Αστρολογια 28/04 – 22/05 Καταρευση των Επικοινωνιων

zwdia-fwtia

Ο Ερμής Σταθεροποιείται  Ανάδρομος (στον Ταύρο, μέχρι τις 22 Μαΐου)

Ναι, ήρθε πάλι αυτή η στιγμή! Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομός για τις επόμενες τρεις και παραπάνω εβδομάδες. Μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά από την σημερινή ημέρα, ο Ερμής κινείται πολύ αργά ή σταματάει (εξ ου και οι φράσεις σταθεροποιείτε, ή κάνει στάση).

Κατά αυτή την περίοδο μπορεί να βιώσετε ένταση, απογοήτευση, σύγχυση, παρεξηγήσεις, ή να νιώθετε ότι καθυστερεί η πρόοδος σας.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι συνήθως μια καλή περίοδος για να επανεξετάσουμε, να διασκευάσουμε, να σκεφτούμε και να ξεμπερδεύουμε με παλιές εκκρεμότητες, παρά να ξεκινήσουμε νέα εγχειρήματα.

zodia-taro-45

Είναι χαρακτηριστικό για νέες ιδέες και πληροφορίες να προκύπτουν αργότερα μέσα στον ανάδρομο κύκλο, εκεί που δεν τις περιμένατε, γεγονός που μπορεί να αλλάξει την ευρύτερη εικόνα. Λόγω αυτού συνήθως συνίσταται να αποφεύγουμε την λήψη σημαντικών ή τελικών αποφάσεων (πχ, υπογραφή συμβολαίων ή να το ξεκίνημα νέων έργων), κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας και μέχρι μετά από δύο εβδομάδες που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Εν των μεταξύ, όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος να περιμένετε το αναπάντεχο και αφήστε πολύ επιπλέον χρόνο όταν οργανώνετε το πρόγραμμα σας ( για να ελαχιστοποιήσετε όποιες διαταραχές από καθυστερήσεις και επιπλοκές).

Παραμείνετε ευέλικτοι και μάθετε να συμβαδίζετε με τα παράξενα. Είναι σύνηθες να πρέπει να ξανασχεδιάζετε ραντεβού ή να ξανακάνετε πράγματα, διότι οι οδηγίες ή οι πληροφορίες που πήρατε την πρώτη φορά, ήταν μπερδεμένες. Κάντε κάποια πράγματα που χρησιμοποιούν το διαισθητικό, δημιουργικό, μη ορθολογικό μυαλό σας για ένα διάστημα, μέχρι ο Ερμής να γυρίσει και πάλι στην ορθή του πορεία.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που δεν μπορεί να αναβληθεί, μην εκπλαγείτε αν στη συνεχεία θα χρειαστεί να ξανακάνετε κάποια πράγματα. Μπορεί να βοηθήσει το να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τριπλό – τσεκάρετε αυτά που κάνετε, αλλά κάποιες από τις ατυχίες δεν μπορούν πάντα να προβλεφθούν ή να προληφθούν, οπότε μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας ( ούτε με τους άλλους).

zvdia-zwdia-tarw

Να θυμάστε πως ο Ερμής λατρεύει τις φάρσες. Είναι ο χρόνος του παιχνιδιού του. Θα βοηθήσει το να μάθετε να γελάτε μαζί του.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ταύρο, γεγονός που μπορεί να επιβραδύνει τις σκέψεις σας και να σας βάλει σε ένα βιωματικό είδος φάσης. Μπορεί να παρατηρήσετε πως «σκέφτεστε» με το σώμα σας, το οποίο επικοινωνεί αυτά που θέλετε να πείτε ή το κάνετε χωρίς να χρειάζεστε λόγια ή συνειδητή σκέψη.

Μπορεί να νιώθετε κάπως «αλλού» ή να είστε ψυχικά υποτονικοί, όπως μετά το ξύπνημα από βαθύ ύπνο. Αυτό είναι πιθανό να συμβαίνει επειδή το μυαλό σας είναι πιο συντονισμένο με το σώμα σας τώρα, από ότι με τις λέξεις και τη γλώσσα. Η διαίσθηση σας μπορεί να σας λέει περισσότερα από ότι οι συνειδητές σας σκέψεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ίσως είναι καλό να μπείτε σε μια ρουτίνα που απλά κάνετε αυτό που έχετε να κάνετε και δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε πολύ – κάτι σαν κινούμενο διαλογισμό. Χαλαρώστε, «μην σπρώχνετε το ποτάμι» και δώστε στο μυαλό σας τη ξεκούραση που του αξίζει. Αν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε λέξεις και συγκεντρωμένη σκέψη, δώστε στον εαυτό πολύ χρόνο για να προετοιμαστεί και σχεδιάστε το πλάνο δράσης σας.

Οι βασικές ημερομηνίες του κύκλου του Ερμή είναι:

14 Απριλίου: ο Ερμής εισέρχεται στην σκιά

28 Απριλίου: ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος

9 Μαΐου: ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο

22 Μαΐου: ο Ερμής σταθεροποιείται σε ορθή πορεία

7 Ιουνίου: ο Ερμής αφήνει την σκιά

6 Ιουλίου: ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο

zwdia