Αστρολογια 29/07-29/12 Ακραιες Καταστασεις

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολογια ο  Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος για πέντε μήνες κάθε χρόνο. Ο τελευταίος ανάδρομος κύκλος του Ουρανού ήταν στις 26 Ιουλίου με 15 Δεκεμβρίου, 2015, επίσης στο ζώδιο του Κριού. Ο Ουρανός έχει καταλάβει τον Κριό από τον Μάιο του 2010 και θα είναι εδώ μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Κυβερνήτης του διαβόητου επαναστάτη του Ζωδιακού κύκλου, του Υδροχόου, ο Ουρανός έχει να κάνει με την ελευθερία – θα κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει κύματα και να ανατρέψει την ατζέντα του Αφέντη. Ο Ουρανός αψηφά την παράδοση και αγκαλιάζει την εκκεντρικότητα.

 

Η ενέργειά του είναι καινοτόμα, πρωτότυπη και προοδευτική. Οι τομείς της ζωής που σχετίζονται με αυτόν τον πλανήτη είναι η φώτιση, η αντικειμενικότητα, η εφευρετικότητα, η έρευνα και η ανακάλυψη. Ο Ουρανός είναι η σπίθα της περιέργειας που μας ωθεί να κάνουμε ερωτήσεις.

zodia-taro-45

Ο Ουρανός στον Κριό εκδηλώνεται συλλογικά ως μια αναταραχή στην κοινωνία. Όταν οι συμβάσεις και οι παραδόσεις αμφισβητούνται, η αλλαγή ακολουθεί κατά πόδας. Οι αλήθειες που έχουν συγκαλυφθεί ή αγνοούνται έρχονται στο φως. Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να δείτε πώς ο παγκόσμιος μετασχηματισμός ανθίζει εκθετικά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα πολιτικά συστήματα αντιμετωπίζουν απαιτήσεις για επανεξέταση, όπως δεν έχουμε δει ποτέ στη σύγχρονη εποχή. Αυτό είναι που συμβαίνει όταν η φωτιά του Κριού αναφλέγει την ανορθοδοξία του Ουρανού. Το Κριάρι, που είναι το πρώτο ζώδιο του κύκλου, απαιτεί την επιστροφή στο σημείο μηδέν. Ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα προφανώς δεν λειτουργεί. Όλα αυτά που έχουν κατασταλεί – η διαφθορά, τα σκάνδαλα, η υποκρισία – θα συνεχίσουν να επιστρέφουν στην επιφάνεια.

Όταν ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος, τα προβλήματα παρουσιάζονται άμεσα και επιθετικά, δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε. Η ζωή μπορεί να φαίνεται ακραία και βίαιη. Εδώ μπορεί να γίνουμε ανήσυχοι, απερίσκεπτοι, ανεύθυνοι, υπερβολικοί. Σε σύγκριση με τις ανάδρομες περιόδους του Κρόνου, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα, η ανάδρομη πορεία του Ουρανού είναι διαβολική στο ρυθμό της.

zwdia - love

Όλα στη ζωή (συμπεριλαμβανομένων και των αποκαλύψεων, ευτυχώς) θα έρθουν ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση. Οι προτεραιότητες και οι αξίες θα γίνουν γρήγορα σαφείς. Στη θεωρία, αυτό οδηγεί σε νέα επίπεδα συνειδητής ευαισθητοποίησης. Αλλά αν αποτύχουμε στις δοκιμασίες του, ο Ουρανός συστηματικά θα ξεφλουδίσει κάθε τελευταία μικρή πτυχή της ζωής που δεν ενσωματώνετε πλήρως στην υποχρέωσή μας να είμαστε ανεξάρτητοι. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και να μάθουμε την τέχνη του αυθορμητισμού.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας μας ωθούν έξω από τις δουλειές μας, τις σχέσεις μας, τις προοπτικές μας και τις συμπεριφορές που μας έχουν παγιδεύσει σε μια κατάσταση άγνοιας.

Αυτές οι πλανητικές ανάδρομες πορείες παίρνουν μακριά ότι έχουμε αποδεχτεί στα τυφλά. Αφού έχει στηθεί το σκηνικό, ο ανάδρομος Ουρανός απογειώνεται σαν ένας τρελός επιστήμονας πάνω σε ένα ασταθές ιπτάμενο μαραφέτι. Η ζωή πρόκειται να γίνει πολύ παράξενη και γεμάτη από το εντελώς απροσδόκητο.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις  για την θεση του ουρανου 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ο ανάδρομος Ουρανός σηκώνει παλιά ξεχασμένα πέπλα. Αυτό που βλέπουμε από κάτω δεν είναι πάντα όμορφο, αλλά αυτό είναι ένα σημάδι του ότι έχουμε παρά-βολευτεί και πρέπει να συνεχίσουμε να κινούμαστε. Κάποιοι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, αισθανόμαστε μια μετατόπιση να συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αλλά δεν μπορούμε πάντα να αξιοποιήσουμε σωστά την ενέργεια, οπότε μπορεί να περάσετε περισσότερο χρόνο επεξεργαζόμενοι, παρά να δράτε. Δεν είναι ασυνήθιστο να αισθάνεστε ιδιαίτερα χαμένοι ή αγχωμένοι κατά τη διάρκεια αυτών των φάσεων. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ραγδαίες αλλαγές της προσωπικότητας / προοπτική σας.

Ο ανάδρομος Ουρανός κορυφώνει τα ανυπότακτα πρότυπα σκέψης. Όταν ο Ουρανός γυρίσει και πάλι σε ορθή πορεία, θα συνεργαστούμε άμεσα με τη νέα μας εσωτερική σοφία και θα καταλάβουμε αυτές τις αλλαγές. Προς το παρόν, ο εσωτερικός επαναστάτης δεν έχει την πολυτέλεια να παραιτηθεί και να προβληματιστεί με τέτοια φίνα θέματα. Αυτό είναι ασυνήθιστο για μια ανάδρομη πορεία, καθώς είμαστε συνήθως αρκετά σκεπτικοί από φύσης, μια εποχή που μπορούμε να ξεκουραστούμε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις πιο ενεργητικές, ανεμπόδιστες εκφράσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις  για την θεση του ουρανου 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Όπως ακριβώς και η φυσική κίνηση είναι μια οπτική ψευδαίσθηση, έτσι και τα αποτελέσματα της ανάδρομης πορείας είναι επίσης στη σφαίρα της φαντασίας. Ο ανάδρομος Ουρανός δίνει εντολή στην εσωτερική αλλαγή πριν από την εξωτερική εκδήλωση, αλλά αυτός είναι απατηλά ισχυρός μηχανισμός. Μην υποτιμάτε ή προσπαθείτε να ελέγξετε τον εσωτερικό επαναστάτη, αλλιώς θα βγει όλος μαζί, φαινομενικά από το πουθενά. Όπως και με κάθε πλανητικό ανάδρομο κύκλο, ο ανάδρομος κύκλος του Ουρανού είναι τελικά μια δοκιμασία και η συγκεκριμένη θερμαίνει σε βαθμό καψαλίσματος. Ο Ουρανός θέλει να μάθει πόσο καιρό μπορείτε να ανεχτείτε να συμπιέζεστε μέσα σε καλούπια, που δεν είναι εσείς, πριν ουρλιάξετε και ελευθερωθείτε.

Καταστρέψτε το κλουβί, τρέξτε μακριά από όποιον ή ότι σας κρατά σε αιχμαλωσία, ξεδιπλώστε τα φτερά σας, απελευθερώστε τη φωνή σας, αγγίξτε την αγριάδα που ζυμώνεται ακριβώς κάτω από το δέρμα σας. Προσοχή σε αυτούς που υπόσχονται τα πάντα, κρατήστε την ελευθερία σας ψηλά. Τα πάντα σχετικά με αυτή τη διέλευση μαρτυρούν το απρόβλεπτο, το στιγμιαίο, την καταστροφή ή την αρπαγή, εσείς αποφασίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66