντας να εξηγήσετε κάτι ή μιλώντας νευρικά.

zodia-taro-45

Εναλλακτικά, μπορεί να συναντήσετε κάποιον άλλο που το κάνει αυτό και ίσως να έχετε μια κατηγορηματική ή επικριτική αντίδραση απέναντι του. Αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθετε κάποια πράγματα σχετικά με το πώς μπορεί να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα ή μοιράζετε ευθύνες, που πιθανότατα θα προκληθεί από μια κατάσταση που αμφισβητεί τις πεποιθήσεις σας, τις απόψεις ή την οπτική σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μέρος του εαυτού σας, προσπαθήστε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο στο να σκεφτείτε τι πραγματικά σας ενοχλεί ή τι πραγματικά πρέπει να πείτε σε αυτή την κατάσταση.

Μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη αλήθεια που μπορεί να βρεθεί αν ανοίξετε το μυαλό σας σε κάτι που είστε απρόθυμοι να αναγνωρίσετε, παρά να ψάχνετε μια «τελική αλήθεια» γύρω από την οποία μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

 

Αστρολογια 28  Ιουνίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ( Καρκίνο / Ιχθύες)

Το μυαλό σας είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, όταν οι ιδέες σας ρέουν σαν μαγικό ποτάμι.

Μπορεί επίσης να είναι εύκολο να πιαστείτε στη λαχτάρα και στις φαντασιώσεις για τις κρυφές επιθυμίες σας, αν και είναι δυνατόν να τα διοχετεύσετε αυτά σε δημιουργική έκφραση. (Π.χ. να γράψετε ποίηση, στο χορό, στην μουσική, να τραγουδήσετε στο ντους, οτιδήποτε!).

Το να ακούσετε με συμπάθεια τα προβλήματα των άλλων μπορεί να σας βγαίνει εύκολα τώρα και είναι πιο πιθανό να πάρετε μια συμπονετική ανταπόκριση από τους άλλους στα δικά σας προβλήματα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να χαραχθούν σαφή και αμετακίνητα όρια με τους άλλους, από τη στιγμή που είστε πιο επιρρεπείς στη συναισθηματική βαρύτητα των άλλων.

Είναι τελικά μια εποχή για αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα και διαίσθηση, αν και είναι σοφό να διατηρήσετε τουλάχιστον το ένα πόδι σας στο έδαφος.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia