Αστρολογια 3ο Δεκαημερο Σεπτεμβριου

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογία 21 – 31 Σεπτεμβρίου

Ένα εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τη Δήμητρα την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο για να χειριστείτε τις όποιες πληγές άνοιξε την προηγούμενη μέρα η Νέα Σελήνη. Σε αυτό θα βοηθήσει και το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, την επόμενη μέρα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Μετά τη νωχελικότητα και τον αποπροσανατολισμό που επέφερε ο Ποσειδώνας στην ατμόσφαιρα και την πνευματική διαύγεια, τώρα ο εστιασμένος και οραματιστής Πλούτωνας θα βοηθήσει να επανασυντονίσετε τις κινήσεις σας και να επιστρέψετε στη δράση.

zodia-taro-45

 

Επίσης στις 21 Σεπτεμβρίου θα μπει ο Ήλιος στον Ζυγό, σηματοδοτώντας τη Φθινοπωρινή Ισημερία και την έναρξη της εποχής του Ζυγού. Ευτυχισμένα Γενέθλια!

Στις 24 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα συναντήσει σε όψη τριγώνου την Ήρα. Αυτή είναι μια μέρα ιδανική για γάμους, καθώς η θεά της ομορφιάς και της πολυτέλειας συμπράττει με την κυρία του συζυγικού βίου! Όμως η αντίθεση που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, θα σας κάνει επιρρεπείς στη μέθη και τις ατασθαλίες –γι’ αυτό να αποφύγετε τις υπερβολές.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Οι τελευταίες μέρες που θα περάσει ο Ερμής στην Παρθένο, πριν μπει στον Ζυγό στις 29 Σεπτεμβρίου, θα είναι λίγο ευερέθιστες. Αυτό θα είναι απόρροια ενός τετραγώνου του με τον Κρόνο στις 25 του μήνα και μιας αντίθεσής του με τον Χείρωνα στις 27 του μήνα. Το κλίμα θα δίνει την αίσθηση ότι υπάρχουν όρια όπου και να κοιτάξετε. Η επικοινωνία θα είναι δυσχερής ή τιμωρητική, ενώ το

μυαλό και οι σκέψεις σας μπορεί να φαντάζουν ως εχθρός. Η παράλληλη σύμπραξη του Ήλιου με την Εστία, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις σας.

Η 28η Σεπτεμβρίου θα είναι μέρα αποκορύφωσης! Ο Πλούτωνας θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία (αφού ήταν ανάδρομος από τον Απρίλιο), και ο Δίας θα κάνει την τρίτη και τελευταία αντίθεσή του με τον Ουρανό.

zwdia-fotia

Οι μεταβάσεις του Πλούτωνα είναι συνήθως επιδέξιες αλλά ταυτόχρονα επιφέρουν κάποιες εκδορές… Αν στον αστρολογικό σας χάρτη έχετε πλανήτες ανάμεσα στην 14η και 20η μοίρα των θεμελιωδών ζωδίων (Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός και Καρκίνος), είναι πιθανό να έχετε την αίσθηση της άμπωτης και της παλίρροιας εδώ και λίγο καιρό.

Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό θεωρείται υπαίτια για πολλά απρόβλεπτα και σημαντικά βήματα προόδου, στα σημεία του χάρτη του καθενός που κυβερνά ο Κριός και ο Ζυγός. Στο εξής και μέχρι την είσοδό του στον Σκορπιό, ο Δίας αναμένεται να είναι διασφαλισμένος!

Στο μεταξύ, οι μέρες από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου δεν είναι αίσιες για να δεσμευτείτε σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις, γιατί τόσο η Ήρα όσο και η Αφροδίτη θα είναι υπό πλανητική πίεση. Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με την Ήρα, ενώ στις 30 του μήνα η Εστία θα βρεθεί σε θέση τετραγώνου μαζί της.

zwdia

Και οι δύο αυτές όψεις έχουν τη δυναμική να προκαλέσουν εντάσεις μέσα στις σχέσεις, σε επίπεδο μαχών δύναμης ή ελέγχου. Μπορεί να νιώσετε διχασμένοι, ανάμεσα στις ανάγκες σας και τις ανάγκες της σχέσης σας.

Στις 29 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Αυτό μπορεί να κεντρίσει θέματα αυτοθυσίας, παρόμοια με αυτά που θα αναμένονταν από την πίεση των όψεων με την Ήρα. Πολλοί γνώστες λένε ότι οι αντιθέσεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορούν να προκαλέσουν σαρωτικά παιγνίδια εγωισμού! Ας είστε προσεκτικοί αυτές τις μέρες, ώστε να αντιληφθείτε αν νιώθετε τέτοιες παρορμήσεις. Εξίσου πιθανό τώρα είναι να προκύψουν απάτες στον έρωτα και υπερβολικός ιδεαλισμός στις ρομαντικές περιπτύξεις σας.

Το τέλος του μήνα θα αλλάξει τελείως το κλίμα. Καθώς περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται για καιρό σε ζώδια της Γης αντί της Φωτιάς, ο βηματισμός θα αρχίσει να αποκτά μια ηρεμία – όπως και η ατμόσφαιρα που πορεύεται στην καρδιά του Φθινοπώρου.

zodia-astra-tarot