Αστρολογια 28-29/08 Ο Ερωτας ειναι Τωρα

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογια 28 Αυγούστου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία ( Παρθένο)

Ο ρομαντισμός είναι στον αέρα, η αρμονία αντανακλάται σε οτιδήποτε γύρω σας και η αγάπη και η ομορφιά, αφθονούν! Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή γλυκού ελέους, ευχαρίστησης και ειρήνης, τόσο προσωπικά, όσο και στις σχέσεις.

Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που η ικανότητά σας να προσελκύσετε χρήματα, πόρους και ανταμοιβές στη ζωή σας είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Μπορεί να σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα λαχείο!

 

Ή ίσως να χαρίσετε στον εαυτό σας κάποιες ανέσεις, όπως ένα μασάζ ή ένα διπλό brownie σοκολάτας ή οτιδήποτε που κάνει τις ενδορφίνες να ρέουν! Δυστυχώς, αυτή μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που είστε επιρρεπείς στις υπερβολές σε απολαύσεις ή που υπερεκτιμάτε τους πόρους σας.

zodia-taro-45

Απολαύστε βεβαίως αυτή την υπέροχη αίσθηση της ενέργειας, αλλά είναι επίσης έξυπνο να κρατήσετε τις “εξαρτήσεις” σας υπό έλεγχο. Μην αγνοήσετε εντελώς τη διατροφή σας, τον προϋπολογισμό σας ή το ρεαλισμό σας στις σχέσεις.

zwdia-66

29 Αυγούστου – Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη ( Παρθένο)

Οι κοινωνικές συνδέσεις, η διπλωματική επικοινωνία και η δεκτική επίγνωση χαρακτηρίζουν αυτή τη διέλευση. Μπορεί να είναι μια καταπληκτική στιγμή για να διαπραγματευθείτε συμβάσεις ή συμφωνίες, διότι η επικοινωνία ρέει συνήθως εύκολα. Εστιάστε την επίγνωση σας στην επίτευξη μιας αμοιβαία ισορροπίας ανάμεσα σε εσάς και το άλλο πρόσωπο. Μια λύση που

προσφέρει κέρδος και για τους δύο είναι ιδιαίτερα εύκολο να επιτευχθεί τώρα – σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που θα μπορούσε να είναι δελεαστικό να πείτε μόνο ότι νομίζετε ότι το άλλο πρόσωπο θέλει να ακούσει (που μπορεί να είναι ή να μην είναι σοφό). Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή εκτίμησης και έκφρασης της ομορφιάς, της ευχαρίστησης και του αισθησιασμού.

zwdia shmera

Αν υπάρχει κάποιος που θέλετε να έρθετε πιο κοντά (από ερωτική άποψη, από φιλική, επιχειρηματική, συνεργατική, ή ακόμα και με έναν αντίπαλο!), το να μιλάτε απαλά και να ακούτε με δεκτικότητα μπορεί να είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει αυτή την πόρτα. Μπορεί επίσης να πάρετε νέες δημιουργικές ιδέες από τις αλληλεπιδράσεις σας με τους ανθρώπους ή από την παρατήρηση τους.

29 Αυγούστου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Τοξότη / Παρθένο)

Για μια εβδομάδα περίπου, μπορεί να αισθάνεστε ότι οι ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες συνθήκες είναι σε αντίθεση με αυτό που πιστεύετε πως είναι ο ανώτερος σκοπός σας ή η βέλτιστη κατεύθυνση στη ζωή. Μπορεί να αισθανθείτε σε αντίθεση με τους άλλους, ή στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Από την άλλη πλευρά, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που αναγκάζεστε να λάβετε μια προσωρινή «παράκαμψη» μακριά από την πορεία που έχετε επιλέξει καθώς αυτό μπορεί να σας φέρει μια ευκαιρία να συγκεντρώσετε νέους πόρους, πληροφορίες ή διορατικότητα που μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει περισσότερο μακροπρόθεσμα, από ότι αν είχατε μείνει στον δρόμο σας. Ωστόσο, δεν υπάρχει ποτέ ένας μόνο τρόπος που βιώνεται μια δεδομένη διέλευση.

Το ερώτημα είναι: το να φύγετε από τον δρόμο σας είναι κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να αποφύγετε κάτι που θα έπρεπε να αντιμετωπίσετε; Ή μήπως αυτή η παράκαμψη σας φέρνει μια νέα προοπτική ή τους πόρους στους οποίους αντιστέκεστε επειδή είναι έξω από τον δρόμο σας; Είτε έτσι, είτε αλλιώς, είναι καλή ιδέα να εξισορροπήσετε τις παρορμήσεις και τα πάθη σας με επίγνωση και συνειδητοποίηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67