Αστρολογια 28-29/01 Ατμοσφαιρα Ηλεκτρισμενη

astrologia-planitis-ploytwnas

Αστρολογια 28 Ιανουαρίου – Ο Άρης μπαίνει στον Κριό (μέχρι τις 9 Μαρτίου)

Ο Άρης είναι στο δικό του ζώδιο, ενώ βρίσκεται στον Κριό, γεγονός που τροφοδοτεί το πάθος, τον ενθουσιασμό, την κίνηση και ένα πρωτοποριακό πνεύμα. Η δυναμική, αποφασιστική δράση μπορεί να έρθει πιο εύκολα τώρα… αλλά μπορεί επίσης και ο θυμός και η σύγκρουση.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα και δραστηριότητες και να προχωρήσετε τα παλιά σας έργα μπροστά, εκμεταλλευόμενοι το θάρρος και την τόλμη που πλανάται τώρα στην ατμόσφαιρα.

 

Ωστόσο, τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα εάν μπορέσετε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια σε κάποιον συγκεκριμένο στόχο, αντί να προχωράτε μόνο παρορμητικά. Η τάση να παίρνουμε ρίσκα είναι επίσης υψηλή τώρα, το οποίο μπορεί να είναι μια μικτή ευλογία.

zodia-taro-45

Είναι καλύτερο να αποφύγετε τις επιπλοκές και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την απερισκεψία ή την ανευθυνότητα, αλλά χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να βρείτε το θάρρος να λάβετε μια προγραμματισμένη δράση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αστρολογια 29 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (στον Αιγόκερω)

Βαθιές γνώσεις και παθιασμένη επικοινωνία είναι δυνατά στο πλαίσιο της παρούσας διέλευσης… αν και το ίδιο είναι και η πιο απότομη ομιλία από αυτή που σκοπεύατε σε πράγματα που μπορεί να απαιτούν λίγη λεπτότητα ή διακριτικότητα. Αυτή μπορεί να είναι μια νέα αρχή για την κατανόηση των βαθύτερων κινήτρων και της δυναμικής του τι συμβαίνει στη ζωή σας, αν και αυτό θα μπορούσε να συμβεί με μεγάλη ένταση ή εμμονή.

Το φως μπορεί να αρχίσει επιτέλους να μπαίνει στις σκοτεινότερες γωνιές που σας είχαν ξεφύγει. Παρά το γεγονός ότι αυτό που θα δείτε εκεί μπορεί να είναι τόσο διαφωτιστικό όσο και ανησυχητικό, είναι τελικά κάτι που θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να μπορεί να μετατρέψει την ψυχική οπτική σας σε κάτι πιο ουσιαστικό και ανθεκτικό.

zwdia shmera

Αυτή είναι η εποχή που μπορείτε να αρχίσετε να καταστρέφετε και να αφήνετε πίσω σας παλιές, φθαρμένες αντιλήψεις ή αναποτελεσματικές μορφές επικοινωνίας.

Μπορεί επίσης να έχετε αυξημένη την ικανότητα να παίρνετε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις πληροφορίες και να τις μετατρέπετε σε κάτι θεραπευτικό… ή τραυματικό.

Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά. Γράψτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας για να συλλάβετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε τις βαθύτερες ιδιότητες της.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Σημείωση: Ο Ερμής είχε σταθεροποιηθεί ανάδρομος στις 19 Δεκεμβρίου 2016, μόλις δύο μοίρες μακριά από μια ακριβή σύνοδο με τον Πλούτωνα. Τώρα τον προλαβαίνει και συνενώνονται ακριβώς. Μην εκπλαγείτε αν κάποια θέματα από τον χρόνο που ο Ερμής ήταν σταθεροποιημένος προκύψουν και πάλι.

Τώρα είναι η ώρα να δράσετε πάνω σε αυτά που ερευνήσατε και ανακαλύψατε έκτοτε. Μπορεί να είστε σε θέση να δείτε βαθύτερα σε κάποια κατάσταση που παρουσιάστηκε εκείνη τη στιγμή και τώρα έχετε καλύτερη εικόνα για να την αντιμετωπίσετε αποτελεσματικότερα. Επιλέξτε την κατεύθυνση σας με το μετασχηματισμό στο μυαλό σας – τη θετική και σε βάθος αλλαγή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia