Αστρολογια 27/03 Η πιο ισχυρη ημερα του έτους

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Αστρολογια Νεα Σεληνη στον Κριο Δευτέρα, 27 Μαρτίου 

Ευτυχισμένη Νέα Σελήνη! Ευτυχισμένο Νέο Έτος! Το περασμένο μήνα είχαμε μια ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες, το χαμηλότερο σημείο της ενέργειας στην αστρολογική χρονιά. Η επερχόμενη νέα Σελήνη / Νέα Χρονιά είναι ίσως το υψηλότερο σημείο της ενέργειας του έτους.

Εάν μια φωνή βαθιά μέσα σας προτρέπει να πάτε εδώ ή εκεί, πηγαίντε. Δεν έχετε μόνο τη δυνατότητα να επιλέξετε, αλλά και τη δύναμη να εκδηλώσετε. Μην αγνοείτε τους ψιθύρους του τρίτου ματιού. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τη διαίσθησή σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

 

Αυτή η Νέα Σελήνη έχει μια επίδραση κατεδάφισης. Ό,τι ίσχυε πριν, ό,τι ήταν σαθρό ή ψευδές ή ανθυγιεινό, τώρα θα ισοπεδωθεί και εάν τα ίδια στελέχη ζιζανίων προσπαθήσουν να φυτρώσουν ξανά μετά το νέο έτος, θα τα αναγνωρίσετε από την αδυναμία τους.

zodia-taro-45

Η αδυναμία αυτή αντικατοπτρίζει μια ζωτική αλήθεια, ότι λόγω του ότι έχουν εξαλειφθεί, αυτές οι πτυχές της ζωής σας δεν σας είναι σαφώς χρήσιμες, υποστηρικτικές ή ικανοποιητικές!

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Ιδιότητες του Κριού που γεννούν την επιτυχία σε αυτή τη Νέα Σελήνη: η περιφρόνηση, η αφοβία, η ριζική ανεξαρτησία, τα ρίσκα. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να υπακούσετε ή να συμμορφωθείτε. Η ζωή αρχίζει όταν σηκωνόμαστε και προχωράμε, όταν παίρνουμε ρίσκα και ανακαλύπτουμε τη συγκίνηση του ανορθόδοξου.

Δεν πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τις προσδοκίες της κοινωνίας, αν παρεμβαίνουν στις βασικές πνευματικές ανάγκες μας. Η ζωή μπορεί να μας προσφέρει μόνο ως ένα βαθμό μέσα σε μια τάξη και τίποτα δεν θα σας διδάξει πώς να ζήσετε όπως η ίδια η ζωή!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Κοιτάζοντας μπροστά… λίγες ώρες πριν σχηματιστεί ακριβώς η Νέα Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό. Στις 29 Μαρτίου δύο ακόμα σύνοδοι με τον Ουρανό και τον Ερμή στον Κριό.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, θα περάσει στον Ταύρο. Η τελευταία σύνοδος πριν από το τέταρτο της Σελήνης θα έρθει στις 30 Μαρτίου με τον Άρη στον Ταύρο.

Μια μέρα αργότερα η Σελήνη θα επιταχύνει προς τους Διδύμους, και στο τέλος στον Καρκίνο στις 2 Απριλίου και τότε θα αρχίσουμε να νιώθουμε πραγματικά την πίεση του τετάρτου της Σελήνης.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις