Αστρολογια 27/06-03/07 Η Επιστροφη του Παθους

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

 

Αστρολογια εβδομαδας 27 Ιουνιου εως 3 Ιουλιου 

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου η φλόγα επιστρέφει και σιγοκαίει το μέσα μας . Γι’ αυτό ευθύνεται ο παθιασμένος Άρης, ο οποίος τερματίζει την ανάδρομη πορεία του που άρχισε στις 17 Απριλίου. Τότε είχε κάνει την στάση του στον περιπετειώδη Τοξότη και είχε γυρίσει ανάδρομος, ενώ από τις 27 Μαΐου είχε καταφύγει στον υγρό και φλογερό Σκορπιό.

Οι σχέσεις μας, οι στιγμές μας και οι αντιδράσεις μας είχαν σημειώσει μια μείωση στην έντασή τους έκτοτε, παρά τον πυρετό της άνοιξης και πολλών συμπαντικών όψεων που ευνοούσαν το αντίθετο.

Με τον Άρη ανάδρομο ενδέχεται να είχαμε κάνει τις προσπάθειές μας να προωθήσουμε φιλόδοξα σχέδια, όμως τις περισσότερες φορές συναντήσαμε ψηλά τείχη και αναγκαστήκαμε να προβούμε σε πολλές αναθεωρήσεις, πριν δούμε να επιτυγχάνουμε έστω και μια μικρή εξέλιξη.

zodia-taro-45

Με τον θυμό να είναι το θεμελιώδες συναίσθημα του μαχητή Άρη, μέσα σε αυτές τις 10 εβδομάδες κάποιοι θα υποχώρησαν στα εμπόδια, ενώ κάποιοι άλλοι θα κατάφεραν να τα καταπνίξουν – για να τα δουν ωστόσο να διαρρέουν από μέσα τους μέσω κατάπτωσης της ενέργειάς ή με σωματικούς πόνους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όλα αυτά παίρνουν τέλος! Προετοιμαστείτε συναισθηματικά, ψυχικά και σωματικά για την επόμενη μέρα, καθώς ο Άρης θα κάνει την δυναμική αναστροφή του και θα φουλάρει ολοταχώς μεσα στον θελκτικά προκλητικό Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 2 Αυγούστου. Η αναγέννηση του Φοίνικα από τις στάχτες του θα συντελεστεί για όλους μέσα στις επόμενες 5 εβδομάδες!

Αν κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη κάηκαν γέφυρες ή επήλθε καταστροφή σε κάποιον τομέα της ζωής σας, μπορείτε τώρα να αναδυθείτε με ορμή.Στο ζώδιο του αλχημιστή Σκορπιού, ο πολεμικός πλανήτης μπορεί να κάνει τα θαύματα πραγματικότητα. Όμως γι’ αυτό δεν απαιτείται η διαχειριση του γητευτή, απαιτείται ευάλωτη ειλικρίνεια, διαφάνεια και ολόψυχη προσπάθεια για να ξαναχτιστεί η εμπιστοσύνη.

zwdia - love

Υπάρχουν και πιο ερεθιστικές ειδήσεις. Οι επόμενες 5 εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα… σεξουαλικά ορμώμενες – για να το θέσουμε διακριτικά. Όμως ενώ ο Άρης επιταχύνει τους παλμούς και ανεβάζει πολύ γρήγορα τις θερμοκρασίες στην κάθε έλξη, ο Σκορπιός θα επιμένει πεισματικά να εμπεριέχεται παντού και η ψυχική επαφή.

Επίσης την επερχόμενη Τετάρτη ο αγγελιαφόρος Ερμής θα αλλάξει ζώδιο. Θα περάσει στον αναπαυτικό και μυστικοπαθή Καρκίνο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Ιουλίου. Αυτή θα είναι μια περίοδος που ενδείκνυται όλοι μας να επαναφέρουμε την έννοια της φιλίας και της οικογένειας στην καθημερινότητά μας, και να γίνουμε αρκετά πιο αυστηροί με όσα μοιραζόμαστε στις διαδικτυακές αλλά και τις προσωπικές επαφές μας, ακόμη και σε όσα ψιθυρίζουμε μεταξύ μας. Όποιος θελήσει πραγματικά να βγάλει τα εσώψυχά του, να το κάνει σε απόλυτα εχέμυθους – δοκιμασμένους στον χρόνο – ανθρώπους και μόνο!

zwdia shmera

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα δούμε παλιούς φίλους αλλά και τα μέλη της στενής και ευρύτερης οικογένειάς μας να εντάσσονται τώρα πιο ενεργά στη ζωή μας. Ο Καρκίνος είναι ο κουβαλητής – νοικοκύρης του ζωδιακού κύκλου, που θα κεντρίσει τις οικιακές χορδές μας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε τα χέρια σας μέσα στην κουζίνα, ακόμη κι αν είναι για να φτιάξετε ένα κοκτέιλ μαργαρίτα. Ο κοινωνικός Ερμής βολτάροντας στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Καρκίνου, θα εγείρει την ανάγκη για δείπνα και συνευρέσεις που θα μείνουν θρυλικά. Ενδώστε στον πειρασμό να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού και να εντάξετε κάποιες από τις απλές αρχές του Φενγκ Σούι.

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται – και ειδικά η Κυριακή 3 Ιουλίου – θα διέπεται από ουράνια τόξα και μονόκερους. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα χορέψει εκστατικά με τον πνευματιστικό Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Δεν θα σας χρειαστεί κανένα στεφάνι λουλουδιών. Υπό αυτή την ονειρική και χειμαρρώδη μελωδία, όλος ο κόσμος θα μετέχει στην ίδια γιορτή.

zwdia

Ο Ποσειδώνας της κατανόησης διαγράφει ανάδρομη πορεία αυτή την περίοδο. Αυτό μας προσφέρει επανόρθωση, ειδικά αν έχουμε ασκήσει δριμείες κριτικές ή έχουμε μιλήσει σκληρά σε κάποιον που το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια αγκαλιά…

Μπείτε κι εσείς σε αυτό τον κυκλωτικό χορό υποστήριξης και προσπαθήστε να περάσετε τη μέρα κοντά στη θάλασσα – που είναι το βασίλειο του Ποσειδώνα. Μην παραλείψετε ωστόσο να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα εδέσματα, γιατί επί σκηνής είναι και ο Ήλιος στον κοιλιόδουλο Καρκίνο! Μην εκπλαγείτε αν όλη η παραλία μετατραπεί σε ένα λουκούλλειο πάρτυ κάτω από τις ξαπλώστρες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia