Αστρολογια 3ο Δεκαημερο Αυγουστος 2017

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια 21 – 31 Αυγούστου

Μια πραγματικά σημαντική ευκαιρία για οριοθετήσεις και πρόοδο, αυτό χαρίζει το σύμπαν σε όλους στις 21 Αυγούστου μέσω της Ηλιακής Έκλειψης. Σημειώστε ότι λίγο πριν την πραγματοποίησή της, ο Ήλιος και η Σελήνη θα σχηματίσουν τρίγωνο με τον Ουρανό, ενώ παράλληλα η Δήμητρα (αστεροειδής) θα βρεθεί σε τέλεια αντίθεση με τον Πλούτωνα. Αυτό θα προσδώσει στην ήδη ταραχώδη και αγχώδη ατμόσφαιρα, μια επιπλέον χροιά περιπλοκότητας…

Η αντίθεση που θα σχηματίσουν οι δύο αντίπαλοι, υποδεικνύει ότι η εξέλιξη που αναμένει τους πάντες στο εξής, θα πραγματωθεί μόνο εφόσον απαρνηθείτε κάτι ταυτόχρονα. Σαν ιστιοφόρα σε γαλήνια νερά, πρέπει να αλαφρύνετε το βάρος σας για να πλεύσετε πιο γρήγορα!

zodia-taro-45

 

Στις 22 Αυγούστου ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνά στην Παρθένο, για την ετήσια επίσκεψή του διάρκειας ενός μήνα. Την ίδια μέρα ο Άρης θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο, όψη που θα εντάξει στο σκηνικό τον απαραίτητο έλεγχο για να τιθασεύσετε τη φρενίτιδα της ενέργειάς σας, που θα έχει απελευθερωθεί από την Ηλιακή Έκλειψη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Εστία με τον Πλούτωνα στις 23 Αυγούστου, θα προσθέσει την εστίαση και την αποφασιστικότητα που απαιτούνται για να πραγματωθούν οι μεταμορφώσεις σας!

Με δεδομένο ότι οι εκλείψεις ξεδιπλώνουν τα αποτελέσματά τους σε ένα εύρος έξι μηνών, έχετε άπλετο χρόνο να ξεπακετάρετε την πραμάτεια τους και να την τακτοποιήσετε! Οι θετικές όψεις αυτών των ημερών, βοηθούν ακόμη περισσότερο να πάρετε ένα σημαντικό προβάδισμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ιδανική μέρα για επούλωση είναι η 24η Αυγούστου, που ο Ποσειδώνας θα βρεθεί σε εξάγωνο με την Αθηνά και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Χείρωνα. Η θεά της αγάπης θα συναντήσει και τον Ουρανό σε ένα τετράγωνο, στοιχείο που αφορά τον παράγοντα της έκπληξης προς ό,τι επιπλέον πρέπει να ειπωθεί ή να αποκαλυφθεί πριν περάσετε στο στάδιο της ίασης…

Ο Κρόνος εκτελεί ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 6 Απριλίου, αλλά στις 25 Αυγούστου θα γυρίσει ορθόδρομος. Όλο αυτό το διάστημα έχετε «ξεσκονίσει» κανόνες, υποχρεώσεις και θέσεις σας, σε όσα σημεία του χάρτη σας κυβερνά ο Τοξότης. Με τις νέες πληροφορίες ανά χείρας, τώρα μπορείτε να εξελίξετε την πορεία σας. Ακόμη κι αν είχατε την αίσθηση ότι οι κόποι σας απέβαιναν άκαρποι ή ότι μένατε ακίνητοι, διατηρήστε την πίστη σας. Ο Κρόνος επιβραβεύει όσους εμμένουν στους στόχους τους!

zwdia-fotia

Επίσης στις 25/08, ο Ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με την Ήρα – μία μέρα πριν η θεά του γάμου γυρίσει σε ορθή πορεία. Η όψη αυτή είναι κάτι σαν επίσπευση κινήσεων, για όσους φέρουν βαρύ φορτίο στις σχέσεις τους εδώ και καιρό. Σε αυτό συνέβαλε η εμπλοκή της Ήρας στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης (συγκρούσεις…), αλλά και οι διαδρομές της στις παρυφές του κρατήρα του Πλούτωνα (ρίσκο…).

Με την Ήρα ορθόδρομη στις 26 Αυγούστου και την Αφροδίτη να περνά στον εγκάρδιο και πιστό Λέοντα, θα υπάρξει η δυναμική να ανανεωθούν τα αισθήματα δέσμευσης και ευαισθησίας ανάμεσα στα ζευγάρια. Την τέλεια ευκαιρία για τέτοιου είδους συζητήσεις θα σας την δώσει και ο Ερμής, που θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τη θεά των σχέσεων στις 27 Αυγούστου!

Ο Ερμής θα μπει στην πύρινη καρδιά του Ήλιου στις 26 Αυγούστου, με την λεγόμενη «ήσσονα» συνάντησή τους που συντελείται μόνο όταν ο αγγελιαφόρος θεός είναι ανάδρομος. Πρόκειται για μια πιο ιδιωτική συνάντηση για τον πλανήτη του πνεύματος και της επικοινωνίας, σαν βάπτισμα στη Νέα Σελήνη. Είναι το άνοιγμα ενός νέου κύκλου του Ερμή, από τώρα μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου με την «μείζονα» συνάντηση.

Στις 27 Αυγούστου θα σχηματιστεί μία από τις ωραιότερες όψεις της χρονιάς με τους εξωτερικούς πλανήτες, ένα εξάγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο. Εξαιτίας της διαφορετικής ταχύτητάς τους, δεν είναι κάτι που προκύπτει συχνά. Είχαν το προηγούμενο εξάγωνό τους το 2004, ενώ το επόμενο αναμένεται το 2023!

Φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτή τη συγκυρία! Όταν ο πλανήτης της επέκτασης (Δίας) βρίσκεται σε συνεργατικό πνεύμα με τον πλανήτη της πειθαρχίας (Κρόνος), η υποκίνησή σας φαντάζει να συντονίζεται αβίαστα με τα στιβαρά σχέδια δράσης σας. Και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απαράμιλλα επικερδές! Η παράλληλη συνάντηση του Άρη με τον Βόρειο Δεσμό, μπορεί να αποτελέσει τον προβολέα για τα σημεία που θέλετε ή πρέπει να τολμήσετε να ερευνήσετε περισσότερο.

Στις 31 Αυγούστου ο Ερμής θα περάσει ξανά μέσα στον Λέοντα, αφού εκτελεί ανάδρομη πορεία. Ίσως τώρα να πρέπει να σκεφτείτε ξανά τους τρόπους επικοινωνίας σας. Είστε περήφανοι από το αποτέλεσμα; Βλέπετε την καρδιά σας (Λέων) να εκφράζετε σε όσα λέτε ή γράφετε ή διαπραγματεύεστε;

Με το πέρας αυτού του ανάδρομου κύκλου του Ερμή στις 5 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να έχετε αποκομίσει μια νέα αίσθηση ακεραιότητας ή της απαραίτητης διαίσθησης, για όσα μέρη του χάρτη σας κυβερνούν η Παρθένος και ο Λέοντας.

zwdia

Στις 31 Αυγούστου ο Κρόνος θα σχηματίσει τετράγωνο με την Εστία, ενώ μαζί της θα συναντηθεί και η Δήμητρα με ένα εξάγωνο.

Ενώ εστιάζετε με ακρίβεια την προσοχή σας σε ένα εγχείρημα, φροντίστε να προσέχετε και τον εαυτό σας! Η όψη Κρόνου – Εστίας μπορεί να επιφέρει υπερκόπωση ή σημαντικές παραλείψεις στις προσπάθειές σας. Αλλά και οι δύο αυτές όψεις είναι παροδικές, γι’ αυτό θα είναι συνετό να κινηθείτε με μικρότερη ταχύτητα, να τρέφεστε σωστά και να ξεκουράζεστε, για να συντηρήσετε το σθένος σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot