Αστρολογια 28/09 Μια Ξεχωριστη Ημερα

erwtiki-astrologia

Αστρολογια 28 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Χείρωνα ( Παρθένο / Ιχθύες)

Θα μπορούσατε να βιώσετε επιπλέον ευαισθησία, συμπόνια ή συμπάθεια προς τα προβλήματα και τη δυστυχία των άλλων υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Μια πιθανότητα είναι ότι θα συναντήσετε περισσότερους ανθρώπους από ότι συνήθως που θα παλεύουν με προβλήματα που τραβούν την προσοχή σας.

zodia-taro-45

Μια άλλη πιθανότητα είναι να είστε στην πλευρά της λήψης του αποτελέσματος του πόνου τους – για παράδειγμα, κάποιος να ξεσπάει την απογοήτευσή του ή την αποθάρρυνσή του πάνω σας.

 

Ωστόσο, μια άλλη πιθανότητα είναι να συναντήσετε ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι και είναι σε θέση να σας προσφέρουν βοήθεια για τα δικά σας προβλήματα και τους αγώνες.

Μπορεί να είστε στην ξεχωριστή θέση να έχετε μια καθαρή εικόνα για τα προβλήματα των άλλων, ή τα δικά σας. Η ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών, ιδεών και θεωριών θα μπορούσε να είναι χρήσιμη.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη αλληλεπίδραση με κάποιον που εγείρει ένα παλιό θέμα για το ύφος της επικοινωνίας (για παράδειγμα, τα λόγια μπορεί να ειπωθούν με καλές προθέσεις, αλλά αντί αυτού να προκαλούν κακό). Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ακούσετε και να παρατηρήσετε και μπορεί να πιάσετε μια λάμψη κάποιας ειρωνικής ή παράδοξης αλήθειας

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 28 Σεπτεμβρίου – Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό (Ζυγό / Κριό)

Ποιο είναι καλύτερο: η σοφία ή η ιδιοφυΐα; Είναι καλύτερο να ψάξουμε την ανώτερη αλήθεια ή να καταστρέψουμε την περιορισμένη σκέψη; Ποιο πιστεύετε ότι είναι πιο σημαντικό: να τιμούμε έναν κώδικα αξιών και ηθικής ή να αποφασίζουμε μόνοι μας τι είναι σωστό την δεδομένη στιγμή; Θα προτιμούσατε να έχετε (ή να είστε) έναν μέντορα που μοιράζεται τη γνώση του ή να ξεχωρίζατε ως ξεχωριστοί (ή περιθωριοποιημένοι) μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων που σκέφτονται το ίδιο;

Αυτού του είδους οι ερωτήσεις θα σας απασχολούν αυτό τον καιρό. Ο Δίας θέλει να φτάσει στον επόμενο ορίζοντα, πάντα εξερευνά. Αυτό το μέρος μας επιδιώκει τη γνώση, την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και τις αρχές, ώστε να γίνει ένα καλύτερο άτομο που ζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Ο Ουρανός, από την άλλη πλευρά, έχει να κάνει με την απελευθέρωση από οτιδήποτε μας περιορίζει ή μας κρατά πίσω. Αυτό το μέρος μας προσπαθεί να ξυπνήσει, να επεκτείνει την γνώση μας και να είναι ανοικτό σε πράγματα απέναντι στα οποία κρατάμε αμυντική στάση ή φοβόμαστε να τα αντιμετωπίσουμε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Μπορεί να φαίνεται ότι αυτές οι δύο ενέργειες είναι πολωμένες. Ίσως αισθάνεστε ότι πρέπει να επιλέξετε τη μία κατεύθυνση από τις δύο. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε προσηλωμένοι στην μία πλευρά, ενώ κάποιος άλλος προσωποποιεί την άλλη.

Για παράδειγμα, μπορεί να βρείτε έναν δάσκαλο που σας εμπνέει, αλλά για να μάθετε απ’ αυτόν θα πρέπει να κάνετε τα πράγματα με τον δικό του τρόπο· το να υποστηρίζετε τις δικές σας απόψεις ή να σκέφτεστε ανεξάρτητα, αποθαρρύνεται. Ή μπορεί να έχετε μια παρέα που όλοι μοιράζονται ορισμένες αξίες ή προτεραιότητες, αλλά εσείς να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά και αυτό να προκαλέσει κάποια διχόνοια ανάμεσα σας.

Αυτό πρέπει να θυμάστε: ο Δίας και ο Ουρανός έχουν ορισμένα πράγματα κοινά και μπορούν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, αν μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό να επιλέξετε τον ένα και να απορρίψετε τον άλλο. Η εύρεση της ισορροπίας θα κάνει αυτή τη διέλευση πολύ πιο ήρεμη, γόνιμη και παραγωγική.

Τα μέρη του εαυτού σας που αντιστοιχούν τόσο στον Δία όσο και στον Ουρανό ψάχνουν μια ανώτερη αλήθεια και μια ευρύτερη προοπτική. Και οι δύο ενέργειες θέλουν να σας ανατάσσουν πάνω από τους συνηθισμένους, κοντόφθαλμους ή πεισματάρικους τρόπους σκέψης. Για να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των αντικρουόμενων πλευρών αυτών των ενεργειών, προσπαθήστε να κάνετε μερικά βήματα πίσω, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε την ευρύτερη εικόνα που ενσωματώνει και τις δύο πλευρές. Αντί να επιλέξετε τη μία, βρείτε έναν τρόπο για να μπορέσετε να καταλάβετε πώς βγάζουν και οι δύο νόημα ταυτόχρονα.

Αυτή είναι η τελευταία από τις τρεις διελεύσεις αυτής της όψης: Δεκέμβριος 2016, Μάρτιος 2017 και Σεπτέμβριος 2017. Αυτή είναι μία διαδικασία αποκάλυψης της φώτισης, της κατανόησης, της ανακάλυψης και της γνώσης που διαρκεί ένα μήνα. Σκεφτείτε τους τελευταίους δέκα μήνες, πώς η εικόνα σας για τον κόσμο, οι απόψεις σας και η σοφία σαςέχουν αλλάξει. Τι έχετε μάθει όλον αυτό τον καιρό και πώς αυτό έχει αλλάξει το πώς βλέπετε τη ζωή;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66