Αστρολογια 29/05 – 08/06 Ολα για την Αγαπη

αστρολογια 29 Μαΐου έως 8 Ιουνίου – Όψη  Μεγάλου Σταυρού μεταξύ Ήλιου / Αφροδίτης, Κρόνου, Δία, Ποσειδώνα

Υπήρχε μία όψη Τ-τετραγώνου μεταξύ Δία-Ποσειδώνα-Κρόνου να αιωρείται πάνω από το κεφάλι μας για λίγους μήνες, που έφτασε στο κοντινότερο σημείο της τον τελευταίο καιρό. Αυτό το Ευμετάβλητο Τ-τετράγωνο έκανε τα πράγματα ιδιαίτερα ολισθηρά, εύπλαστα και ακανόνιστα και πιθανώς να επιθυμούσατε διακαώς να γίνουν πιο σταθερά, συνεπή και να κινηθούν προς τα εμπρός.

Από τις 29 Μαΐου και περίπου μέχρι τις 8 Ιουνίου αυτό το T-Τετράγωνο κερδίζει επιπλέον εστίαση, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη κινούνται προς την κενή γωνία του Τ-τετραγώνου για να σχηματίσουν ένα μοτίβο Μεγάλου Σταυρού. Ολόκληρο το σχήμα του Σταυρού είναι πιο κοντά στις 1 με 4 Ιουνίου.

 

Αυτή η εστίαση μπορεί να βιωθεί σαν μια ευλογία ή ένα αίνιγμα, ή ίσως ένα κομμάτι και από τα δύο. Θα μπορούσε να φέρει την χαοτική ασάφεια σε πεντακάθαρη εστίαση και να μας κάνει όλους να τρελαθούμε! Ή θα μπορούσε να μας επιτρέψει να πατήσουμε μέσα στη δίνη και να σερφάρουμε από μέσα της.

zodia-taro-45

Ο Ήλιος όντας ένας από τους επιβαίνοντες στην επιπλέον γωνία θα προσθέσει ζωντάνια και ευεξία, η οποία μπορεί να μας δώσει περισσότερη δύναμη θέλησης, αποφασιστικότητα και κίνητρο για να ξεπεράσουμε το χάος. Όντας στους Διδύμους, μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε τον διαφωτισμό ιδεών και την ευαισθητοποίηση και να αισθανθείτε την ανάγκη να τα εκφράσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η Αφροδίτη είναι σε σφιχτή Σύνοδο με τον Ήλιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και στην πραγματικότητα ο Ήλιος και η Αφροδίτη κάνουν την ακριβή Σύνοδο τους, ενώ είναι σε αυτόν τον Μεγάλο Σταυρό (6 Ιουνίου).

Η Αφροδίτη στους Διδύμους προσθέτει τη δυνατότητα να εκφράσουμε αυτή τη δυναμική ενέργεια του Σταυρού με λέξεις, κινήσεις, δημιουργικότητα και ισορροπία.

Το γεγονός ότι το ζεύγος Ήλιου-Αφροδίτης εμπλέκεται σε αυτό το αγχωτικό, δυναμικό μοτίβο σημαίνει ότι όλα αυτά καλά πράγματα – η ζωτικότητα, η ευημερία, η χάρη, το στυλ και η επικοινωνία – θα πρέπει πρώτα να αναρριχηθούν πάνω από εμπόδια και να παλέψουν με τη σύγκρουση, στο δρόμο τους προς τον έξω κόσμο.

zwdia-fotia

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορεί να πάρει κάποια αλληλεπίδραση με φίλους, συναδέλφους, γείτονες ή άλλους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας, προκειμένου να βγάλετε αυτές τις λέξεις και τους δημιουργικούς χυμούς σας.

Ο τρόπος για να το ξεπεράσετε αυτό, αν βρεθείτε στη μέση της συνεχούς αναταραχής, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να παραμείνετε περίεργοι, να συνεχίσετε να ενδιαφέρεστε και να προχωράτε προς τα εμπρός ένα βήμα την φορά. Θα μπορούσα να το παρομοιάσω με το να περνάτε μέσα από ένα ρυακι πηδώντας από πέτρα σε πέτρα.

zwdia-agnh

Υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία που μπορεί να σας περάσει απέναντι γρήγορα – δεν βιάζεστε και δεν γίνεστε υπερβολικά προσεκτικοί. Δεν είναι όλες οι πέτρες σταθερές και μερικές μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε πως θα πέσετε με τα μούτρα στο νερό, αλλά το κόλπο είναι να μπείτε σε ρυθμό και να εμπιστεύεστε την ενστικτώδη κίνηση σας. Μείνετε ξύπνιοι, ενήμεροι και προσεκτικοί.

Από τις 6 με 8 Ιουνίου η Αφροδίτη θα είναι στην καρδια του Ηλιου, το οποίο συνήθως ενισχύει την πλανητική ενέργεια της. Είναι η στιγμή που μπορείτε να αγκαλιάσετε τις αλληλεπιδράσεις σας, τις κοινωνικές διασυνδέσεις και τους πόρους σας. Η αίσθηση της ισορροπίας είναι πολύ πιθανό να βρεθεί μέσω της ρυθμικής, αέναης κίνησης που προσαρμόζεται γρήγορα και διαισθητικά στην κατάσταση που αλλάζει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75