Αστρολογια 27-30/07 Ολα στο Κοκκινο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια  27 Ιουλίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (Λέοντα / Κριό)

Ασυνήθιστες ιδέες, λάμψεις διορατικότητας και το να βλέπετε απρόσμενες δυνατότητες, είναι όλα μέρος αυτής της διέλευσης. Μπορεί να το βρείτε πιο εύκολο να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι τώρα, ειδικά για ιδέες που σας έχουν ξεφύγει.

Η δυνατότητά σας να δείτε πέρα από τον συνηθισμένο σας ορίζοντα αντίληψης, μπορεί να φέρει εγκεφαλικά κύματα οραμάτων, καθώς και μια διασκεδαστική αίσθηση του χιούμορ. Ίσως να εμπνευστείτε να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο ή να κάνετε κάτι εκτός του χαρακτήρα σας.

 

Μπορεί να έχετε μια ώθηση για να απελευθερωθείτε από τις παλιές σας συνήθειες ή τους περιορισμούς σας. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ απελευθερωτική όψη, που ανοίγει το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες και ιδέες. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνει τόσο απελευθερωμένοι και αυθόρμητοι, που καταλήξετε ακανόνιστοι, υπερβολικοί ή απερίσκεπτοι.

zodia-taro-45

Οι λέξεις μπορεί να πετούν από το στόμα σας, πριν να έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε τη σοφία τους, ή μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να μιλάει ασταμάτητα και να διακόπτει, δημιουργώντας αμηχανία στους γύρω σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να βρείτε σαφήνεια και όραμα, που να σας δίνει τις λέξεις για να εκφράσετε την αλήθεια σας με ανανεωμένη πίστη. Είναι καταπληκτική στιγμή για να γράψετε ή να επιδοθείτε σε μια άλλη μορφή αυτό -έκφρασης, ειδικά αν είναι αυθόρμητη ή αν αφορά την τεχνολογία.

Αστρολογια  29  Ιουλίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη ( Λέοντα / Σκορπιό)

Φλογερή ομιλία, διαπληκτισμοί και θερμή συζήτηση χαρακτηρίζουν αυτή τη διέλευση. Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί τη μορφή σύγκρουσης, ή θα μπορούσε να είναι τονωτικό και προκλητικό – ή και τα δύο!

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι μπορεί να έχετε μικρό φιτίλι στο θυμό σας και το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τους άλλους γύρω σας. Μπορεί να είναι μια στιγμή που βγάζετε στη φόρα πράγματα που αργότερα μετανιώνετε, ή μπορεί να βρείτε επιτέλους το θάρρος να κάνετε κάτι που έχετε καθυστερήσει εδώ και καιρό.

zodia-zvdia-75

Το πρόβλημα είναι ότι το ένα μπορεί εύκολα να μοιάζει με το άλλο και αυτό που σας μοιάζει ως θάρρος εκείνη τη στιγμή, μπορεί να μοιάζει περισσότερο σαν απερίσκεπτη βιασύνη εκ των υστέρων. Τα σκληρά λόγια δεν μπορείτε πάντα να τα πάρετε πίσω, γι’ αυτό κρατήστε γερά την αντικειμενικότητά σας και την κρίση σας, ενώ προφορικά πολεμάτε δράκους.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να ανατροφοδοτήσετε τις υποκινούμενες φωτιές σας και χρησιμοποιήστε τις ιδέες σας για να δημιουργήσετε θετική δράση. Μπορεί να βοηθήσει να ρυθμίσετε την ψυχική σας ενέργεια σαν να τρέχετε με αγωνιστικό άλογο, το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει άφθονη ενέργεια για να τροφοδοτήσει τις αποφάσεις σας, το θάρρος και την αποφασιστικότητα σας.

Αστρολογια  30 Ιουλίου – Ο Ουρανός σταθεροποιείται ανάδρομος (στον Κριό, μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου)

Ο Ουρανός τώρα φαίνεται να πηγαίνει προς τα πίσω (οπισθοδρομική πορεία) με φόντο τα αστέρια. Αυτό είναι συχνά ένα σημείο καμπής σε καταστάσεις που αφορούν θέματα αυθορμητισμού, ελευθερίας, την αποτίναξη παλιών προτύπων, την εξέγερση και την έκφραση της προσωπικής μοναδικότητας του καθενός.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Θα μπορούσαν τα πάντα να φαίνονται λίγο χαοτικά ή ακανόνιστα – ή ίσως απλά αυθόρμητα και συναρπαστικά -μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή. Ωστόσο, η απόλυτη ατζέντα του Ουρανού είναι να ανοίξει το δρόμο, έτσι ώστε το αληθινό πνεύμα σας να εκδηλωθεί στη ζωή σας. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απροσδόκητες αλλαγές, λάμψεις διορατικότητας, ή διαταραχή των καθιερωμένων καταστάσεων που δεν λειτουργούν καλά (που μπορεί να περιλαμβάνουν υπολογιστές, το Διαδίκτυο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις ομάδες, τους φίλους ή τα μελλοντικά σας σχέδια).

Αυτό μπορεί να είναι το ξύπνημα μιας νέας προοπτικής, να έρθετε σε μια πιο ξεκάθαρη εστίαση μέσω της ευρύτητας του πνεύματος και να είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αν έχετε δυνατές όψεις από τον Ουρανό στον γενέθλιο χάρτη σας, είναι πιο πιθανό να νιώσετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love