Αστρολογια 27/03 – 02/04 Ενα Νεο Ξεκινημα

kerato-7-logoi-na-fugeis

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Ετοιμάστε τα πυροτεχνήματα και τις σαμπάνιες!

Την Τριτη 28 Μαρτίου, η Νέα Σελήνη στον Κριό επανεκκινεί το ρολόι του φεγγαριού και φρεσκάρει την οπτική των πάντων για τα πάντα. Σαν την έναρξη μιας νέας αστρολογικής χρονιάς, είστε όλοι έτοιμοι να θέσετε καινούργιους στόχους, να κεντρίσετε τη διάθεση για πρωτοβουλίες και να περάσετε σε δραστήρια οπτική!

Όλα αυτά ενισχύονται ακόμη περισσότερο αυτή τη χρονική στιγμή, μιας και η Νέα Σελήνη συνοδεύεται από άλλους 4 ισχυρούς πλανήτες στον Κριό: τον ζωοφόρο Ήλιο, τον επικοινωνιακό Ερμή, τον επαναστατικό Ουρανό και την Αφροδίτη.

zodia-taro-45

 

Η θεά της ομορφιάς και του ανεξάντλητου ρομάντζου, διανύει ακόμη ανάδρομη πορεία στους κόλπους του κριαριού. Αυτό σημαίνει ότι οι διπλωματικές της χάρες και η οξυδερκής ματιά της παραμένουν σε αδράνεια, γι’ αυτό είναι καίριο να είστε προσεκτικοί με την ορμή και την παρορμητικότητά σας. Συγκρατήστε τις κάθετες δηλώσεις και την επιθετική επικοινωνιακή τακτική.

Παράλληλα, με την Άνοιξη να κλείνει το μάτι, μπαίνετε όλοι σε διάθεση ριζικών αλλαγών και ανακαινίσεων. Όμως η συμβουλή της Αφροδίτης – εσωτερικής διακοσμήτριας, είναι να αναβάλετε για λίγο την εξόρμηση στα καταστήματα με είδη σπιτιού, μέχρι να γυρίσει στην ορθή πορεία της στις 15 Απριλίου. Να έχετε επίσης στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι τα τατουάζ και τα τολμηρά κουρέματα δεν διορθώνονται!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Παρ’ όλα αυτά, ο Κριός παραμένει ο πρώτος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου και είναι τολμηρός και παρορμητικός. Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές αυτής της χρονιάς για να ξεκινήσετε ένα νέο ατομικό εγχείρημα. Μην ξεχάσετε στιγμή τα μη διαπραγματεύσιμα

σημεία σας, για τα οποία δεν πρέπει να κάνετε κανέναν συμβιβασμό. Αντί να εμπλακείτε στα ατέρμονα γρανάζια της γραφειοκρατίας, σκεφτείτε την προοπτική να ακολουθήσετε μια ανεξάρτητη πορεία. Σημειώστε στο ημερολόγιό σας την ημερομηνία 5 Οκτωβρίου, που είναι η αντίστοιχη Πανσέληνος στον Κριό. Τότε θα πετύχετε το μεταίχμιο που αποζητάτε ή θα ολοκληρώσετε τις προσπάθειες που θα ξεκινήσετε αυτή την εβδομάδα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ένας πλανήτης θα αποχωρήσει από τον Κριό για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ο επιμελής Ερμής μειώνει την ταχύτητά του και περνά στον πρακτικό και αισθησιακό Ταύρο. Τα κεφάλια ψηλά τώρα! Από τις 9 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ανάδρομη πορεία του Ερμή για φέτος. Κάνει την αναστροφή του μέσα στον Ταύρο και θα επισκεφθεί ξανά τον Κριό μετά τις 20 Απριλίου.

Αρχίστε από νωρίς την προετοιμασία σας για αυτή τη φάση. Πάρτε αντίγραφα όλων των αρχείων σας, διασφαλίστε όλους τους κωδικούς πρόσβασης, αλλάξτε τους πολυκαιρισμένους κωδικούς εισόδου σε κάθε υπηρεσία στο διαδίκτυο και φορολογικούς – οικονομικούς μηχανισμούς, φροντίστε να πληρώσετε έγκαιρα όλους τους λογαριασμούς σας. Δεν υπάρχει χειρότερο, από το να ανακαλύψετε ότι είστε κατά ένα δίμηνο εκπρόθεσμοι σε κάποιες τέτοιες υποχρεώσεις!

Οι επόμενες εβδομάδες απαιτούν από εσάς προσεκτικό σχεδιασμό και όχι αγώνα δρόμου και αντίδραση σε κάθε ιδιοτροπία. Σκεφτείτε ποιες είναι εκείνες οι δραστηριότητες που αξίζει να τους αφιερώσετε το χρόνο σας. Ο πολύτιμος χρόνος σας και τα χρήματά σας πρέπει να αξιοποιηθούν με σύνεση αυτή την περίοδο.

zwdia shmera

Αν και ο Ερμής διακρίνεται για την έφεσή του στην ποιότητα και το καλό γούστο, δεν αποκλείεται τώρα να σας ωθήσει προς κάποιες υλικές πολυτέλειες. Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη «φαγούρα» του πορτοφολιού σας, τουλάχιστον επενδύστε χρήματα (που βγάζετε με τόσο κόπο) σε πράγματα που θα έχουν μακροπρόθεσμη και όχι εποχιακή χρήση.

zwdia-765

Απομακρυνθείτε αυτή την περίοδο από τις ηλεκτρονικές συσκευές σας. Ο κοινωνικός Ερμής στον Ταύρο, είναι παραδοσιακός. Θα σας ενθαρρύνει τώρα να εστιάσετε στις διαπροσωπικές επαφές, αντί να σπαταλάτε χρόνο με ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω των κοινωνικών δικτύων μπροστά σε μια οθόνη.

Ο Ερμής εξουσιάζει την επικοινωνία, ωστόσο μέσα στον Ταύρο θα σας αφυπνίσει την αισθησιακή έκφραση αντί της λεκτικής…

Προμηθευτείτε όμορφα κεριά και χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε αρωματικά στικ και έλαια, προσθέστε γκουρμέ πινελιές στα πιάτα που θα σερβίρετε σε ιδιαίτερους καλεσμένους. Μην υποτιμήσετε τη δύναμη του αγγίγματος, η τρυφερότητα είναι μια μοναδική γλώσσα από μόνη της!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot