Αστρολογια 29/08-04/09 Λαθη Παθη και Χρηματα

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια Εβδομαδιαια προβλεψη 29/08 – 4/09: Σπείρετε τώρα, για να θερίσετε!

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου η γοητευτική Αφροδίτη κάνει την ετήσια επίσκεψή της στον Ζυγό, που είναι το δεύτερο ζώδιο που κυβερνά μαζί με τον Ταυρο.

Μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου η ζωή θα κυλήσει σαν ένας μακροχρόνιος εορτασμός της μέρας των ερωτευμένων! Ο φτερωτός μικρούλης θα γυρίσει πολλές συναισθηματικές κομεντί στη διάρκεια αυτής της χρυσής περιόδου για το ρομαντισμό, και σίγουρα θα κάνει υπερκατανάλωση στα βέλη του!

 

Ο Ζυγός είναι ο εκπρόσωπος της συντροφικότητας στον ζωδιακό κύκλο. Άσχετα αν αφορά την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή, τώρα θα μπορέσετε να συνεργαστείτε, να συνυπάρξετε και να επικοινωνήσετε σε ένα πολύ χαρωπό κλίμα.

zodia-taro-45

Επίσης, τώρα θα ενδώσετε! Σε όλους θα αναδυθεί η κρυφή αδυναμία σε σχέση με τον εκλεπτυσμό, που μπορεί να αφορά το φαγητό, τα όμορφα ρούχα, τη μουσική και τις τέχνες, την κάθε είδους πολυτέλεια. Να είστε μόνο ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις δαπάνες σας όταν θα θέλετε να ικανοποιήσετε τις παρορμήσεις σας… Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, το χρήμα μπορεί να κυλήσει από τα χέρια σας σαν νεράκι.

zwdia-66

Υπάρχουν όμως και σοβαροί λόγοι που πρέπει να ενδώσετε στις δονήσεις αγάπης του πολυτελή Ζυγού. Την Τρίτη 30 Αυγούστου ο επικοινωνιακός Ερμής θα κάνει αλλαγή της πορείας του και θα γυρίσει ανάδρομος. Αυτή είναι η τρίτη μεταστροφή του, από τις 4 που του αναλογούν μέσα στο 2016. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ο πλανήτης της διαδρομών και μετακινήσεων θα διασχίσει και πάλι την αγχωτική Παρθένο, κάνοντας τους πάντες νευρωτικούς.

Η Παρθένος έχει την ιδιότητα να γίνονται τα πάντα «με αυτό τον τρόπο», θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η διαυγής του ζωδιακού κύκλου. Με τον Ερμή ανάδρομο ωστόσο, η αναστάτωση μπορεί να αγγίξει την παράνοια! Εδώ ο καθένας πρέπει να επιλέξει τις μάχες του…

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά τη μετάδοση και την ανταλλαγή πληροφοριών. Φροντίστε επισταμένως αυτή την περίοδο, να διαφυλάξετε όλα τα ευαίσθητα στοιχεία σας, τα αρχεία σας και ό,τι υλικό υπάρχει σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες συσκευές αποθήκευσης. Αλλάξτε και ελέγξτε κάθε κωδικό ασφαλείας, σε υπολογιστές, τράπεζες, λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, κινητά τηλέφωνα.

zwdia shmera

Να είστε επίσης ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συσκευές σας καθ’ αυτές. Θα είναι υπερβολικά εύκολο να ξεχάσετε το κινητό σας σε ένα ταξί ή να σας χυθεί καφές στο λάπτοπ ή το τάμπλετ σας. Τα λάθη και οι απροσεξίες αυτή την περίοδο, μπορούν να αποφευχθούν μόνο με πρόσθετη προσοχή.

Το θετικό με την ύπαρξη της Παρθένου σε όλο αυτό το σκηνικό, είναι ότι η παθιασμένη με τις λεπτομέρειες κόρη θα κεντρίσει τις ερευνητικές και μελετηρές σας ικανότητες. Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου που θα γυρίσει πάλι σε ορθόδρομη πορεία ο Ερμής της ταχύτητας, θα έχετε οπλιστεί με κάθε στοιχείο και νούμερο που χρειάζεστε, ώστε να κάνετε τις πιο ξεκάθαρες επιλογές σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Οι ειδήσεις δεν τελειώνουν εδώ… Αυτή την εβδομάδα αρχίζει και η εποχή των εκλείψεων! Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου το ουράνιο στερέωμα θα ηλεκτριστεί από την πρώτη Έκλειψη Ηλίου (θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη), στην ευαίσθητη και δομημένη Παρθένο. Ο Σεπτέμβριος περιλαμβάνει δύο εκλείψεις, και η δεύτερη θα είναι σεληνιακή στις 16 του μήνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσο και να μην θέλει κανείς να σκέφτεται ότι μπορεί κάποια στιγμή να τελειώνει το καλοκαιράκι, η έκλειψη της Πέμπτης θα θέσει τους πάντες σε σκεπτικό «επιστροφή στην εργασία». Αν και η ανάγκη για παραγωγικότητα πλανάται στον αέρα από τις 11 Αυγούστου του 2015, που ο άρχοντας Δίας εγκαταστάθηκε στην Παρθένο για 13 μήνες. Όσα σχέδια δρομολογήθηκαν υπό την επιρροή του Δία, από επαγγελματικά και εκπαιδευτικά μέχρι προσωπικά, αυτή η έκλειψη θα τους δώσει μια επιπλέον ενεργειακή ώθηση.

Τώρα αρχίζει μια περίοδος δράσης, και μάλιστα με ταχύτητα, γιατί ο Δίας ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου. Σημειώστε την ημερομηνία της 12ης Μαρτίου 2017 στο ημερολόγιό σας: θα είναι μέρα αποκάλυψης, καθώς η αντίστοιχη πανσέληνος στην Παρθένο θα σας αποδώσει τους καρπούς των σπόρων που θα σπείρετε γύρω σε αυτή την Πέμπτη. Σκεφτείτε πόσο τεράστια θα είναι εκείνη η σοδειά, που σπέρνεται με έκλειψη!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Η Παρθένος εξουσιάζει την υγεία, την οργάνωση, την καθημερινότητα της εργασίας και τις εκδηλώσεις προσφοράς. Υπό αυτή την έκλειψη θα έχετε κάθε δυνατότητα να ασχοληθείτε με τη φροντίδα του εαυτού σας. Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση προς τα πάντα, γι’ αυτό προσανατολιστείτε στην πιο

υγιεινή διατροφή, στην τακτική άσκηση αλλά και σε πρακτικές αποσυμφόρησης από το άγχος. Το μασάζ και ο βελονισμός είναι εξαιρετικές μέθοδοι.

Θέλετε να προσθέσετε εισόδημα στην τσέπη σας και να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας; Αναζητήστε ευκαιρίες προώθησης μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε παρακολουθήστε κάποια εξειδικευμένα σεμινάρια που θα ανεβάσουν τις αποδοχές σας.

zwdia-agnh

Η Παρθένος είναι παράλληλα το ζώδιο της ανιδιοτελούς προσφοράς. Έχετε την ανάγκη να προσφέρετε στο σύνολο, ακόμη και στο στενό πλαίσιο της κοινότητας ή της γειτονιάς σας;

Ψάξτε τις δραστηριότητες εθελοντισμού, προς παιδιά ή αναξιοπαθούντες ή άτομα τρίτης ηλικίας. Ό,τι και να κάνετε όμως, φροντίστε να έχετε ένα δομημένο πρόγραμμα δράσης. Η έκλειψη της Πέμπτης θα σχηματίσει ένα τετράγωνο έντασης με τον εμμονικό της δομής Κρόνο, που θα σας βοηθήσει να κάνετε χειροπιαστή πραγματικότητα ακόμη και τα πιο τολμηρά σας όνειρα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot