Αστρολογια 28/08-03/09 Επιτελους Φως στο Τουνελ

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Μην ζοριστείτε με τα μικροπράγματα αυτή την εβδομάδα, ούτε να τα παραμελήσετε! Το γεράκι της πληροφόρησης ο Ερμής, θα εξακολουθήσει να πορεύεται ανάδρομος για άλλες οκτώ ημέρες, μέχρι την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Καλό θα είναι να περιορίσετε λίγο τον αυθορμητισμό σας μέχρι τότε, γιατί δεν πρέπει να αφήσετε την εξέλιξη των σχεδίων σας στην τύχη.

zodia-taro-45

 

Ο πλανήτης της επικοινωνίας διασχίζει με την όπισθεν την Παρθένο, κάτι που μπορεί να αναστατώσει τον προγραμματισμό σας, την αποστολή και λήψη πληροφοριών και στοιχείων.  Προτιμήστε να στείλετε ατομικά μηνύματα… Λίγος επιπλέον κόπος στη διεκπεραίωση και οργάνωση, είναι καλύτερος από την ταλαιπωρία της διόρθωσης αργότερα.

Η γραμμή που χωρίζει τα γεγονότα από τη φαντασία, μπορεί να γίνει εξαιρετικά αμυδρή κατά το πρώτο μισό αυτής της εβδομάδας. Αν νιώθετε ότι οι συζητήσεις ξεφεύγουν από το αντικείμενό τους, μην μπαίνετε στη διαδικασία διευκρινήσεων. Το καλύτερο είναι να υποχωρήσετε και να εστιάσετε στην εσωτερική σας διάνοια. Όπου είναι εφικτό, αποφύγετε αυτές τις μέρες να δεσμευτείτε με αποφάσεις και συμφωνίες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Όλα θα είναι πολύ πιο διαυγή από τις 5 Σεπτεμβρίου και μετά – είτε ακόμη καλύτερα από τις 19 Σεπτεμβρίου και μετά, που θα καταλαγιάσει τελείως η σκιά της επιρροής του ανάδρομου Ερμή.

Για όσα δεν μπορείτε να αναβάλετε μέχρι τότε, φροντίστε να εξοπλιστείτε με μεγεθυντικό φακό για να μελετήσετε με πολλή προσοχή την παραμικρή υποσημείωση, και μην διστάσετε να διαπραγματευτείτε!

Στο μεταξύ, την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο φτερωτός αγγελιαφόρος θα βγει από την Παρθένο και θα περάσει με την όπισθεν στον κραυγαλέο Λέοντα. Ίσως τώρα να νιώσετε την παρόρμηση να προμηθευτείτε ό,τι πιο λαμπερό και πρωτοποριακό δείτε στις βιτρίνες, για την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας.

zwdia-768

Η συμβουλή για εσάς, είναι να κρατήσετε την απόδειξη! Τα εντυπωσιακά και πανάκριβα κομμάτια θα σας έλκουν, οι πάντες θα σας λένε πόσο πολύ σας πάνε. Όμως όταν τα δείτε ξανά στην ηρεμία του σπιτιού σας και ζητήσετε τη ρεαλιστική γνώμη των ατόμων που σας αγαπούν, το πιο πιθανό είναι να αναθεωρήσετε!

Δεν αποκλείεται να συμβεί και ακριβώς το αντίθετο, με τον πύρινο Λέοντα να διέπεται από τον ανάδρομο Ερμή. Οι εκτιμήσεις σας μπορεί να είναι υποδεέστερες των καταστάσεων, ακόμη και για τις σπίθες των φλερτ που θα προκύψουν. Ας έχετε συνεχώς στο μυαλό σας να κινήστε με χαμηλή ταχύτητα, γιατί θα υπάρχει μια τάση ρομαντισμού σε σημείο να παραπλανήσετε τον εαυτό σας. Για να μην αποκλείσετε μια καλή ευκαιρία, προτιμήστε να παρατείνετε την περίοδο της γνωριμίας – κάτι που θα φουντώσει πιο πολύ τον πόθο, αν έχετε πετύχει τη σωστή φλέβα χρυσού!

zwdia

Το Σαββατοκύριακο στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου ανήκει στην επίδειξη, και ούτε ο ανάδρομος Ερμής δεν θα μπορεί να χαλάσει αυτή την παρέλαση! Ένα φλογερό τρίγωνο, ανάμεσα στον πυροκροτητή Άρη από τον Λέοντα και τον δημαγωγό Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να μετατρέψει τον κόσμο σε ένα πελώριο σόου ταλέντων με τίτλο «ο Εαυτός μου κι Εγώ»!

Οι εντυπωσιακές ιδέες θα ζευγαρώσουν με απαράμιλλες επιδείξεις εγωλατρίας, ικανές να αφήσουν τους πάντες με το στόμα ανοικτό από δέος. Με την παρέα του Άρη και του Ουρανού, ίσως να αναδυθούν πάλι οι όποιοι φωνακλάδες «ηγέτες» και να ανέβουν στα βάθρα. Διατηρήστε όση ψυχραιμία διαθέτετε και μην πιστέψετε όλα όσα ακούσετε. 

Κάτι στο οποίο μπορείτε να επενδύσετε τώρα, είναι η δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την τεχνολογία. Δοκιμάστε καινούργια προγράμματα και ετοιμάστε κοστολόγια παραγωγής, καθώς ένα ψηφιακό εγχείρημά σας ίσως να είναι πιο εφικτό απ’ όσο φαντάζεστε.

Προσέξτε μόνο να μην προωθήσετε κάτι αμφισβητήσιμο, γιατί δεν θα αξίζει τον κόπο η αντίδραση που θα προκαλέσετε. Αρκεί μια παρορμητική ανάρτηση ή μια διχαστική προτροπή, για να επιφέρει δράματα για μέρες ή και μήνες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot