Αστρολογια 30-31/12 Μαγικες Φαντασιωσεις

zwdio-ixtheis-afroditi

Αστρολογια 30 Δεκεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Αιγόκερω / Παρθένο)

Ο Ερμής κάνει ένα δεύτερο πέρασμα στο τρίγωνο (120 °) με τον Βόρειο Δεσμό, αυτή τη φορά ανάδρομος. Κανονικά αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που οι ιδέες σας, οι σκέψεις και τα λόγια σας φαίνονται σαν να μπαίνουν στη θέση τους από μόνα τους, ή τουλάχιστον να σας βγαίνουν πιο εύκολα.

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει κάποιες «δεύτερες σκέψεις» για τα γεγονότα και τις καταστάσεις που ρίχνουν ένα νέο φως σε ένα θετικό ή πιο μαλακό τρόπο.

 

Με άλλα λόγια, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που το να επανεξετάσετε μια δύσκολη κατάσταση θα μπορούσε να αποκαλύψει έναν ευκολότερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε το θέμα ή ότι ίσως δεν χρειάζεται να είστε τόσο ανήσυχοι.

zodia-taro-45

Είναι επίσης μια ευκαιρία να σκεφτείτε πώς μπορείτε να ξανά-κεντράρετε τον εαυτό σας στην πορεία που αντανακλά το έπακρο των δυνατοτήτων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αστρολογια 31  Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ( Αιγόκερω / Ιχθύες)

Η πίστη στις άφθονες ευλογίες του Σύμπαντος είναι εφικτή στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης… αλλά έτσι είναι και η φαντασίωση ότι θα σας χορηγηθεί μαγικά οτιδήποτε επιθυμείτε. Αν και αυτή είναι ως επί το πλείστον μια πολύ θετική ενέργεια, θα μπορούσατε να βυθιστείτε τόσο πολύ στην λαχτάρα σας για το ιδανικό, που να έχετε πρόβλημα να ασχοληθείτε με τις λιγότερο ιδανικές πραγματικότητες που εξακολουθούν, όμως, να πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Το να κερδίσετε το όφελος αυτής της όψης θα απαιτήσει κάποια προσπάθεια. Η ελπίδα, η αισιοδοξία και η φαντασία πλανούνται στον αέρα, γεγονός που θα μπορούσε να φέρει κάποια ανακούφιση από οποιαδήποτε κατάθλιψη ή αποθάρρυνση μπορεί να νιώθατε. Η δημιουργικότητα σας και η φαντασία σας μπορεί να λάβουν μεγάλη έμπνευση υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η αίσθηση του εαυτού σας θα μπορούσε να λάβει μια τόνωση λόγω θετικών οραμάτων και μπορεί να βιώσετε μια αίσθηση αποστολής, το αίσθημα ότι είστε πραγματικά ένα παιδί του Σύμπαντος. Υπάρχει η δυνατότητα τώρα να περάσετε από το συνηθισμένο στο υπέροχο – πνευματικά, δημιουργικά, ρομαντικά ή ευσπλαχνικά – αν και αυτό θα απαιτήσει τη συνεργασία σας για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτό.

Απολαύστε το όσο διαρκεί, αλλά προτού κάνετε αλλαγές με βάση αυτό που μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι μια μόνιμη κατάσταση, να θυμάστε ότι αυτό είναι κυρίως μια προσωρινή επίδραση και θα πρέπει να συνεχίσετε να ζείτε μέσα στα όρια του φυσικού κόσμου και αφού περάσει. Μην δώσετε υπερβολικά αισιόδοξες υποσχέσεις τώρα, τις οποίες θα πρέπει να εκπληρώσετε αργότερα όταν η ευφορία εξασθενήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768