Αστρολογια 29/08-04/09 Η Στιγμη της Αληθειας

erwtiki-astrologia

Αστρολογια Πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζωδιο του Τοξότη

Τρίτη, 29 Αυγούστου 

Ο Ήλιος στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Τοξότη. Τα τέταρτα της Σελήνης παρακινούν οριστικές αλλαγές. Αποτελούν ένα σημείο καμπής ή μια στιγμή αλήθειας.

zodia-taro-45

Η μεγάλη μεταβλητότητα στον ουρανό είναι κοσμική διέγερση, το σώμα επηρεάζεται, ηλεκτρίζεται. Αναμένετε πολλές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις να διαμορφωθούν σαν φωτεινό δαχτυλίδι, έναν κύκλο φωνών. Τα χέρια δουλεύουν, οι γλώσσες τρέχουν.

 

Ο Τοξότης είναι ο εκτοξευμένος στα ύψη που όλοι ζηλεύουμε, ζωντανός στο θαύμα που έχει ξεδιπλωθεί. Ο Τοξότης είναι η φωνή της ελευθερίας, το πνεύμα που χορεύει πριν από τη φυλή τα μεσάνυχτα. Ο Κένταυρος προτείνει μια πιο χαρούμενη στάση που συγχωρεί. Ξέρει ότι όλα είναι δυνατά.

Παρόλο που στροβιλίζεται στο κεχριμπαρένιο φως, ο ιδεαλισμός του Τοξότη δεν είναι πάντοτε αξιόπιστος. Τραβήξτε τα μάτια σας από τον κένταυρο που παίζει ζωηρά. Ελάτε στα χέρια της Παρθένου. Παρατηρήστε την ωριμότητα και τις μεθόδους της. Δείτε τον τρόπο με τον οποίο συνενώνει τα χέρια, τα ένστικτα και την γήινη δύναμη. Η συμβουλή της είναι αρχαία, προέρχεται απευθείας από τις ρίζες της Γαίας, παγωμένη από την αλήθεια.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η Παρθένος ρίχνει τους σπόρους της σε λεία πεύκα στον χρυσό κήπο της αυγής. Περνάει τα δάχτυλά της απαλά πάνω από τον καθένα, μιλάει απλά, καθοδηγεί και ταξινομεί. Για αιώνες κάθε φθινόπωρο ανακατεύει τους σπόρους της μπροστά μας. Και κάθε φθινόπωρο ο Τοξότης ξεπροβάλει από την πύλη.

Ο Τοξότης είναι επεκτατικός, είναι κάλος, αλλά είναι τρελός, αποδιοργανωμένος, πάντα τρέχει. Όταν τον βλέπεις να πλανάτε στα χωράφια, ρώτα τον, κάλεσε τον για τσάι. Μόνο όταν είναι ήρεμος μπορούμε να μάθουμε τους τρόπους του. Μην συγχέετε τον ενθουσιασμό του και την βροντερή φωνή του με την επιβεβαίωση. Επικεντρώστε το μάτι σας στην άκρη του βέλους και δείτε την τροχιά του σε δισεκατομμύρια κυματισμούς στην απόσταση μπροστά του, σταθεροποιημένο σε ένα αστέρι που κινείται χιλιάδες χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο, να κλονίζεται, να ετοιμάζεται, να βυθίζεται, να εκρήγνυται.

zwdia

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης έρχεται σε μια περίοδο που την ονομάζω «η πρώτη πύρινη εβδομάδα» του κύκλου της Παρθένου. Η ζωή θα χαλαρώσει λίγες μέρες αργότερα, όταν η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω, αλλά να ξέρετε ότι η συλλογική σωματική, σεξουαλική και κοινωνική ενέργεια της ανθρωπότητας θα αυξηθεί σημαντικά αυτή τη στιγμή! Σε αυτή τη φάση, η Σελήνη σχηματίζει ένα ισχυρό τρίγωνο (γωνία 120 μοιρών) με την Αφροδίτη σε έναν άλλο φλογερό αστερισμό: τον Λέοντα. Όλα τα τρίγωνα προτείνουν την αρμονία, και όλες οι αρμονικές όψεις που έχουν να κάνουν με την Αφροδίτη και την Σελήνη είναι ιδιαίτερα φιλικές και χαριτωμένες. Πιστεύω πώς αυτή θα είναι μια εξαιρετικά κοινωνική φάση της Σελήνης.

Αστρολογια 31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Μια καλή περίοδος για να φάτε, να φυτέψετε και να μαζέψετε ρίζες. Αυτές είναι μέρες γεμάτες με σκληρή δουλειά και απαράμιλλη εστίαση. Κοιμηθείτε αρκετά και μην τρώτε πολύ αργά το βράδυ. Αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία να κάνουμε κάποια δουλειά πριν η Σελήνη μας αποσπάσει την προσοχή με τη μαγεία του Υδροχόου και με την πλούσια ολότητα της.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αστρολογια 2 – 4 Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη στον Υδροχόο

Μια καλή περίοδος για να φάτε, να φυτέψετε και να μαζέψετε λουλούδια. Περιμένετε το απροσδόκητο και μην κάνετε κανένα οριστικό σχέδιο. Παράξενα πράγματα συμβαίνουν πάντα όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Προτείνω περιπέτειες και να κάνετε κάτι νέο. Μπορεί να αλληλεπιδράσετε με ξένους ή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα κοινωνικά μέσα, στο τηλέφωνο ή να εργαστείτε με την τεχνολογία σε κάποιο βαθμό. Ο Υδροχόος συσχετίζεται επίσης με τα παλιά πράγματα που γίνονται και πάλι νέα, έτσι το να βυθιστείτε στη βρωμιά ή να ψάξετε τα παλιά σας πράγματα θα ήταν ένας καλός τρόπος να έρθετε σε επαφή με αυτήν την αναγεννησιακή ενέργεια.

Αστρολογια 4η Σεπτεμβρίου: Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες αργά το βράδυ, σηματοδοτώντας το τέλος της φάσης του τετάρτου και την αρχή της φάσης της πανσελήνου.

Ο Τοξότης ο Αθώος μπαίνει χωρίς στόχο μέσα στο δάσος, κουνώντας την ουρά και λάμποντας, δυνατά πόδια αλόγου πάνω σε πέτρα και βρύα. Ο Τοξότης ο Φανερωτής ανεβαίνει σε μια σπειροειδή έλικα σε έναν γαλαξία πέρα από τον γνωστό. Σας εύχομαι μια δόση ζωής στο μέγεθος του Δία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot